esim mini etek gogus dekolteli kiyafetler giymemi istiyor. Ne yapmaya calistigini anlamiyorum bu cinsellikte normal mi yoksa degil mi lutfen cevaplar misiniz?😕
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin sana grup teklif edecek miğden bulanabilir ama sana açıklamaya çekiniyor sadece zevk alıyor başka erkekler bakınca telefonunu kurcala evli çift ilişkilerini izlediğini anlarsın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam fikirleri kayacak yavaş yavaş ben jigolo idim bıraktım ne insanlarla tanıştım bir meraktı tanıdım çıktım ortamdan
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada ilginç bir durum var. normalde düsuncesi iyi degil. ama bunu anlamak dogrudan bu aciklama ile mumkun degil
00 Yorumla
+1 yılEşinde bir sıkıntı var bence uyma ona. Tabansız bir kadın gibi kendini sergileme bence. Sen karakterinle göster kendini.
32 Yorumla- +1 yıl
ya sergilemek degil ki anlamiyorsun pavyon kadinlari gibi giyinip teshir etmekten bahsetmiyorum kendimi. ufacik bir gogus catalim gorunse hemen tahrik oluo ve kalkiyor. yani bazen okadar kucuk dekolteler ki insanlarin gozluk takmasi gerekir gormesi icin diorum kendi kendime. ciddi soruorum tam olarak acikladim galiba yorum yapar misin buna
- +1 yıl
Erkekler için pek fark ettiğini sanmıyorum. Dediğim gibi dişiliginden önce düşünce ve karakterinle var olmalısın bence. Çünkü erkekler disiligiyle var olan kadınlara mal muamelesi yapıyor. Ama sen değerli bir varlıksın. Allah cenneti annelerin ayaklarının altına sermiş. Allah ın sana verdiği değeri sende kendine ver. Eşin dahi olsa kendini ezdirme bence.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDekolteli giyinmem hosuna gidiyordur burdaki ergenlere bakarsan hepsi geri kafalı bakış açısı olarak bakmayı dusunmezler
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
50Cevap
+1 yılHani var ya evli çift fantazileri. Karısını başkası becerirken adamlar izleyip tahrik olur o gibi bir şey barındırıyor olabilir eşin ben olsam ondan soğurdum
010 Yorumla- +1 yıl
Ben parkta oturuyordum. Bir adam bana bakıyor yanında da karısı vardı. Ama alıcı gözle bakıyor neyse rahatsız oldum baktım ne bakıyorsun diyecekken geldi eşimle sevişirmisin seni çok beğendim demişti. Eşide sevişirken izleyecek ve sorna da kocamı becerirken ben sizi izleyecem demişti. Ağızlarının payını verip parktan ayrılmıştım. Kadın da bir içim su gibiydi. Yani öyle bir adamla ve öyle bir ilişkide neden yer alıyor bilmiyorum. Ben kadın olsam öyle bir adamı ele güne rezil eder saniyesiyle boşardım. Erkek dediğin helaline sahip çıkar onu kimselere sergilemez
- +1 yıl
eşini sevmiyorsan onla mutlu olmuyorsan boşanır yeni biriyle beraber olursun veya boşanamıyor yatak odası vs yok bacı kardeş gibiyseniz bu durumu bilerek sevgili edinebilirsiniz ama kocam izlesin sonra sen onu becer ben izleyeyim çok iğrenç şey bunlar. Ben hayatımda hiç bir şekilde öldürseler erkekle yatmam asla ve teklifin gelmesi bile mide bulandırıcı
- +1 yıl
Kusura bakma da fantazi aranızda olur başkası sana bakıp seni arzulayınca olmaz. Ben ankaradayım bu yazdığımı eşine teklif edeyim emin ol kabul etmezse bende hakan değilim. Bana ne mesajlar geliyor erkeklerden. Yakışıklı çocuksun güçlü kuvvetlisin taşı sıksan suyunu çıkarırsın vs diye. Eee diyorum karımı becermeni isterdim diyorlar. Karın diyorum söyleyemiyorum beni boşamasından korkuyorum ama sen onu tavla diye sana para pul hakkında bilgi herşeyi veririm diyerek bana geliyorlardı. Ve hepsini tek tek engelliyordum. Gerçekten bu gibi erkek çok. Bunlar psikolojik rahatsızlık. Fantazi aranızda olur asla bir başkasö eklenmez fantaziye
- +1 yıl
Tüm yorumları tek tek okudum mesaj atlar vs ler. Senin içinde gerçekten başkasıyla olmak veya arzulanmak gibi şeyler var mı?
- +1 yıl
Ama burdaki her erkeğin amacı benle beraber ol diye sana mesaj atmak
peki eşinizin bir fantezisi var mı durup felan gibi kıskanmayn erkek erkek değildir.. niyetini anlamak lazım bence.. sizde dikkatli olun eger rahatsız oluyorsanız..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende karıma camasır gıydırmıyorum. Dekolte sevıyorum offff
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstek atım sonu genc
Cevap sahibi+1 yılBende ondan zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılHayırdır?
