Kadının erkeğe asılması erkekler tarafından nasıl karşılanır? Sizden hoşlanan kadının sizi iltifata boğması, her fırsatta yürümesi sizde nasıl bir etki oluşturur?
Kadının erkeğe asılması erkekler tarafından nasıl karşılanır?
Kadin begendigini falan soyleyebilirde yurume falan ters isler ikinci gun hamile kalir ucuncu gunde terk edilir kadin erkek farketmez agirbasli ve oturakli olmali yurumu falan ayip oliyor erkek yapsa nesede kiz reder falan ama ki yapsa erkek faydalama egilimi gosterbilir
Erkekler her zaman peşinden peşinden koşmayı sever. Biliyorsun köpekler de sevdiği insanın peşinden koşar Senin köpeğin peşinden koşarsan napar 1) saldırır 2) kaçar
Neden bilmiyorum ama ben soğuyorum kafamda bir kadın profili var belki de kadını bir kalıbın içinde koyuyorum ama benim bahsettiğim kalıp dişiliği ile ilgili askıntılığı erkeğe zaten yakıştıramıyorum kadına hic yakıştıramıyorum ben soğuyorum açıkçası
Kadın erkeğe karşı nasıl hissederse erkek te öyle hisseder. İnsan insana asılıyor. Kadın erkeğe; erkek kadına farkeden bişey yok. Ama toplumun dayatılan ‘erkek asılır kız seçer’ tabularını yıktığı için de takdir etmeden geçemem hanımefendiyi
Ben asilmam oyle bir huyum yok ama hosslaniyorsa benden bende ondan konusurum ama oyle iltifat edipte bir tarafini kaldirmam. biraz agir olmak gerekir basit olursan ciddiye almaz seni karsindaki kisi
Önce bir işkillenirm herkese mi böyle yapıyor yoksa sadece bana mı diye sadece banaysa g*tüm kalkar D: :P Bende onu iltifata boğarım boğuşur gideriz :D
Hoşuma gider ve öz güvenine hayran kalırım. Tabi ki bunu herkese yapmıyorsa.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zaten güce tapıp pice yavşayan kadın ırkı olarak sizler her türlü zengine züppeye şımarığa kötü çocuğa hayvan gibi sarkıyor köpek gibi sırnaşıyor ve domuz gibi de yavşıyorsunuz...
Mutlu olurum kendi adıma ama en çok da kadın için mutlu olurum. Derim ki bu toplumda özgüveni yerinde olup ne istiyorsa yapıyor. Böylece daha çok mutlu olurum
En İyi Cevaplar