Şekerli bir sakızdın ağzımda Çiğnerken yorulmuştum aslında Önce şekerin gitti sonra cıvıdın Daha fazla uzatmaya gerek yok dedim; tükürdüm KİM BİLİR KİMİN AYAĞINA YAPIŞTIN
nasıl dünya güneşin etrafında dönüyorsa sen doğmadan evvel şimdide dönüyor güzelliğin bir önemi yok diyenler sizi tanımamışlar. dünya sizin için güneş ten renginiz güzelliğiniz için ışıldıyorsa o güzelliği gördüğüme çok şanslıyım ya öldüm cenneteyim ya da bir melek ile konuşuyorum :)
Alırsın bir gül verirsin üstünede yazarsın.. Çiçekçinin önünden geçerken bu gül basbas bağırıyordu "dünyanın en güzel gülü benim" diye; aldım bu gülü sana getirdim ama dünyanın en güzel gülü diye bağırdığı için diye değil... SENİ GÖRÜNCE UTANSIN diye. Al sana iltifat
Bir kadının tırnaklarına iltifat edin her zaman işe yarar ilgisini çeker çünkü erkek dikkatlidir kızın dikkatlice yaptığı ince rütüşların farkındadır. (zaten tırnakları güzel değilse kaçın bir işe yaramaz)
Ablacım bence yapma şu an böyle bir şey havalanır benim peşinden koşuyor der ama etkilemem lazım diyorsan da küçük hafiften bir şey söyle acaba ne demek istedi benden hoşlanıyor mu acaba diye düşünsün seni dusunurse aşık olur !)
Farkındalıkla: saçlarının ucundan 1 mm aldırmışsın... aaaa 100 gr zayıflamışsın. (malum biz erkeklerin 100 de 1 nin farkına varabileceği bu durum 99 adım öne çıkarır)
şairane: nutkuna sığmazsın hiçbir lisanın, Yazamaz şair-i azamlar seni, Pabucu damdaydı Monalisa’nın, Keşfedebilseydi ressamlar seni
Öyle herkese iltifat etmiyorum. O an neyi gerektiriyorsa öyle davranirim. Herkese aynı cümleyi kullanmam. İçimden geçen neyse onu söylerim süslü kelimelere gerek yok.
Biri beni iltifat ederek etkilemek istiyorsa benimle mesela tarzım hakkında konuşabilir. kulagımdaki piercinglere ya da tırnaklarıma ya da sacımın rengine falan iltifat ederse açıkcası sevinirim/hoşlanırım yani
Teyze diyorsun kıza senden 5yaş büyük diye bende diyorum ki erkekler 40 yaş sendromunda 20 yaşında kız peşine düşüyorlar sende öyle olacaksın diyorum onlarda sana amca dicek 😂😂
İltifat etmem. İçimden gelen düşünceler genelde iltifatlara bedel oluyor. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sen batan bir güneş ben yollarda çilekeş :D İltifat ezbere olmaz kişiyi ve güzel yönlerini görüp gerçekleri duygulu bir şekilde söylersin. İltifat taslaklaşmış bir cümle ise yalan demektir ve yalan kaka pistir :D
En İyi Cevaplar