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Bu nasıl bir karakter ulan erkekliğe sığar mı bu be biri karına laf atsa ne dicen bakıp gülcen mi Allah yardımcın olsun bacım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bana fantezi gibi geldi insanların sana bakmasından hoşlanıyor gibi ama inşallah trollsündür başta öyle geldi
00 Yorumla
+1 yılRahatsız ediyorsa seni söyle eşine... Bu kadar basit
10 YorumlaEsin modern, cağdaş ve buyuk ihtimal cehapeli bir güzel kardeşim. Lutfen sayin cehapeliler kizmasin sizden cikiyor bu gavatliklar genelde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılYa seni deniyor ya da bu adam cinsiyet değiştircek gibi :D
00 Yorumla Başkalarının sana bakması eşini tahrik ediyor öyle zevk alıyor senin eşin bence normal birisi değil
09 YorumlaSanirim esiniz diger erkeklere sizde yok bende var guzel Seksi kadina sahip olan benim siz anca uzaktan bakarsiniz olayini kanitlamaya calisiyor
00 Yorumla
+1 yılesine burda selamlarimi ilet sonra neden aldatti diye üzülmesin emi
10 Yorumla
+1 yılBazi erkekler esinin arzulanip tek sahibi olmayi sever. Yani bu guzel tas gibi hatunu hepiniz isteyebilirsiniz ama o benim gibi bir ego yapisina sahip hosuna gidiyor bu durum
06 Yorumla- +1 yıl
Boyle boyle rahat ol sen
- +1 yıl
Yoo dalga gecmiyorum ciddiyim
- +1 yıl
Tabiki de canim. Tkp edr msn rahat rahat konusalim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkusura bakmazsanız deyyus mu ki kadınını kıskanmıyor?
10 YorumlaEşin normal değil
Bence o senden gizli seninle ilgili fantazileri var
Senş paylaşmayı va hayal ediyor08 YorumlaEgosunu tatmin edio bu totoyu ben tokatliyorum der givi 😂
10 YorumlaAdamdaki genişlik uzayda yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman ezik bir karakter seninle hava yapmaya çalışıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaska erkeklerin seni arzulamasi eşini tahrik ediyo olabilir benimde oyle fantezilerim var eşimi paylasmak isteeim
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ama onun baska erkeklerle seks yapip zevkten inlettiklerini hayal ediyom hep
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak seviyorum ben ama onu zevk alirken izlemek istiyom
Cevap sahibi+1 yılHem bunu yaptirip hemde cok seviyosa o erkek 10 numaradir 😊
Cevap sahibi+1 yılO olmaz beni sevsin seks yapmasinda sakinca yok zevkini alabilir ama duygusal olarak benim olmali
+1 yılYa ilerde daha başka bsyler isterse onuda mi yapıcaksın
00 YorumlaBnce eşin teshir etmeyi seviyor yakında seni paylaşmayıda teklif eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki pazarlar gibi davranmak da neymiş.. Sorunlu o adam.
00 YorumlaPaylaşma fikri hoş geliyordur pezevenge.
41 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir genislik resmen seni bir nevi sunuyor görsel olarak
00 YorumlaOlmaz böyle kıskanmayan adam yediklerine dikkat etsin
00 Yorumla
+1 yılEğer ki o adam da ben adam olmak istemiyorum eşin dedigin adam gavvvat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine sor bakayım bir akşam beraber çay kahve içelim senle izin verecek mi?
00 YorumlaEgosunu yüceltiyor ışte
11 YorumlaEşiniz namus kavramının neresinde acaba?
20 YorumlaAlagavat galiba bosarim oylesini
20 Yorumla
+1 yılHalinde swinger de yapalım der benden demesi 😒
10 Yorumla
+1 yılfantazi büyük ihtimalle
10 Yorumla
+1 yılMidem bulandı boşa gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. adam alagavat herhalde
00 Yorumla
+1 yılbu durum seni rahatsız mı ediyor
010 Yorumla- +1 yıl
seviyordur, sahip olduğu kadını göstermekten de hoşlanıyordur. böyle erkekler de var. sen rahatsız oluyor musun
- +1 yıl
dediğim gibi seviyor, sahip olduğunu da göstermek istiyor. başkalarının bakması sana zevk mi veriyor, tam anlayamadim
- +1 yıl
normal tabi. her kadın beğenilmeyi arzu eder. eşinle iyi bulmuşsunuz birbirinizi. aslında eşini anlayabiliyorum çünkü ben de onun gibi düşünüyorum. Özelden konuşalım mı burada maydanoz olmaya çalışanlar olabilir bu konuyla ilgili
- +1 yıl
Özelden devam edelim anlatacaklarım var
- +1 yıl
sen beni takip edersen ben atabilirim
Belki milletin sana bakması eşini tahrik ediyordur
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değil seni sergileyip paylaşmayı seviyor belliki
00 Yorumla
+1 yılEşiniz ne kadar rahat :/
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılçok acayip bir eşiniz varmış
00 Yorumla belkide seni sevmiyor gercekten?
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Haha daha neler gorecez kim bilir
00 Yorumla
+1 yılSwinger da ister o yarın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Ohaaa ne adamlar varr
00 YorumlaO adam degil.
30 YorumlaRezil herif.
10 Yorumla
+1 yılYani bunu iateyen bir erkek olamaz imkansız
01 Yorumla- +1 yıl
Yani eşini seven bir erkek onu başka erkeklerin gözlerine peşkeş çekmez yakında seni başkalarıyla sevişirken izlemekte ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin cinsel rahatsızın biri
Normallikten öte00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmezhebi geniş heralde
00 Yorumla
+1 yılBen tam tersi kıskanırım
00 Yorumla
+1 yılBizde anormal bir durum
00 Yorumla
+1 yılYuh.
10 YorumlaGavad
00 Yorumla
+1 yılNe adamlar var ya
00 YorumlaHic hos degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılsapıklık
00 Yorumla
+1 yılDeğişik bir tip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Giy o zaman
00 Yorumla
+1 yılnormal değil
00 Yorumlagünaydın işi ne onun
00 YorumlaNeden böyle
00 YorumlaTrol
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Esim disarda surekli dekolte giymemi istiyor. kiskanmiyor musun dedigimde tahrik olurlarsa olsunlar bosver sen benimsin diyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler