Sevgilime mi güveneyim yoksa kız kardeşime mi?

Ben geceleri evden kaçabiliyorum bir gün kardeşim de gelmek istedi beraber benim sevgilimin evine gittik dövme yaptık saat 2 olunca da hep beraber tek bir yatağa yattık çünkü başka yatak yoktu.

Aradan 1,5 ay daha geçti ve kardeşim tekrar kaçmak istediğini söyledi ben de tamam dedim. Herşey çok güzel gidiyordu, ben 3 bardak şarap içtim kardeşim 2,5 e haliyle o sarhoş oldu ama ben olmadım sevgilim de 1 litre içti ama o kolay sarhoş olmaz 6 aylık ilişkimizde bana hiç yalan söylemedi ben de söylemedim fakat bana güvenmiyor. Herneyse ben tuvalete gidip geldim ve tekrar odaya girdiğim zaman sevgilimle kardeşim yanyana yatıyordu, ben de uyuyakaldıkları için bir şey demedim.

Daha sonraki günlerde kardeşimin sevgilimin ortamında bulunan biriyle yazışmaları oluyor ve birbirlerine yavşıyorlar erkeğin sevgilisi de arkadaşımız o da kardeşime benim sevgilimle ne konuşuyorsun diye mesaj atıyor ve kardeşim erkeğe direk engel atıyor. Bunları bana anlatıyorlar ve bana konuşmada geçmeyen şeyler söylüyorlar kardeşimden konuşmaları göstermesini istiyorum olmaz diyor ve o gün bana bir mektup yazıyor, benim sevgilime enişte diyor.

Ben kaçtığımız gece sarhoş olmadım bir ara kabus gördüm ve eniştem geçti birtanem diyip beni dudaklarımdan öptü gece uyandığımda ise eli kalçamdaydı diyor. Bunları sevgilime anlattığımda kardeşimin konuşmalarını açığa çıkardığı için böyle şeyler söylediğini söylüyor daha sonra kardeşim çocukla konuşmasını gösterdi ve sevgilimin bazı söyledikleri mesajlarda yok bu onun yalan belirtisi olabilir mi bilmiyorum ve kaç gündür kafamdan bu sorular çıkmıyor, sevgilimle ciddi düşünüyorum fakat uyuyamıyorum ve sınavlara odaklanamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ..
Güncellemeler
+1 yıl
Sorduğuma soracağıma pişman ettiniz bunlar benim hayatımda gerçekten olan şeyler ve kimseye anlatamadığım için zaten burda sormak istedim kalbim acıyor ve ikisi de benim parçam ciddiye alabilen arkadaşlara teşekkür ederim daha fazla konuşamayacağım