AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çok anormal. Çünkü insanız merak ederiz ararız sorariz. İnsan değer verdiği insanın telefon numarasını bilmez mi? Sakladığı biseyler var bence. Mesela eşi :)
Yok henüz üni öğrencisiyiz
Evli olma ihtimali yok
O zaman hayatinda başka bıri var.
İnstagramdan sürekli kız takip ediyor çözemedim
O zaman senin hayatında ne işi var bence olmamalı. O kovaliyor seni de el altında tutuyor. Kırmak istemem seni ama
Yok haklısın bence de onla bunu nasıl konuşmalıyım bilmiyorum sevgili olmadığımız için çok önemsedigimi de düşünsün istemiyorum ama ciddi bi ilişkiye uygun biri olmadıgını da dile getirmek istiyorum ne şekilde diyecegimi bilemedim
Bence konuşmayı çok haketmiyor. Konuşsan kendini değerli hissedicek. Çünkü insan önemsediği insanla konuşmayi dener. Bence yazma ona konuşma o anlasın
Olay çok uzun aslında ama bi şekilde sebep belirtmem gerekiyor konuşmak istemiyorum dediğimde
Sen teklif et , baktin cok kamkum etti.. supelendigin seyleri yuzune vur direkt guzelim. Oyle imalarla ugrasma
Bence buluşma bile. Net ya evli ya da ciddi bir ilişkisi var.
İnstagram da sürekli kız takip ediyor sevgilsii olsa nasıl bu kadar rahat davranır?
Peki senin için problem değil mi bu? Belki kıza hesabını kapattırdı kendide kapattım dedi ya da fake isimle açtı instagramını bana güven vermedi açıkçası
Hesabı fake degil orası kesin
Benim için sorun olan çok şey var ama nasıl konuşcagımj bilmiyorum sevgili degiliz tam olarak nasıl ima edebilirim sence yazarak
Sonuçta flört sevgililiğe geçiş aşaması değil mi?
Rahatsızlıklarını belirt sınırını çiz. Kendini duygusal anlamda kullanmasına izin verme ki sen çok değerlisin. Birinin boş vakitlerini dolduracak biri olmamalısın.
Haklısın teşekkür ediyorum
Seni kırdıysam özür dilerim 🙏 ama üzülen biz oluyoruz sonunda. O yüzden hırpalanmanı istemem
Yok ben zaten kendisine çogu konuda güvenmiyorum
Haklısın👍🏻👍🏻
🙏
Sorsana sen niye hiç istemedin diye ben mi ilişkilerde çok rahatım niye bu kadar sıkıyorsunuz ki
Wow ben 2. gunden deniyorum sansimi alamazsam umrumda olmuyor
Numarasını vermek istemiyor ve bence seni flört olarak görmüyor
Aynen 2 ay kim bekler
Buluşmak istiyor sürekli ama wp istemedi sadece snapimi aldı
O zaman wpta baska sevgilisi var
Bunu ona nasıl ima edebilirim
Niye ima edeceksin kii. Bu şartlarda görüşmek ve konuşmak istemiyorum de
Muhtemelen numarasını bilmeni istemiyor numarasını vermiyorsa tamamen uzaklaş boş ver
Yani sevgilisi var desem instadan sürekli kız takip ediyor ve wp istemedi ama buluşmak istiyor çözemiyorum
Her şeye hazırlıklı ol sakın bağlanma üzülürsün.. numarasını vermiyorsa niyeti hiç iyi değil kullanıp atmak istiyor seni galiba
Anladım
Numaranı almanı istemiyor olabilir sevmiyordur ama net bir şey diyemem buna belki seviyordur ama çekindiği için adimj senden bekliyordur
Nerden konuşuyorsunuz?
İnsta
Sen iste.. Herseyı erkekten beklıyorsunuz
İnternetten nasıl flört yapıp ona güveniyorsunuz?
Ya Güvenemiyor ya da senle oynuyor dikkatli ol
Whagsap profilinde sevgilisiyle fotosu olabilir
Yenge görsün istemiyor
Ciddiyete dönmesini istemiyordur.
Ee neden buluşmak istiyor
Yedekte tuttuğu başka biri vardır öğrenmesini istemiyordur. O yüzden onun göremeyeceği belirli yerlerden seni ekliyordur. Sen söyle numaramızı birbirinize ne zaman vericez de eğer kem küm ederse ayrıl.
Ben böyle direkt kendim demek istemiyorum nasıl ima edebilirim
Eğer buluşucaksanız ve buluşmanız güzel geçerse kendi telefonundan rehbere çocuğun adını yaz alt kısımda numara yazma sekmesini görür zaten sonra telefonunu uzat tebessüm ederek. Bu şekil de ben numaramı yazmasam olur mu felan demez diye düşünüyorum.
Senden bekliyordur, flört sanal mi?
Belki kızdır dalga geçiyodur
@gokcw842 kızların çoğu tipten kaybediyor ve sorunlu
Yok öyle bi durum imkansız kişi reel ve instada duruyor
Belki kullanmıyor olamaz mı?
Muhtemelen korkuyor
Değişik bi insan
Muhtemelen evlidir ya da başka ilişkisi vardır 😂
hayret
Acaip valla
Meşguldür
Karısı görebilir