Ben kadın olmak ya da cd olmak istiyorum ama bu konuda sana yardım eden hiç kimse yok hep hazır bekliyorlar neden böyle acaba?

shemaletürk gabile gibi sitelere üye oldum ama hep boş beleş tipler var bedavaya kızdan güzelini arayıp yeri vs her şeyi senden bekliyorlar ben bu konuda biraz imkan bulabilsem azda olsa destek alabilsem ama yok yaani hiç kimseden fayda yok ben para kazanamazsam nasıl kadınsı olacağım kıyafet makyaj estetik hormon tedavisi vs bunların nasıl olacağını hiç düşünen yok ancak hemen yer var mı kadınsımısın beleşmisin gelimmi gelimmi falan diyorlar sırf bu ülkedemi böyle angut tipler var acaba? çünkü doğru düzgün birilerini bulmak zor sanırım pu*ştlar 1 kr bile vermeden senden dünya güzeli olmanı bekliyorlar her şeyi bedavaya senden istiyorlar ve hemen seks bekliyorlar utanmasalar senle işleri bittikten sonra üste para isteyecekler çok ilginç yaani gerçektende :):) kadına kıza gelince her türlü masrafı yapıyorlar ama pasif kişilere gelince yok yaani ve öyle kaliteli cd trv trans olan nasıl oluyor acaba orasıda çelişkili yaani :):)
Ben kadın olmak  ya da  cd olmak istiyorum ama bu konuda sana yardım eden hiç kimse yok hep hazır bekliyorlar neden böyle acaba?
Ben kadın olmak ya da cd olmak istiyorum ama bu konuda sana yardım eden hiç kimse yok hep hazır bekliyorlar neden böyle acaba?