Kız arkadaşımın doğum günü var.
Doğum günü videosu hazırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Tavsiyeleriniz var mı?
Doğum günü videosu hazırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Tavsiyeleriniz var mı?
Bu soruyu görünce hemen yazmak istedim. Ben de sevgilimin doğum gününde mutlu olması için video hazırlamıştım.
İlk önce arkadaşlarıma video çektirdim. Hepsi "Büşra, Ahmet seni çok seviyor" dedi. Ardından aileme video çektirdim. Kız arkadaşım hakkında düşündüklerini ve bizi konuştular. En son da ben duygularımı, hissettiklerimi çektim. Ardından tüm bu kısa videoları tek bir videoda birleştirdim ve sonuna fotoğraflarımızı ekledim. Videonun altına da bir tane romantik bir şarkı koydum.
Doğum günü geldiği zaman kafede kutlayacaktık. Önceden kafeyi ayarlayıp, televizyonda oynatılması adına videoyu verdim. Tam pasta kesileceği an video oynamaya başladı. Kız arkadaşım büyük bir şaşkınlık ve mutlulukla izledi. En sonunda ise kalkıp bana kocaman sarıldı. :)
Böyle bir şey yapabilirsin bence.
Doğum günlerinde bu tarz sürprizler her kızı mutlu eder. Ben sana video adına 2 tane fikir vermek istiyorum. :)
Söylemek istediğin tüm güzel cümleleri bir slayt haline getirebilirsin. Bu şekilde bir videoyu ona armağan edebilirsin. Örnek olarak yukarı bir video bıraktım.
Tüm fotoğraflarınızı derleyip bu şekilde bir video hazırlayabilirsin. Örnek olarak yine bir video bıraktım ama aynısı olmak zorunda değil. Videonun güzelliği tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Hatta bunu güzel bir sürpriz parti hazırlayarak herkesin içinde açabilirsin. Eminim arkadaşın çok mutlu olur. :)
Kardeşim çevresindeki insanlara "İyi ki doğdun Selma, Batuhan seni çok seviyor" dedirtmişti. Ardından tüm söyleyenleri bir videoda birleştirerek hazırlamıştı. Hem komik, hem eğlenceli, hem de çok güzel olmuştu. Eminim senin arkadaşın da beğenir. Tavsiye ederim :)
Cevap
3Cevap
bende çok merak ediyordum teşekkürler hatırlatma için
Benim dogum gunumde ilos video yapmisti bak bu o ona sor. @Bosverbe_Kankis
Quik diye bir uygulama var onu kullanabilirsin
Kameraya çekerek
Öyle değil ya yazı gibi bişey yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar