İstemediğim bir hayata mahkum ediliyorum. baski kuruyorlar. evlenmek zorundasın diyorlar. Kaçıp gitmek istiyorum annem kendimi öldürürüm diyor. sonra babamda snei bulur öldürürüm diyor. polise gittim , resitsin bir şey yapamayız diyorlar. psikolojik ve fiziksel şiddet o kadar fazla ki. Ne yapıcam.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bırak öldürsün, babanda acısına dayanamaz ölürse ikisinden de kurtulursun.
Benim olmemi istiyorlar sırf onlarin sözünden çıkmayım diye.
Sen yaşa ki onlar çatlasın dursun
Vicdan , korku , hüzün, endişe tek yaşadıklarım bunlar
Vicdan yapmana hiç gerek yok, tek çocuknusun?
İki tane abim var
O zaman evden ayrılınca çokda umursamazlar.
Onlar evli. ev de tekim
Bu hayatı bir kere yaşayacaksın, tekrarı yok. Seçim senin;
1) durumun varsa ayrı eve çıkabilriisin
2) evlenip ayrılırsın
3) böyle devam
2. Seçeneği sevdiğim kişiyle yapmak istiyorum.
En mantıklısı da o bence, dikkatli ol yalnız, yağmurdan kaçarken doluya tutulma kardeşim
Teşekkür ederimm. Allah kimseyi çaresiz etmesin.
Amin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ne annen kendine bir şey yapar nede baban sana bir şey yapar elinde bir mesleğin var mı
Var. ama işe yaramıyor. Yaşadığım korku stres beni berbat etti.
Sakin olup mantıklı şeyler düşünmelisin sonra geri dönüş olmayan bir yol için karar ver ve verdiğin kararın arkasında dur eğer istersen büşaramayacağın şey yoktur
Haklısın. Aklimda bir seyler var ama bilmiyorum
Paylaşabilirsin ben fikrimi söylerim
Yurt dışına cekip gitmek istiyorum.
orada bağlantın var mı plan yaptın mı
Var. adresimi bulabilirler mi diye korkuyorum
Hiç kimsede bulamaz merak etme yeterki yaptığın işten emin ol
Teşekkür ederim. İnşallah.
Rica ederim ne demek
Bimer ve cimere durumu açıkça belirten bir şekilde yaz ve koruma sığınma talebinde bulun.
Kendini öldüreceğini söylüyor be evden gidersem
Yapacak olan söylemez. Sen kendini düşün şuanda başkalarını değil.
Cok haklısın. Hayatım boyunca yolsa bu şiddet ve tehdite maruz kalicam
şu an yap. İyi bir anlatım ile şikayetleri karakolluk durumları evdeki tehditleri herşeyi açıkça yaz bir an önce kurtar kendini
Şikayetçi olursam beni evden alırlar mı. Bunu cok istiyorum beni evden alıp götürsünler. Sonrada cehennemin dibine kaçmayı. Akil sağlığımi kaybettim
Yaşına ve okul durumuna göre seni evden alıp yurda yerleştirip gerekli bursu sağlarlar ve uzaklaştırma kararı verilir sana kimse yaklasamaz
Artık burada hayat düşünemiyorum. sevdiğim çocuğa durumu anlattım. Bilet aldı yanıma gel diyor
Ailen sana yanlış yapmış elin çocuğuna güvenme devlete sığın önce
Cok haklısın ama güveniyorum ona.5 Yıldır ailem onay vermediğini bile bile dayandı
Hayat senin ben sadece tecrübe ile tavsiye edebilirim. Ailesi sahip çıkmamış birine elin oğlu neler eder. Demiş şair
Şiddet gördüğünü kadın sığınma evinde kalmak istediğini söyle.
Sen git milletin altına yat ondan sonra kuzenimle evlendirmeye zorlayınca böyle sıkışıp kalırsın
? biraz vicdan insaf. Benim namusuma laf uzatamazsin bu bir. ikincisi ilk çağda yaşamıyoruz. üçüncüsü kalbinize biraz da olsa iyilik diliyorum.
