Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay oluyor. bir kas yapmış giyim tarzını değiştirmiş gömlekler deri ceketler vs.
bir de kasıla kasıla yürüyor 😂 Nedir bu olayın mantığı?
bir de kasıla kasıla yürüyor 😂 Nedir bu olayın mantığı?
Bende eski sevgilimi kiskandirmak icin yapiyor :) Ama ben kas yigini olmak icin calismiyorum. Sadece kendimi toplamak icin calismistim. Baya baya da fit oldum. Isi de yaradi. Brni terk eden sevgilim yeniden benimle sohbet acmaya basladi. Onunla tekrarda beraber olmayi ben cok istiyorum ama kendimi biraz agirdan satacagim.
Iyiki de spora baslamisim diyorum. Sagligim bile iyilesti. Tikanmadan cok rahat 10 km kosabiliyorum. Merdivenlerden kosa kosa cikiyorum.
Demekki sen engelliyormuşsun çocuğun iyi giyimini ve kaslı olmasını
Neden engelleyelim ya haha
Yeni birini bulduysa neden benim numaramı silmiyor. Vay terbiyesiz 😂
Durdum şu an qjsjjs
Yazmıyor. Yazamaz da. Baya kavgalı küfürlü ayrıldık. Ayrıldıktan sonra telefonu kapatmayalım dedi yüzüne kapattım
Cepte tutma taktiği yani. Biz de onu bekleyecek değiliz o halde kimsenin yan cebi olmaya gerek yok
Isterse dünyanın en çekicisi olsun. Bana çok büyük bir ayıp etti. Geri dönüşü olmaz artık
Beni çok sevdiğini söylerdi hep yanımda ağladı bile. Ben ona nazaran biraz soguktum ama sevmedigimden değil yapım oyle. Bana "ben yazmadıkça sen hiç yazmıyorsun "diyordu. bir gün o yazmadı benim yazmamı beklemiş ben de yazmadım. 2 hafta hiç konuşmadık sonra en yakın arkadaşımla g. sek g. sek konuştuğunu gördüm yani gereksiz bir samimiyet içine girmişti. Arkadaşım bana geldi böyle böyle bu çocuk biraz y. sak gibi dedi. Ondan sonra mesaj attım büyük kavga ettik ayrıldık
Aynen öyle
Iyiki boş bırakmışım. Ya bunların farkında olmasaydım barışsaydık iş daha da uzasaydı..
Tam bir kafasız ya
Böylesi daha iyi oldu. rengini belli etti
Yüzüne bile bakmıyorum
Hiçbir fikrim yok ama ayrılırken "ben g. zekalı miyim senin en yakın arkadaşına yürüyüp kendi adımı çıkarayım " falan demişti. Kabullenmiyordu yaptığını. şu an ne düşünüyor bilmiyorum
Dedim kabul etmiyor
Bunun affı olur mu ya
Ayrıldığın sevgiline dön de bir bak cici kız demiş sana
😂😂😂😂 bir kafa dağıtayim derken tambir tarz olmuş
Cevap
21Cevap
Bende yaşadım. Ayrılık sonrası üzülmüş. Kafa dağıtmak ve kendini değerli hissetmek için spor yapmış. Spor, aynı zamanda mutlu ve özgüvenli hale de getirir. Seninle bir daha birlikte olmak için değil, tamamen kendisi için yapmıştır. Muhtemelen seninle bir daha bir araya gelmek istemez. Zira artık, ayrıldığın o genç adam değiştirmiştir.
Senden sonra ölmedim hatta umrumda değilsin artık demeye çalışıyo çaresiz erkekus
Attan inip eşeğe binmeyeyim diye çırpınıyor işte garibim,
Kendini piyasaya açıyor çünkü. Yani şansını yükseltiyor farkındaysan senin bile bayağı dikkatini çekmiş...
Çekti çekti
Yeni birini bulma çabasında işte insanlar çok çabuk değişiyorlar.
😂😂pişman ol istiyoru
Çok oldum şu an 😂
Erkek zihniyeti bu ne yaparsın😂😂
Kaybettiğin delikanlıya dön bir bak isterim demiş sende dünden razısın bakmaya maşallah stalkın dibine vurmuşsun
Stalk değil aynı bölümde okuyoruz
Tamam ama dikkatini çekmiş sınıfta kasıla kasıla yürüyor olamaz herhalde
Yürüyor valla
sensizde hayatıma devam edebiliyorum hayatımı değiştirdim demek
Sen ne kaybettin gör. Bak ben daha iyiyim. Bide sanki sopa yutmuş gibi yürüyor ahmak zihniyeti
Senden sonra hayatında bazı şeylerin yanlış gittiğine inanmış olacakki yeni bir yol yeni bir hedef belirlemiş kendine
Aklınca pişman etme çabaları. D
Spor yapmak insanın özgüvenini artirir muhtemelen spordan sonra ozguven patlamasi olmus onda 🤣
Ayrılık bakımına girmiş 😂
Komplekse girmis, iyi ki girmiş;)
Kendine bakması kötü bişey değil ki garibine gitti
Sürekli baksa tamam da bir anda değişince garip:)
Benimde bir kız arkadaşım vardı hayatımda yaptığım değişiklikleri kendisine bağlıyordu hep açık açık değil tabi. Mesela bacağımda bir sorun olduğu için spora ara vermiştim o sıra onunla tanıştım sevgili olduk falan bacağım iyilesince spora tekrar başlıcaktim zaten. Bu sırada sevgilim de kaslı erkeklerden hoşlandığını belli eden konuşmaları oluyordu ara ara. Ben spora tekrar dönünce, bana imalı bir şekilde aşkımmm nerden çıktı bu spor şimdi sen neden başladın spora falan dedi bende zaten gidiyordum diye açıkladığımda inanmamış gibi tepki verince bende; aslında itiraf etmeliyim ki senin kaslı erkek sevdiğini konuşmalarından anladım ve senin hayalindeki erkek olmak istedim diyip gülüyordum by durumlarda onunla mı ugrasicam diye. Özgüveni yüksek kız çok sinir bozucu yaptığın herşeyi kendisine bağlıyor çekilir dert değil
Sana hava atiyor, kosup kucagina atlamani bekliyor
Ilgi cekmek, begenilmek icin spor yapiyor.
Hirs yapmis seni pisman etmek istiyo belliki
Baya oldum ya. Hemen geri dönmeliyim bfhdhf
Bak mantıklı bu 😁
Çok koymuş ayrılık ondandır
Ahh bnde sna kysm cok tatlsn
Kaybettiğini gör isterim demek istemiş
Kaybettiğin erkeğe dön bir bak demek
Kurtulmuş adam senden :)
Yeni insanlar yeni aşklar istiyor
Öyle olur o işler
Mantiigi yok morul
Aynen moruk