Askerdeki sevgilim beni her yerden engelledi onun inadını nasıl kırabilirim?

3 ay önce bir çocukla konuştum. askere gitti ama konuşmaya devam ettik sonra abisini kaybetti askere gittikten kısa zaman sonra. Morali bozuktu ben bu surecte ona hep destek olmaya calistim sadece bı gün ona sesimi yuksellttim o da bana kızdı bende seni aramama meraklisi değilim dedi bağırdı bende sakinlestim tamam anlıyorum seni de ama bende seni merak ediyorum bana gün boyunca iki mesaj attın dedim tamam sonra konuşalım dedi. gece aradı bana adımla hitap etti şok oldum üzüldüm ağlamaya başladım o da ağlama lütfen dedi kapatırım bak bende tamam aglamicam dedim ama dayanamadım yine ağladım oda suratıma kapattı bende hiç bişey yazmadım bı kaç gün geçtikten sonra beni aramak istedi bende yuzeme kapadığı için açmak istemedim o da komple telini kapadı sonra aramız hep bozuk gitti bana iki hafta sonra yine mesaj attı aradı beni düşündüğünü bı de abisini düşündüğünü söyledi bende üzülme herşey düzelir gibisinden konuşmuştum sonra birkac gün geçince beni ariyordu ama barışma niyetinde olduğunu sanmiyordum bende ya barışalım ya da konuşmayalım gibisinden bir davrandım alışmak istemiyorum dedim o da rahatsız ettiysem kusura bakma falan dedi tribe girdi bende bı iki gün sonra rahatsız ettigin falan yok böyle düşünme dedim o sert yaptı bu seferde daha sonra ben konuşmayı kestim hep inatlastik sonra bu dayanamıyorum seni çok özlüyorum dedi ama ben bunu demeden önce başka bı kız hesabından merhaba yazdim oda merhaba yazmisti ve konuşmanın devamı gelirdi buna eminim sonra ona sen başka kızlara merhaba derken de özlüyordun dayanirsin sen sana bişey olmaz dedim beni her yerden takipten çıktı instadan engelledi şimdi ne yapsam bana geri döner ben onu seviyorum ama ondan emin olamadım git gellerinden dolayı o yüzden denemistim beni unutmusmuudr 3 hafta geçti 😖😖
Askerdeki sevgilim beni her yerden engelledi onun inadını nasıl kırabilirim?