Ailem beni tehdit ediyor :(

Merhaba öncelikle beni anlayabilmeniz için önceki konumu okumanız grrekiyor. ( aile baskısıyla ilgili konu ).

Dün yine dershaneyi ekip erkwk arkadaşımla buluşmaya gittim ama annem dershaneye gitmediğimi öğrendi kıyamet koptu. Şimdi annem diyor ki eğer bir daha bir yere gideraen seni çocuk esirgeme kurumuna bırakırım. Şimdi lütfen yok annenden izin alırsan niye vermesin falan demeyin çünkü vermiyor. Çnceden eski sevgilimle kuytu köşelerde buluştuğumu falan öğrendiği için ve bir sürü yalanımı öğrendiği için artık hiçbir yere izin vermiyor. Ama ben sadece biraz açılmak eğlenmek istiyorum. Kız arkadaşım yılbaşında kulübe gidelim diyor, birileri daha beni ev partisine çağırdı ama hiçbirine gidemiycem çünkü annem seni çocuk esirgeme kurumuna bırakırım madem bu evin kurallarına ıymuyorsun diyor. Ve benim annem psikopata bağladı mı dediğini yapar, bu yüzden çok korkuyorum. Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirin? Sakın annenin lafını dinle falan demeyin, çocuğunu sırf dışarı çıkıcak diye çocuk esirgeme kurumuna bırakacak annenin lafı dinlenmez.

Lütfen bana akıl verin, hem dışarı çıkıp hemde bu durumdan nasıl kurtulabilirim? (Önceki konumu okumayı unutmayın)
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce annem böyle birşeye kalkışsa bile çocuk esirgeme kurumu beni alır mı?
Ailem beni tehdit ediyor :(