"Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma.." – Şems

onu cok sevdim, o ise bugün sadece hakaret ediyor bana.

Aldatti beni, hic inkar etmedi. Ben sadece dinledim yaptiklarini. Sanki karsimda sevdigim adam degilde siradan biri vardi.

beni aldattigi kizla büyük sorunlari oldu, ailesi disladi onu, okulunu devam ettiremiyor, calisiyor su an. Fakat o baska bir sehire giderken bile ben ona para gönderim arkadaslarimizdan. O kendi adina verdi, cünkü biliyordum ihtiyaci vardi...sonra okulunu devam ettirebilsin diye sayf sayfa is ilanlari yolladim ortak arkadasimiza ona söylesin basvursun diye, telefonlar ettim saga sola. Ev tutmak istedim ona. herseyi ayarlamistim da. Ona uygun bir ev buldum, depozitini ben yatiracaktim,bir aylik kirasini da pesin verecektim, ve onlar ona " burda oturan aile bir ay önceden cikmak zorunda kaldi, kira ödenmisti ayrica depozit almiyoruz"diyecektirler...

ve orda emlakci kizi hic unutmam bana telefonda " senin erkek versiyonun yok mu"Demisti gülerek...iste böyle fedakarlik yaptim. Sirf ayaklari yere basabilsin diye, cünkü o hayatinda hic calismamisti, sorumluluk neydi bilmiyordu parasizlik neydi bilmiyordu...ayaga kalkabilsin diye ne cok savastim ugrastim. Bir gün olsun agzimi acip da saygimi hürmetimi asmadim ona. O bugün nefret ediyor benden kin duyuyor " hayatimi mahvettin, seni tanidigim güne lanet olsun, cik git hayatimdan adini bile duymak istemiyorum"diyor! Ona hic birsey yapmadim oysa...beni aldatti, aylarca cikmadi telefonlara yazmdi bana, hakaretler etti, sinirliydi biliyordum, kendinde degildi bunalimdaydi ama yinede iste...bunlari ona yaptigimi bilmiyor...ben sadece ah verdim ona, adimi inim inim inlesin istiyorum, degerimi anlasin, ki anlar mi bir gün bilmiyorum...

ben kendimde ögrenciyim oda ögrenci, yer geldi ben kendi kira parami ona gönderdim, bir ay boyunca kuru ekmek yedim, yinede dayandim, sirf onun ihtiyaci var diye! Ve ben emek verdim. Asil üzücü olan yaptigim bunca emegin üzerine baska biri gelip oturacak ve o cok mutlu olacak! Hatirlanmayacagim bile! Gelen gideni aratir diyolar, her insan pismanlik duyar diyolar, duyar mi gercekten? Cünkü o bana " seninle evlenecegime intihar ederim"diyor, büyük konusuyor...

Böyle bir insan pisman olur mu? Döner mi yani? Döner mi derken gercekten bir gün degerimi anlayip oda beni kazanmak icin ugrasir mi? hersey icin sadece kendimi sorguluyorum, bir gün delirmekten korkuyorum, ailmem yasadigim sorunlari anlatamiyorum...

not: bir farkli sehirlerdeyiz
"Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma.." – Şems