5 aylık flörtüm beni reddetti yardım eder misiniz?

2 senedir bir kıza tutuldum ilk defa böyle bir duruma düştüm, ilk defa bu kadar tutuldum, ilk açıldığımda reddetti sonra aradan 3 ay falan geçti ama daha önce reddederken şu an düşünmüyorum dedi benden bundan güç alıp 3 ay sonra bir daha sordum sonra beni nazikçe reddetti daha mesaj atmadım aradan 1 sene falan geçti ama hep göz göze geliyorduk bir akşam mesaj attı nasılsın diye sonra flörte başladık yaklaşık 4.5-5 ay sürdü sonra artık açılmam gerektiğini yani bir şeyler olması gerektiğini ima ettim yemeğe çıktık her şey çok güzeldi uzun uzun gözlerimize bakıyoruz ama normal bir bakış değiş kahve içtik eve giderken tramvaydan inerken sordum dedim acaba biz olur muyuz cevap vermedi tekrar sordum olmaması için hiç bir neden yok dedim evet dedi peki neden dedim bilmiyorum dedi en az 45 dakika konuşmadan sadece bakıştık ona onu sevdiğimi söyledim ona aşık olduğumu söyledim uzun uzun baktı yine bir cevap mı istiyorsun dedi evet dedim bana biraz zaman ver dedi ben sana mesaj atarım ona göre tekrar buluşuruz dedi tamam dedim 2 gün sonra sabah mesaj atmış ''denedim kendi duvarlarımı aşmayı ama olmadı bundan sonra bence artık görüşmeyelim seninle çok kalite zaman geçirdim insan seninle zamanın nasıl geçtiğini unutuyor çok iyi bir insansın umarım hayatında her şey istediğin gibi olur hoşça kal kendine iyi davran'' yazıyordu mesajda geceleri yatamıyorum aklıma geliyor acaba başka birisi mi vardı acaba benden hemen sonra başka birisi mi elini tutacak başkası benim baktığım gibi ona bakacak mı ya da o bana baktığı gibi birine bakacak mı neden böyle oldu diye soruyorum kafayı yemek üzereyim kalbim artık gerçekten ağrımaya başladı yoruldum boş kaldıkça aklıma geliyor ne yapmalıyım sizce geri döner mi
5 aylık flörtüm beni reddetti yardım eder misiniz?