Evlendiğiniz sizin mi eşinizin mi sözü geçecek?
benim sözüm geçmeli ama kılıbık erkek de sevmem. Bazen ağırlığını koymalı her dediğime evet dememeli. ben haklıysam kabul etmeli haksızsam karşı çıkmalı. Ezik olmamalı ama evde herşeye de karışmamalı. gerektiği yerde kedi gerektiği yerde aslan olmalı... vayy bee ne edebiyat yaptım ama :D
her evlilikte kadının sözü geçer de bunu erkek farkedemez malesef:) kadın öyle kurnazdır ki sözünü geçirir ve erkek bunun kendi akrarı odluğunu sanar her daim:)
ve ayrıyetten ben çok dominant bir karakterimdir sözüm geçsin isterim evliliğimde,o söz dinlenicek o kadar dermişim :)
Evlendiğimde, eşim olacak insana baskı yapmam. Alınacak bir karar varsa, birlikte alırız.
Sonuç olarak çocuk da tek başına yapılmıyor, yani anca beraber, kanca beraber...
Bu da dinlemelik olsun...
Kararlar ortak alınmalı
Cevap
25Cevap
Erkeklerin kadınlar üzerindeki hakları gibi, kadınların da erkekler üzerinde belli hakları vardır. Ancak erkekler, kadınlara göre bir derece üstünlüğe sahiptirler. Allah azîzdir, hakîmdir. BAKARA/228
Bana lafini gecirticek biri olursa evlenicem derim ben hep . Ne biliyim laf soz dinlemeyen biraz asi bir tipim . Evlenince esimin sozu gecmeli.gecirtmeli bana.5*
hımmm tamam o zaman hallederiz :D
E iyi bakalim :D sddggjs
lafımın dinlenmemesine sinir oluurum ama benim sözümün gececeği zamanlar olur onun sözünün gececeği zamanlar olur.
Biz diyemedikten sonra evliliğin ne anlamı var ? Tabi ki kararları beraber vereceğiz. BİZİM sözümüz geçecek.
evlenirken insan kendisinden vazgeçebilmeli bence artık ben yok biz var o yuzdende kimin sözunun geçtiğinin önemi yok :)
her erkeğin söylediği şudur bu evde erkek benim. Benim sözüm geçer.
erkeğin dediği;
bu nasıl olsun hayatım ? tamam hayatım :)
nokta (.). :)
Türk kadını evlenirken bir hevesle eşinin ayağına basarken işte evde benim sözüm geçer diye evlenir ama sonuç hiç değişmez: Erkek daima galip gelir. Değişmeyen sonuç.
benim geçmeli zaten çok adaletliyimdir.karşımdakinin hakkını ondan daha iyi korurum
Dominasyonun da yeri ve zamânı var:)))
Karşılıklı uzlaşı olmalı benim kanaatim...
ortak istişare edilir.
ama sonuç eşimin sözü geçecek. allah nasip eder de evlenebilirsem :)
İkimizinde sonuçta Dinimizde erkek kız ayrımcılığı yok
herhalde benim geçecek ama bencilim ben bu yuzden normalde ortak kararlar alınır ama ben evlenirsem benm sözüm geçer cunku bencilim
Beyim ne derse o :D şaka bir yana ortak düşünceler olmalı tabiki
Ortak :) hep onu dinleyemem belki yaniliyo ben hakliyim belki ortak hytsa ortak karar olmalı bence :)
Benim sözüm geçecek. Evin direği benim. Vurdum mu oturturum valla .
Bunu söylemek güç.Evlilik güç gösteri demek değil.Bir erkek olarak diyorum ki bazen onun dediği olur bazen benim.
klasik cevap ama gerçektende :D baskı yapmayı sevmem ortak bir nokta bulunmalı :D önemli konularda :D
bilmiyorum evliliği ama sevmediğim adamlara söz geçirirken sevdiklerime uyum sağlamak gibi bir mallığa kapılıyorum . .
İkimizinde :D ama elbet birimizden biri alttan alacak ve sanırım alttan alan kişi ben olucam :)
kimsenin sözü geçmez. bundan evlenmişizdir. anlaşabiliyoruzdur. ay ne zor.
konusuna göre değişecek. tutupta porselen takımının seçiminde benim sözüm geçecek hali yok demi.
Evlilikte benim veya senin dendimi o evlilik kabus olur, iş lafa gelince herkes hayat müşterektir demeyi biliyor ama uygulamada yapmıyorlar malesef
o ya ben değil ortak karar alınıp ağır basan yapılmalı
10 kere benim 1 kere onun, cok bile hüh
Evde son sözü erkek söyler: "Tabi karıcığım"
o kendi sözü geçtiğini düşünüp benim geçmeli :D
Evi hatun yönetir ben onaylarım...
ben bilmem eşim bilir :D
Ortak kararlar adı altında benim sözüm elbette .
konusuna göre değişir
O fare buraya gelecek ulan :D
Benimm sözüm geçmeli.
Yatakda onun sözü , evde benim sözüm geçer :D
Benim
İkimizinde belli oranda.
Yönetmeyi severim, benim.
geçecek benimde ikimizinde
benim ,
kim hakliysa onun
Tabii ki de benim :D
tabiiki eşimin