shemaletürk gabile gibi sitelere üye oldum ama hep boş beleş tipler var bedavaya kızdan güzelini arayıp yeri vs her şeyi senden bekliyorlar ben bu konuda biraz imkan bulabilsem azda olsa destek alabilsem ama yok yaani hiç kimseden fayda yok ben para kazanamazsam nasıl kadınsı olacağım kıyafet makyaj estetik hormon tedavisi vs bunların nasıl olacağını hiç düşünen yok ancak hemen yer var mı kadınsımısın beleşmisin gelimmi gelimmi falan diyorlar sırf bu ülkedemi böyle angut tipler var acaba? çünkü doğru düzgün birilerini bulmak zor sanırım pu*ştlar 1 kr bile vermeden senden dünya güzeli olmanı bekliyorlar her şeyi bedavaya senden istiyorlar ve hemen seks bekliyorlar utanmasalar senle işleri bittikten sonra üste para isteyecekler çok ilginç yaani gerçektende :):) kadına kıza gelince her türlü masrafı yapıyorlar ama pasif kişilere gelince yok yaani ve öyle kaliteli cd trv trans olan nasıl oluyor acaba orasıda çelişkili yaani :):)
Ben kadın olmak ya da cd olmak istiyorum ama bu konuda sana yardım eden hiç kimse yok hep hazır bekliyorlar neden böyle acaba?
Yolu söylüyorum sana, p*rno'' hub '' sayfasına üyelik aç, orada görsel, video vs paylaş güzel çekici olmaya çalış biraz, Patreon hesabı aç, donate olarak, biraz milleti kudurtsan istediğini olursun potansiyelin varsa, gerçi vücudun nasıl bilmiyorum fakat yol bu kesinlikle.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
kadınsıyım zaten ama gerçek bir kadın gibi olmam için paraya ihtiyacım var o tür sitelere türkiyeden girilmiyorki vpn kurmak lazım sanırım ve ingilizce bilmen lazım oralar yabancı insanlarla dolu çünkü yaani
yabancı dil olmadan o sitede hiç bir şekilde anlaşamam ve kusura bakma sanada yazamam arkadaş falan ekleyemem çünkü genelde yazdıklarım hep üçkağıtçı sapık çıktı o yüzden hiç kimseye güvenim yok yaani
bence online olarak para kazanmaya bak. tiktokda ünlenebilirsin. femboy olayları seviliyor ve tatlı oluyor. veya birinin dediği gibi skype dan show falan yaparak bişeyler biriktirebilirsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
parayı nasıl alıyorsun peki banka hesabınamı yolluyorlar tiktokda banka hesabına yatar belki ama skype ve whatsapp da show ücreti kontörle atarlar ya da banka hesabına alman lazım yaani
Transaction pahali birseymi? Ne istiyorsunki anlamadim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne yaptın
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Ben kadın olmak ya da cd olmak istiyorum ama bu konuda sana yardım eden hiç kimse yok hep hazır bekliyorlar neden böyle acaba?