Haksızmıyım ya? Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Hiç alttan alma yok. Ayrılma sebebi de benim burnumun diki ve onun burnunun diki... tabi bu benim bildigim... baska bisi varsa benim görmezimden.. bilmiyorum arkadaslar...
Bence sen yüz vermiyince hemen öyle yapmış her zaman öyle oluyor saten hemen bir atar yapıyorlar sonra sen sert cevap verdin hatalı sensin davranışı ama en güzelini sen yapmışsın az bile 😊
Seni seviyorsa elbette pişman olup geri yazar ama sen engelli kaldırman ve umursamaz tavır sergile o zaman bu ihtimal geri döner ama biraz çektirmen gerek 😄
Neden oldu o zaman hoşçakal diyorsun? Ne yapıyoruz biz seviyoruz bu davranışlar ne oluyor demek yerine?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü ona çok kırıldım.. ben zamanında bunu söyledigimde bana ; onun pesinde koşan kız muamelesi yaptı. Ve bende gelemem bu davranışlara.. ben onun pesinden koşmadım.
Sanmam cunku çok ters cevap vermessin. ama bu onun seni ne kadar istediği ile alakalı. Gerçekten istiyorsa seni bı sure sonra tekrar yazar. Önemli olan onun yazmasından çok senin yazmasını isteyip istemediğin aslında. Sorduğuna göre de istiyosun görüşmek. Ve madem istiyosun neden bu şekilde tersledin.
Çünkü ona çok kırgınım. Beni üzdü. Bana onun peşinden koşuyormuşum gibi davrandı.. yeter kızım vs. Tavır. Ben de dayanamadım. bir baktım tartıştı benle. Hiç beklemiyordum bu tavrı. Ona sorsan ; Gülşah benle az buluşuyor vs. Bana sorsan böyle. Anlamadım. Acaba beni suçlayıp benden ayrılmaya çalıştı da pisman mı oldu. Neler oldu anlayamadım bile. O zamanlarda iliski böyle bitince. Bende tabi kendime söz verdim. Yazarsa göstericem ben ona diye... ve böyle davrandım günü gelince. Cunku ben uzulmek istemiyorum. Çok kırıldım
gördüğüm kadarıyla haklısın ve o zaman yazmasını da bekleme bir daha. emin ol bundan sonrada farklı biri olmaz o. hayatına devam et. uzak dur derim. yazarsa yine aynı tepkiyi ver.
Yani birde şöyle düşün. O gururunu hiçe saymış ve sana bir adım atıp yazmış. Ama sen tersliyorsun. Kırıldığını net olarak söylesen belki böyle karşılamaz özür bile dilerdi.
Umarım dogruyu bulurum. Ben artık cok yoruldum insanlardan. Tek bu konu icin söylemiyorum elbette. Arkadaslik icin de. Lakin yasayacagım süre belli.. neyi ne kadar hakediyorsam yaşarım yaşayabilecegim kadar.
En İyi Cevaplar