Sevdiğim Çocuk Beni Neden Engelledi?

Sevdigim bir çocuk vardı ben buna açıldım bu benim duygularıma tam olarak karşılık vermedi ama vermek istiyor gibiydi biz bunla yaklaşık 3 ay falan konuştuk 3 ay içinde çok şey oldu çok seviyordum ama kendinden soğuttu artık eskisi gibi güzel sözler yazmak içimden gelmiyodu ama hala da seviyodum. Son konuşmalarımız da tamamen ben soğumuştum fakat işler tersine döndü bu sefer o sevgili olmamızı istiyordu ama artık benim içimde bişeyler bitmişti hevesimi kırmıştı Ben hep buna "konuşmayalım olamayız biz" diyordum. Bu olaylardan sonra 2 gün whatsapa girmedim ama son konuşmamızda hiç bir sıkıntı yoktu 2 gün sonra wp'ye girdim attığı mesaja görüldü attım. Kiii başka yazacak bişey yok dünden yazmış olduğu "Günaydın" mesajı vardı o yuzden öyle yaptım. 2 saat sonra tekrar bir girdim beni engellemiş hiç bişey söylemeden heryerden. Ama hakettiğimi de düşünüyorum o kadar olalım dedi bana şans verdi ama ben de napıyım soğumuştum SOĞUTMUŞTU.. Neden Engellemiştir beni? - Ben defalarca olmayalım konuşmayalım dedim 2 gün whatsapa girmedim girdiğimde attıği mesaja görüldü attığım için yapmış olmalı diye düşünüyorum SİZCE?
Sevdiğim Çocuk Beni Neden Engelledi?