Arkadaşlar sevgilim çok gururlu biri ne kadar özlesede inat yapıp dönmüyor peki sizce vazgeçebiliyor mudur?

2.5 senelik ilişkim var eski sevgililerinide biliyorum güzel güzel kızlar damarına basınca hemen ayrılıyor çok sevsede çok gururlu biri her şeyi içine atıyor biz ayrılalı bir ay oldu ben hep özür diledim mesajlar attım ama geri dönmedi sevdiğini biliyorum kimseye seni seviyorum demez ben de 10 gündür yazmıyorum ama okulundaki kızlardan haberi alıyorum ''hiç bir kıza bakmıyor kimseyle muhattap olmuyor sadece dersleriyle ilgileniyor çok yakışıklı biri vs'' sizce unutur mu beni ben bir daha hiç yazmam iki tarafta gurur yapsa ne olur
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela gerçek hayatta çok sosyal biri ama telefonda mesajlaşmaktan hiç hoşlanmaz çok havalı biri. Ona model olsana sen dediğimde ne modeli kızım bize ters öyle şeyler dedi ( tespih de takmaz) şiir yazar edebiyat parçalar çok havalı değil mi ya of çok aşığım!
Arkadaşlar sevgilim çok gururlu biri ne kadar özlesede inat yapıp dönmüyor peki sizce vazgeçebiliyor mudur?