Bu arada yaşınız 20 sanırım. Ergence bir cevap oldu. daha fazla dikkate almıyorum. Hayat uzun ayni yorumu sizin için de yapan olur bir gün.
Cinsellik sorunun yoksa neden böyle bişi uapıyorlae
Herkesekarsi paranoyaklik besliyorlar. Sadece cinslelik değil her konudan baski ve paranoyaklik yapıyorlar.
Eski kafalı izinlerde belli benim annemde erkek arkadaşımla yanaktan öpüştük die dayak attı bana
Evet aynen oyleler. makyaj yapmama bile karışıyorlar. Nefes alırken bile hesap veriyorum
Aile konusunda baya şansızım benim arkadaşımın ailesi hiç karışmıyor kızlarına onlar rahat rahat giyenebiliyorken bizimkiler tayt giy emme bile izin vermiyorlar
Sevgili yapmaktan iyidir arinla yuvani kur fenami
Abi sap takılsın illaki evlenmek zorunda mı şu zihniyetten nefret ediyorum üniversiteye gitsin kendi parasını kendi kazanır hiç değilse
@Ilknur124 teşekkür ederim. hemsireyim. kendi paramı kazanıyorum. ama onu da zorla alıyorlar.
Bugünde hep hemsireler sitede
Off yaa şu an durumlar kızışık bazen alıyorlar ama hepsini değil bende
Ben olsam yüzlerine kötü kötü vururdum yıllarca sizin için mi okudum derdim tamam alın ama lakin ben gencim gezeceğim parayı harcayacağım erkek tarafı olmayacağım için birikim yapmak zorunda da değilim derdim
Ev tut işin varmış ayrıl sende sevgilin yok mu
Benim evde az çok sözüm geçer ama babam inat etmedi ise o inat edince geçmiş olsun 😆 zorla yaptırır
@Ilknur124 şansın varsa ayrı eve çık
Kız başka yer mı yok sayfaama yazıyon deli @ılknur124 😀😀
Koca sayfa hepimize yer var
Atanacağım vakit bulunduğum şehir gelmezse Allah'ın emri zaten boş ver
Valla o düşünceden nefret ettiğim için kendimi tutamadım 😆 ama biraz çılgınlık var
Belli bendede var işte
Kaç yaşındasın polis nasıl bişi yapamıyo
Uzaklaştırma kararı aldım gittim desem. bile annem kendini öldürürse vicdanimdan nasıl kurtulacağım. Onlarin zihniyetini kim değiştirecek
Baban kimle evlendirecek sni
Kuzenimle
Neden zorla evlendiriyor sebep ne
Ben birini seviyorum. Ama izin vermiyorlar. Iki dünya bir araya gelse birleştirmeyiz. bu işin sonu aile faciası olur diyorlar
Neden ki sevdiğin çocukla aranızda bişi mi oldu ne alakası var
Hayır. Tanimak bile istemediler.
Bu neyin düşmanlığıdır ya siz nerelisiniz
Kayseriliyiz. din farklılığı var olmaz , seni mezara gömeriz diyorlar. Bir kere ılımlı yola gitmediler. Onalr yüzünden ben dinden soğudum
Hangi dine inanıyırsun
Artık inancımı kaybettim
Müslüman mısın
Evett
Sizin dininizde zor her şey yasak böyle hatamı olur
Hayatmı olur dicektiö
Haklısın. Her şey yasak. Artik inancımı kaybettim. Allah iyi biriyse neden bu kadar işkence. Sınav dunyasi deniliyor bir de
İnancını kaybetme yaradan herzaman yanındadır
Senin inancın ne
Yahudi
Turkiyede var mı. Nerelisiniz🤍
Ben izmirliyim şu an İstanbul da yaşıyorum sen
Neden evlenmeni istiyorlar
Namus korumak için
Yaşadığın çevrede herkes erken mi evleniyor
İstanbuldayız. Ama ailem yobaz. kafalarını degistirmediler
Allah kolaylık versin