Aşk İlişkileri Sevdiğim çocuk beni engelledi ama neden? Esmanur147 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Biz bir süredir bakisiyorduk yalan yok pesinden koşuyordum seviyor gibiydi Instagramdan istek attım engelledi direkt Güncellemeler+1 yıl Sevgili istemiyor böyle şeyleri sevmiyor Muş o arkadaslari sürekli bakıyor bana kendiside guldugum zaman bakıyor bı ara sınıfın önünden ayrilmiyordu Sevdiğim çocuk beni engelledi ama neden? Cevapla Instagram Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Sende onu engelle demek istemiyor seni 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ml olduğu için koşma peşinden erkekler işine geldiği gibi davranıyor s* kleme 0 0 Yorumla
heyyyoooooo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Başkası vardır selki 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. sevgilisi vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sende onu engelle demek istemiyor seni
Demek ki sen onun sevdiği değilmişsin
Ml olduğu için koşma peşinden erkekler işine geldiği gibi davranıyor s* kleme
Başkası vardır selki
neden ki
sevgilisi vardır
Sevmediğ için olabilir mi abla
Sevgilisi vardir
Çünkü başka biriyle