Anneme hakaret ediyorum?

Annemle aramda asla anne kız ilişkisi yok bugün değil bu hep böyleydi çok sinirli suratsız gergin bir kadın zaten çocukkende çok döverdi büyüdüm hâlâ bir cevap ver vurmaya kalkar vururda. 24 yaşındayım sürekli bir para muhabbeti var ekonomik durumları gayet iyi ama hırs sürekli daha fazlası olsun ihtiyaçlarımı gideremiyorum istemiyorum bile git çalış öyle alırsın diyo ben kpss hazırlanıyorum ona rağmen bazı günler çalışıyorum evde yardım etmiyorum diye de yemediğim laf surat kalmıyor tabi sürekli bana kızgın öfkeli bakar eve gelirim asla suratıma bakmaz zaten ben zaman zaman konuşmaya çalışırım çoğu zamanda artık içimden gelmiyor ona anne demek istemiyorum. En son uyuyordum bir eşyasını bulamamış her zaman ki gibi söyleniyor sözde yardım ediyor her yeri dağıtmış bıktım VS. Çıldırdım bilmiyorum neden sürekli bastırmaktan dolayı galiba uyku aradı kalkıp bağırdım yeter artoık benden ne istiyorsun sen yeter diye ama çok bağırdım. Tabi ki her zaman olduğu gibi ona asla böyle bağıramazsın ne haddime başladı iğrençliklerine esmer bir kızım pek güzel sayılmam bana suratın G.. Tüme benziyor işte b. Ka benziyor senden bir bk olmaz ders çalışıyorum sürekli bunun için diyo işte osrpu pislk tiksnyorum daha neler neler böyle konuşunca tahrik oluyorum karşılık veriyorum başka türlü daha çok geliyor üstüme ama ben sinirden kendime hakim olamıyorum sonrasında bu beni çok rahatsız ediyor çok kötü bir insan olduğumu düşünüyorum kendimden tiksiniyorum yanlış tepkiler mi veriyorum siz olsanız nasıl davranırsınız?
Anneme hakaret ediyorum?