Cindar hocaya gidip birde ...

merhaba 21yaşındayım 2 sene 4 aylık evliyim ve hala eşimle birlikte olamadık çok doktora giitik gitmediğimiz doktor kalmadı ama olmadı ayrılmakta istemedik ve dün teyzemin kızı vasıtasıyla bir hocaya gittik ama ben hiç istemiyordum gitmeyi ama yapacak birşeyim kalmamıştı herkes size muska yaptırmışlardır diyorlardı neyse gittik içeri girdik hocadan okadar korktum ki dizlerimin bağı çözüldü ve biz hiç birşey söylemeden başladı birlikte olamıyorsunuz dedi birlikte gittiğimiz kişiler sadece çocuğumuz olmuyor diye gittiğimizi biliyorlar dı çevremizdeki herkes adam bütün herşeyi söyledi hepsi doğruydu sende muska var dedi eski sevgilin yaptırmış dedi ve tek tek odaya almaya başladı bizi ilk eşim girdi onla konuştu sonra ben girdim ve adamdan okadar korkuyordum ki anlatamam size o adam konuştukça camlrdan tık sesleri falan geliyordu odaya girdim ve elini benim cinsel bölgeme soktur yapmayın desem bile beni korkuttu senin çakralarını açıcam dedi okadar kötüyüm ki daha neler oldu anlatmak istemiyorum öyle tecavüz falan olmadı amabenim psikolojim çok bozuldu okadar kötü hissediyorum ki kendimi lanet ediyorum kendime utanıyorum herkesten eşimden eski hayatıma dönebileceğimi sanmıyorum ...
Cindar hocaya gidip birde ...