Ya bilmiyorum ama ben anac biriyim genelde sevgilim olmasa bile erkek arkadaslarima karsi hep bir boyle uatune dusmek mi denir bilmiyorum ama dikkat et aıkı giyin filan diye sey yaparim
Erkekler anne şefkatine yakın bir sevgiyle sevilmek isterler. Aşırı korumacı davranınca sıkılırlar. Ama başını dizine, göğsüne koyup sevmenden çok keyif alırlar
Ekmek almaya ve çöp atmaya göndermezse sıkıntı yok benim için 😊 ama bir erkeğe yaranamaz böyle bir kadın erkeğe annelik değil dişilik yapacak kadın lazım 😊
Hiç korunmaktan hoşlanan erkek görmedim. Erkekler özgürlüğü severler. Güçlü hissetmeyi severler. Bir kadının onları korumaya çalışması onlara kendini zayıf hissettirir. O yüzden güçlü kadını her erkek taşıyamaz.
Kadının en güzel sevme biçimidir koruyup kollamak. Bazen seni seviyorum diyemez insan ama “Gece üzerini ört!” “Öğle yemeğini atlama sakın!” “Hava soğuk üzerini sıkı giyin!” der. Bunların hepsi sevgiden kaynaklıdır. Her insan da sevildiğini hissedince mutlu olur.
Sevgi şefkat ilgili alaka ister kendilerine yemek yapilmasi çamaşırlarının yıkanması gibi temel ihtiyaçları karşılanmalıdır. Bunlar annelik değil eş olmanın bir neticesidir. Hatun bakımlı olmalı her daim kocasını öpüp koklamalı ona masaj yapmalı.. ve onu çok sevmeli..
Sürekli üzerime düşen biri hoşuma gitmez. Çocuk değilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu sorunun cevabını bikaç gün önce erkek arkadaşımdan aldığım için aynen verdiği cevabı yazacağım. Anaç ruhlu kadınlar bazen sıkıcıdır o kadar olmaması gerekir. Hem hoşuma gider hem gitmez fazla ilgi bana göre değil dedi. Ama değer vermem böyle şeylere ben dedi.
Karşınızdaki insana bir birey gibi davranırsanız herkes mutlu olur, sorun çıkmaz. Lakin bizim memlekette insanlar birey olduğunun farkında olmadığı gibi karşısındakinin de bir birey olduğunun farkında değil. O yüzden bizden bir cacık olmaz.
Anneler sevilir her zaman , bazen annen abartınca kızarsın ama yokluğunda da keşke kulağımı çekse dersin. Erkekler ne kadar büyüse de çocuk kalır ve 7 / 24 onların başında duracak bir anneye ihtiyaç duyarlar :D
İlk sevgilim bana annem gibi davranıyordu. Yeri geldiğinde bana emanet hissi ile onu koruyup kolluyordum yeri geldiğinde ona anneme duyduğum hisleri duyarak kucağına kafamı koyup seviyordu beni. O kadar bağlandım ki ayrıldığımda annem beni terk etmiş hissine kapıldım. Dünyam yıkıldı ve 2 yıl toplanamadım. Erkekler gerçekten bağlanırsa ayrıldığında canına kıymaya gidebilecek kadar çökerler. O yüzden lütfen fazla umutlandırmayın.
Ben böyle davranıyorum ama hoşuna gidiyor mu bilmiyorum. Merak ediyorum sürekli bir anne kadar düşüyorum üstüne. Annesinden uzakta çünkü benim düşünmem gerekiyor bence.
Ya bırakın insanlara göre davranmayı :D İçinizden geldiği gibi davranın. Birinin hoşuna giderseniz olduğunuz kişi olduğunuz için ilgi gördüğünüzü bilin en azından :D. Nereye kadar kendinden başka biri gibi davranabilirsin :D
Yanlış. Korunup kollanmasi gereken kadındır. Bu erkeğin görevidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sevgilim ailesinden uzakta yaşıyor. Annesi kadar olamasam da onunla ilgilenmem çok hoşuna gidiyor. Ama eski sevgilim de bu özelliğimden şikayet ederdi. Kişiyle alakalı bir durum diyebiliriz
En İyi Cevaplar