Özellikle erkeklerin cevaplarını merak ediyorum. Sevgiliniz değil hoşlanıyorsunuz ve onu çok üzgün bir vaziyette görüyorsunuz. Ben olsam ya yanına giderim ya da utanırsam mesaj atarım.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Soru hatırlattı bir ton derdim vardı üzüntüm, acılarım vardı. çevremde benden hoşlanan kızı bile farketmezdim birgün benden hoşlanan ayşegül yanıma geldi hüzünlü olduğumu görmüştü iki elimi sıra üstüne koymuş düşünceliyken ben yanıma oturdu beni böyle gördüğü için çok üzülmüş ilgisi bakışları sevdiğini hoşlandığını belli ediyordu bana sarıldı sarışın ela gözlü beyaz tenli hoş kızdı aklımdan çıkmadı o sıcak ilgisi aslında hayatıma alabilirmiydim bilmem ama üzüntümle benim onunla ilgilenememem beni derinden daha da yaralayan bir anımdı hala o gözlerinin içi parlayan kızı, ayşegül ü unutamam sonunda başka biriyle evlendi o da ve onu da kaybetmiştim sonunda yakınımdakini görmediğim için dertlerimden.😔
Onun üzülmesi demek ruhumdaki okyanusun kuruması demek. Hemen ibretlik bir espri yapar (d) ım. Sonra ilkbaharın gelmesini, kırlardaki papatyaların açmasını sağlayan harika gülüşüyle bana bakar (dı). Bir gün alnındaki sivilceler yüzünden ilaç almıştı. İlaç depresyon yapıyormuş yan etki olarak. Bana gülerek "Vertigo bana pis pis espiriler yap" demişti. Aklımı seveyim :(
When is the new beginning the end of this sad madrigal?
bir sorun mu var derim elimden gelen bisiy varsa yaparım yoksa teselli etmeye çalışırım
Sebebini öğrenmeye çalisirim. yoksa da mutlu etmeye calisirim
Cevap
27Cevap
Sebebini sorarım gadasi
Yanına gider sorunun ne olduğunu öğrenemeye çalışırım..
Sevdiğimi bilmiyorsa rahat konuşurum.
Konuş yosma sıkıntın ne derim.
Konuşma durumum olursa sorarım ararım ya da anlatması için. İletişim yoksa çevresinden bilgi almaya çalışırım muhtemelen
Yanına gidip ne derdin varsa anlat yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olayım derim.
ona destek verenler zaten varsa oradan uzaklaşırım çünkü canım çok yanar
Bende yanına giderdim, dertlerin üzülünmeyecek kadar boş olduğunu anlatırdım.
Sorarım ne olduğunu nedenini öğrendiğimde yapabileceğim bişey varsa yaparım mutlu etmeye çalışırım güldürürüm neşelendiririm öyle işte sjsjsh
Sakin mi ya da sinirli mı diye düşünüp ona göre hareket ederim
yanına gıder sıkıntısını dınlerım elımden gelenı yaparım
Bende çok üzülürüm, hemen yanına giderim. Onu mutlu etmek için Şebeklik bile yaparım
Sebebini dinler çözüm bulurum mutlu etmeye çalışırım
Giderim sorununu dinlerim anlatmak isterse elimden geleni yaparım çözüm için.
sevdigim hoşlandıgım arkadaşım fark etmez üzgün ve dertli ise yanındayımdır herdaim
Direk yanina gider konusturmaya sebebini ogrenmeye ve elimden gelene kadar sakinlestirmeye calisirim
sebebini sorarım
#günaydin
rakı masası herşeyi çözer.
endise duyarim panik olurum. icten ice
Bana karşı olan samimiyetine göre değişir
Sebebini anlamaya ve yardımcı olmaya çalışırım
Şarkı söylerim ona :D
onu güldürmeye çalışırım
Üstüne gitmeden nedenini öğrenmeye çalışırdım
gözlem yaparım ona göre hareket ederim
komiklikler, şakalar.. :)
Bende onunla üzülürüm 😞