Aşk İlişkileri Utandığınız için sevgilinizin/Eşinizin vücudunuzda görmesini istemediğiniz yerleriniz var mı? DüşbaZ__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Utandığınız için sevgilinizin/Eşinizin vücudunuzda görmesini istemediğiniz yerlerimiz var mı? Sevgilinizden eşinizden utanır mısınız? Selülitlerim Bacaklarım Kırışıklıklarım Göbeğim Özel bölgem Ayaklarım Hiçbir yerimden utanmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Utandığınız için sevgilinizin/Eşinizin vücudunuzda görmesini istemediğiniz yerleriniz var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GöktenDüşenAşk Takip Et Master Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Sevgilimin görmesini istemediğim yerler elbette var. Fakat eşimin görmesini istemediğim/görmesinden utandığım özel bir yerim olacağını zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
thebestspeaker Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl oy oranlarına göre erkekler baya utanmaz:)))ben de utanmıyorum 🤓 3 1 Yorumla SonMuhterem +1 yıl 😃😂😂 Yorumla
08526n Takip Et Bilge Yaş: 110 +1 yıl Zaten sevgiliye özel bölgeleri gösteriyorsa.. ahlaksız yani.. 5 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç bir yerimden utanmam. :): 2 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl utanma değil reis annem saolsun doğu lekesi bırakmıs bacaklarıma =) kırmızı =) buda utanlıcak birsey değil benim iicn :D 2 0 Yorumla
KaranlıkÇağınKontesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Karşımdaki insanın benim kusurlu yerlerimi görmesinden rahatsızlık duyuyorsam eğer, o insanla birliktelik yaşamam. 1 0 Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. ben utanmam ama görmesini de istemem görmek de istemem zinaya hayır!! 7 0 Yorumla
_yasmin_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Ayaklarımı birazcık çirkin buluyorum ama gösteririm her yerimi utanmam 2 0 Yorumla
MaHiii Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 58% +1 yıl Utanılacak bir yer yok ama görmesin ne gerek var 😏 1 0 Yorumla
Ahzannn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Utanmamın sebebi problemli bölgeye sahip olmam olmaz. 1 0 Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Utanırım utanmak güzel bir duygu bence kaybetmemek lazım... 4 0 Yorumla
ahmetgökdemirpala Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl arkadaş sevdigi zaman gözü hiç bir şeyi görmez korkmayınız bennce bu kadar telaşa düşmeyin o bir tekdirdi vardır yatagım nasıl dşürürüm derdi vardır benden size tiyo 0 0 Yorumla
Posequee Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Vücudumu seviyorum, görmesini istemeyeceğim bir yerim yok eşimden utanirdim ama utangaçlık ta bir yere kadar 0 0 Yorumla
coffeyyJohn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Hayır yok. Sevgili olacak, eş olacak kadar birbirimize yakın hissediyorsak vücudumdaki her bölgeyi görebilir. 0 0 Yorumla
SonerDemirerr Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Utanmam sevdiğim den esimden utanirsa anlayışla karşılarım 0 0 Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı. Eşimden utanmam fakat sevgilimle bir tarafımı göstereceğim bir durum içerisine girmem. 0 0 Yorumla
Seviyesizcoocukk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Popomu kimseye gostermem dokunulmazligi var sigortali kaskolu falan 1 5 Yorumla By_muhendıs66 +1 yıl Sanki kim kardashian oldun 😂😂 Yorumla By_muhendıs66 +1 yıl İnstagram da görmüştüm sigortalıymış Yorumla Seviyesizcoocukk +1 yıl @By_muhendıs66 aynen kanka sogortali onunki 😅😅 Yorumla Darqhawq +1 yıl 200.000 tl ye sigortalıyorlar aman bişey felan olur kaporta felan yamulur direk sigorta para veriyo :D Yorumla Seviyesizcoocukk +1 yıl @Darqhawq güzel yatırım ben yaptırıym sonra gidiym popomun üstüne düşüym gelsin paralar :D:D Yorumla
forikkk Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bacağım da bıçak izi var orayı görmesini istemem eşimin 0 0 Yorumla
GkhnK Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. eşinden utanan evlenmesin 5 0 Yorumla
tutkubiskuvi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Ayaklarımı begenmiyorum 😞 1 2 Yorumla birbakistersen +1 yıl Neden ki Yorumla tutkubiskuvi +1 yıl Taraklı Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok bakmak serbest 😀😀 1 0 Yorumla
_-Agréable-Désire-_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Eşimden utanmam ama sevgilimden utanırım..😅 0 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. her yerim cirlop gibi maşallah :D 0 0 Yorumla
Kablelvukuuu Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Eşime göstermeyeceğim yok. 0 4 Yorumla Kablelvukuuu +1 yıl Göstermeyeceğim yer* Yorumla DüşbaZ__ +1 yıl bende neden göstermeyecek acaba dedim😅 içimden Yorumla Kablelvukuuu +1 yıl Yani şunu demek istedim görmesini istemediğim yer yok. 😀 Yorumla DüşbaZ__ +1 yıl Tamam her yeri görebilir sıkıntı yok yani😃 anladım Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Eşler arasında utanma olmaz 0 0 Yorumla
Nick-imaj Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Utanmak zaman kaybıdır :) 2 1 Yorumla Darqhawq +1 yıl Anladım hocam demek istediğini :D Yorumla
efsolice Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Annem göster ama elletme dedi 0 1 Yorumla Fastandeep +1 yıl Annen bizi hiç düşünmemiş.. :) Yorumla
hzspagetti23 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Utanmam 1 0 Yorumla
Zarif009 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emeğine sağlık 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Hayır utanmam 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır yok gibi 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar