Sevgilim ayaklarıma çok ilgi gösteriyor, ne yapmalıyım?

Merhabalar. 3 aylık evliyim ve eşimin bir takıntısını sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimle uzun yıllardır tanışıklığımız var. Ailelerimiz arkadaş olduğu için neredeyse çocukluktan beri tanıyoruz birbirimizi. Kendisi iyi huylu biridir. Evliliğimize kadarki süreçte hiç yaşamadığım, evlilikten sonra canımı sıkmaya başlayan bir durumla karşılaştım. Eşimin sürekli ayaklarıma ilgi gösterdiğini neredeyse günün her saatinde okşamak istediğini hissetmeye başladım. Mesela dışarıdan eve gelince kirini, terini falan hiçbirşey umursamadan ayaklarımı yalamak istediğini söylüyor. Temiz olmasını değil tam tersi kokmasını istiyor sanki. Evde çorapsız dolaşmamı istiyor ve gözü sürekli ayağımda. İlişki esnasında vücudumun diğer bölgelerini okşayarak uyarmasını istiyorum ama onun aklı hep ayaklarımda. durmadan ayaklarımı yalamak, öpmek, koklamak istiyor. Hevesini alınca dursa neyse de, benim zevklerimi hiç umursamadan sadece ayaklarımı yalıyor. Sanki benimle değil de ayaklarımla evlenmiş gibi. Durumdan aşırı rahatsızım. Kendisini kırmak istemiyorum çünkü seviyorum. İlerleyen zamanlarda alışır ve ömür boyu bu duruma katlanabilir miyim pek bilemiyorum arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim ayaklarıma çok ilgi gösteriyor, ne yapmalıyım?