Cd olmak istiyorum ama hiçkimse bu konuda maddi destek sağlamıyor shemaleturk ve gabile sitesindeki herkes beleşe kız gibi arıyor?

shemaletürk gabile gibi sitelerde hep boş beleşe kullanacakları kız gibi güzel kılsız tüysüz sakalsız bıyıksız olan yeri olan kadınsı giyinen kendi masrafını kendisi yapan bir parlak pasif ker iz ena yi cd arayışındalar yaani sana bir rimel allık alim elbise ayakkabi alim filan diyen yok ancak o var mı bu var mı şu var mı yer var mı zevkinemi veriyon diyen hazırcı asalaklar dolu ben kaliteli güzel bir cd olmak istiyorum ama maddi durumum yok ilişki karşılığında ufak bir ücret verin diyorum madem öyle k ız gibisini arıyonuz benimde öyle birisi olmam için sonuçta paraya ihtiyacım var yaani diyorum ben @ ma para virmiyom gü temi vircem hihohahahaaa zevkin sek s in parası ulmaz filan yapıyorlar bunlar zaten karı kız bulamayan denyolar çok bariz bu belli oluyor bu yaani :) iyi ama sen benden hem kendim para harcayıp masraf edip k ız gibi güzel kıl sız tüy süz sakalsız bıyıksız kadınsı giyinen bakımlı bir kadınsı olmamı hem yer vermemi hem her şeyimle kusursuz 4 4 lük bir kadınsı olmamı ve zevkine ona buna kendimi kullandırmamı sömürtmemi istiyorsun bunda adalet nerede peki? sonuçta parasız karşılıksız bişi olmuyorki bir sakız bile vermiyorlar boş beleşe hiç kimseye oysaki bir kadın olsan sana her türlü maddi manevi desteği veriyorlar neden kadın olmak isteyen birisine hiç kimse destek olmak istemiyor aksine senden boş beleşe faydalanmak istiyorlar pa sif sin diye hem seni hor görüyorlar hemde i t gibi peşinde koşuyorlar olmaz deyince hakaret ve küfür ediyorlar yaani çok karaktersiz pi slik yob az şeref siz yav şak ga vat adam bozuntusu var yaani bu dünya çok acımasız ve kötü yaani ALLAH tüm kötü kalpli insanların tez zamanda belasını versin bu dünyadan yok etsin İNŞALLAH !
Cd olmak istiyorum ama hiçkimse bu konuda maddi destek sağlamıyor shemaleturk ve gabile sitesindeki herkes beleşe kız gibi arıyor?