Friendzone'a düştüm sanırsam yardım?

Şimdi ben 18 yaşındayım sevdiğim kız 20 yaşında şu an arkadaşız aklınıza gelebilecek herşeyi yaşadık onla cinssellik hariç cinsselliğin konusu çok döndü ama yaptığı hareketlerden anlayamıyorum bı varım bı yokum diyor belli bir safta durmuyor babasiylada tanıştım 1 sene önce evlerine falan gidiyorum 2.30 Lara kadar kalabiliyorum babası bana çok güveniyor kızını kaçırıyorum buralardan desem arkamda durur üstüne para verir o derece eve giriş saatini ben yanındaysam esnetir falan ilk tanıştığımız ay babası beni çok sevmişti bana keşke 1 2 yaş daha büyük olsaydın çok güzel olurdu demişti kızını düşünerek şimdi asıl duruma gelelim kizin romantizimle alakası yok mizahı birazda farklı onu guldurebiliyorum ama ikimizin arasında değişik bir bağ var sanki oda farkında aynı ürünün paketi değişik versiyonu gibiyiz ben buna bayağıdır aşığım arada sinyal cakiyorum oda farkında oda bana çakıyor sonra alıyor ama tam kesemiyorum bununla konuşsam ne olacağını kendimide kullandırmak istemiyorum ne yapmam lazım sizce lütfen boş yorum atmayın ciddi görüşlere ihtiyacım var tıkandım bu arada öyle bestie miş kankiymis falan demiyor bana sanki yaşım ondan küçük olmasa olur gibime geliyor bı durum olduğunda ilk benden akıl almaya gelir yaşımdan olgun olduğumu söylüyor
Friendzone'a düştüm sanırsam yardım?