Annesinin sözünden çıkmayan kız bıktım artık?

Eşimle birbirimizi severek evlendik. Meslektaşız ortak yönlerimiz ve hayata bakışımız aynı. Evlendiğimiz günden beri annesi her işimize müdehale ediyor evin içinde eşimle beni düşman etti. Kızına zorla yüksek lisans yaptırmaya çalışıyor , sürekli onu yanına çağırıyor (ailesi başka şehirde yaşıyor) sürekli mesaj , gün içerisinde 5 kere arıyor.
Sürekli kafasına birşeyler sokuyor daha sonra ben onlarla mücade etmek zorunda kalıyorum. Ona izah etmeye çalışıyorum ama ısrarla beni suçluyor. Evliliğimiz annesinin komutlarıyla ilerliyor resmen. Bin pişman oldum evlendiğime. Kendi kararını veremeyecek kadar aciz birisi çıktı eşim.
Defalarca kez tatlı dille uyardım o an dinliyor ertesi gün aynı. Annesinden o kadar korkuyor ki anlatamıyorum. Böyle birisi ise evleneceğiniz kişi aman uzak durun erkeği kadını farketmiyor. Aşkınızdan geberseniz bile geberin ama böyle tiplerle evlenmeyin yoksa hergün ızdırap çekerseniz. Akşam ne yiyeceğimizi bile annesi belirliyordu. Annesi hasta numarası yapıp kızı yanına çağırıp duruyor.
Bizim bir hafta sonumu var ve ben her iki haftada bir artık evde yalnız kalıyordum. Dün yine annesi çağırdı gitti bir türlü evimizde biz olamadık. O annesi ben olarak yaşam sürdük. Kadını efendi bir şekilde uyardım dinlemiyor. Kocasına söyledim adam pısırık pasif birisi o da karısından korkuyor. Neye kime çattım anlamadım. Gittiğinde artık geri gelme boşanma davasına gelirsin dedim. Bıktım bir gram huzurum kalmadı. Annesi tepe tepe kullansın artık kızını.
Annesinin sözünden çıkmayan kız bıktım artık?