ayrılmak isteyen sizinle sonunun olmayacağını anladığını söyleyen, tüm ısrarınıza rağmen dönmeyen eski sevgili iki ay olmadan mesaj atıyor? nerdeyse yalvarmıştım ama yinede gitmişti.
erkekler bunu neden yapıyosunuz?
erkekler bunu neden yapıyosunuz?
Bu mesaj lara sıkça madur olan ben sana ufak bir tavsiye vermeden kendimi Alamaıcam canım..Aklında barışma düşüncesi varsa sakın hemen evet deme ,restii çek yoksa barışsan bile yine giderr...Sen nasıl zamanında ısrar ettin o da aynı şekilde gururunu ayaklar altına almadan affetme sakınnn ...Yok gider bir daha gelmez deme ..1 KERE DÖNEN HEP DÖNERR...bEN NE LAFLAR YUTAN GURURLU ERKEK GÖRDÜMM :)))) gENLER BOZUKKK GENLERR :d
gurur mu o da ne hahaha..hemde kendi ayaklarımın altında çiğnedim, dönsün diye neler demedim..aynen güzel tespit bu ilk ayrılık diil zaten...beni bi yerine taktığı yoktu...inan bu mesajı bile beklemiyodum...bu kadar sessiz kalmam onu şoka soktu sanırım... asla cevap vermem o kadar haklısın ki...anladım ama çokk geç oldu..
Öyle şok olmuşturr ama diyim bir mesaj at hemen ele artisliği alır.Sıkça yaşadığım bir durum bu .Şimdi kabuğuma çekildim kafamı dinliyorum...Git gel fazla oluncaa rant olayına dönüyor...Ben (biz) diyorum ki köpek gibi dönücekk ,o da diyor köpek gibi kabul edicekkk ..Annelerinin sütü gdoluyduu tatlım bizde düşen bunlar gibilerr.şans ..Sürünsünnler :)))))))
Aradığını bulamayınca geri dönmüştür erkek işte kim bilir ne düşünce var kafasında :))
Başkasını bulamadı sana geri döndü.. Eskiden nasıl sana davrandıysa yine aynı şekilde davranmaya devam edecek hatta daha ileride gidebilir.. Sonunda yine ayrılır gider.. Bunu çok yaşayan var.. O yüzden kabul etmeni önermem.. Eğer ona acı yaşatmak istiyorsan bi sevgilim var sakın bana bir daha yazma dersin biter.. Ondan sonra yazdığı hiç bir mesaja cevap verme...
onun canını yakmak çok istiyorum. günlerdir ne çektiğimi bir ben biliyorum:(
O zaman dediğimi yap.. Umursamazsan onu ve sevgilim var dersen seni hep başkasıyla düşünecektir buda onu bitirir... Sonra salla gitsin hayatına bak.. Onun için çok vaktini harcadın.. Ayrıldıktan sonra kaç kızla konuşdu kim bilebilir ? Olmayınca geldi sana.. Buda seni ne kadar küçümsediğini gösterir o yüzden üzülme.. Dediğimi yap sonraki mesajlarına cevap dahi verme...
sevgilim var dersem kendimle çelişiirim, onu ne kadar sevdiğimi saklamadım hiç. gözünden düşerek acı çektiremem.. onunla iletişimi tamamen kesip hiç cevap vermiycem kendi kendini yesin. ama aklındaki kişiyle olmadığını bu yüzden hayal kırıklığı yaşadığını biliyorum. benim bildiğimi bile bile bana niye mesaj atıyo.. dalga mı geçiyo. beni mi yokluyo?off
O senin gözünden düşmedi yani.. Sende öyle acı çektin.. Sıra sende işte... İnsan sadece başkasıyla aldatılmıyor yarı yolda bırakıldığı içinde aldatılıyor.. Sence hatasını anladı diye mi döndü hayır.. Başkasını bulamadığından.. Hala da ne yapsam ne etsem diyorsun bu kadar pohpohlama şu adamı.. Zaten ayrılıp gitmesine rağmen sevgini hiç saklamadıysan kaliteli bi beraberlşk bekleme eskisinden daha kötü olacak çünkü sen beyfendiye Kaf Dağına çoktan çıkardın kızım...
evet kaf dağının zirvesine çıkardım hemde...öyle bi çıkardım ki, bi daha imkansız aynı muameleyi görmesi,bu bile yeter ona .. o kadar zirveden yere çakılmanın acısı da benim intikamım olur o zaman... yok sana söylüyorum bunları onun haberi yok, benden haber alamıyo cevap vermedim mesajına da onu çok iyi tanıdım artık yemezler aynı numaraları...
vallah ben yapmam böyle şey.. ama demekki o arkadaş yalnız kalmışda ondan mesaj atıyor...yani şimdilik senınle ıdare edecek sonra yıne bırını bulanda kaybolacak...kısacası o arkadaş bu türlerden...
Cevap
4Cevap
Başkasını bulamadı, nasıl olsa senin onu çok istediğini biliyor, seninle takılacak daha iyisini bulana kadar. Yüz verme Get out the hear de.
yok canım sevişditen sonra isteksizlikmi oldu sende yada istedigini yapamadınmı sende ona aynı noktadan bakamya başla o dönsün pesinde biraz
ne kadan angutça bi yorum
hadi uzaa sinirlerimi zıplatma
bende ona cevap atmam olur bıter
Kaçan kovalanır...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar