Şu An Friendzone'da Mıyım, Değil Miyim?

Merhabalar arkadaşlar, abilerim, ablalarım
Lise 4 e giden 18 yaşında bir kardeşinizim. Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı ama birkaç tane flörtüm oldu.
Son 4 gündür bir kızla konuşuyoruz arkadaşlarımız sayesinde tanıştık (ben tanışmak istedim) ve işte sabahları günaydın yazdı sürekli sorular sordu muhabbet açmaya çalıştı vs. Şu ana kadar gayet iyi gidiyordu fakat bugün bana şöyle dedi: 3 gündür konuşuyoruz artık sorayım bence diyio onu nerde gördüğümü onu görünce neden konuşmak istediğimi felan sordu ben de birtakım cevaplar verdim klasik olarak. Sonra bana seninle konuşmaya devam etme sebebim ne biliyor musun diye sordu ve çünkü kafa birisin, ne bileyim normalde sınıftan başka kimseyle konuşmam çok utangaç biriyim ama senin yanında kendimi rahat hissediyorum vs dedi.
Sonuç olarak kafa birisin seninle konuşmaya devam etme sebebim bu diyerek beni friendzone'a soktu mu sokmadı mı sizce?

Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz saçma bir edit gibi gelebilir ama kızı bugün sınıfına almaya gittiğimde: Sabah arkadaşların var diye söyleyemedim sıhhatler olsun saçların çok güzel olmuş dedi :/
Güncellemeler
+1 yıl
Kız cidden utangaç bu arada ilk buluşmada arkadaşı gelcekti az daha kız utanmasın diye
Şu An Friendzone'da Mıyım, Değil Miyim?