Yoo anlamamazliga vuranlarimiz var emin ol bordo bereli cok onu soyleyeyim... Ben ozel olarak kadin psikiyatrlarla psikologlarla gorustum hasta gibi konustum ozel olarak kendi ic yapilarini yargilaticak seyler sordum... Bunun disinda anatominizden tut ostrojen hormonundan tut duygu durum degisikligine kadar cok cok gozlem arastirma yaptim... Yani sizi cozmedigimizi zannediyosaniz emin olun yaniliyosunuz... Hadi sizle ilgili ufak boyle bildiklerimin en azini soyleyeyim 1- Karmasik yapidasiniz hepiniz. 2-Hayal gucunuz hepinizde yuksek seviyede 3-İlginclik her zaman sizin her hormonunuzu tetikliyo. Bu da duygu durum ve dusuncelerinizi etkiliyo.
Gel gelelim hayatta disardan gordugunuz verileri yani " Ay keske bana yapilsa veya ay benim icim suna cok gider" diye birseyi cok istediniz. Bu ozel olma isteginizden kaynaklanan bir durum. Birisi sizi cok sahiplenirse sıkılır cok birakirsada zamanla uzulerek kaybeder nefret edersiniz.
Siz hem karsinizda tehdit hem de guven istiyorsunuz... ve bu tehdit ve guven sekilleri degissin yani monotonlasmasin.
Kadinlar yenilik ve heyecan tabiatlidir her zaman.
Ama asik olduysaniz...
Olay biter...
O pencereyide hicbiriniz kolay acmazsiniz...
Bir bordobereliden notlar...
(Bu arada oyle gezenti bir tip degil gozlemleyen bir tipten okudunuz bunu bilginiz olsun)
Ehh yeter be kadınları pohpohladığınız yeter bu kadar Her kadına değer verecek değiliz, önüme gelen her elin ucuz kadınını niye seveyim Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır hadi ya erkekler ne için sövülmek aşağılanmak için mi şuraya bakın sitede bir erkeğe değer veren kaç kız var erkek denince akıllarına sadece sapıklık geliyor tüm erkekler sapıktır odundur öküz'dür. Burda bir erkeğin selamını almayan var sırf sapık olarak genelledikleri için sapık olmadığını bilse bile almayan kızlar var değer vermiyor erkeğe çünkü. Kadınları yüceltmek istemiyorum arkadaş. Tek bir kadın çıkar karşıma onu yüceltirim yeter bana g*tü b*klu kızlardan banane
Öyle saçma bir proje olmuş ki, genelevde çalışan fahişeleri, hadi onu geçtim kötü kalpli çocuğuna eziyet eden kadınları bile yüceltme görevini erkeklere vermişler kadınları sevin yüceltin diyerek, aptallık bu ya resmen kafatasçılık.
Oscar Wild bir kere geydi ne anlasın kadın ruhundan neymiş efenim sadece sevilmek için varmışız anlamaya gerek yokmuş Androidtelefonu bile bağlanan bir nesildeniz biz.
@MuhammedAliSavat adamlık gey olup olmamakla ilgili değildir bu karakterle alakalı bir şeydir ve Oscar Wild bir erkeği her şeyden çok severek çok esaslı bir karakteri olduğunu vurgulamış mükemmel bir adamdır
@playbeck karakterler yönelime göre değişmez ki bir insan cinsel yönelimi ne olursa olsun iyi de olabilir kötü de ben sadece "adam" değil terimine karşıyım o bir erkek ve adamlığı karakter belirler yönelim değil.
Özellikle bu zamandakileri anlamaya çalışmak zaten en büyük hatamız. Bir ilgi deliliğiniz aldı başınızı gidiyor. Farklı kişilerle tanışma çabanız da başka bir mevzu. Sevdik mi dünyada sizden iyisi yok. Yanlış anlaşıldık mı sorgu sualsiz saldırıya geçiyorsunuz.
Abicim bizim anlamak gibi bir kaygımız yok zaten. Sevelim sevilelim sevişelim bize bu yetiyor. Kadın insanı kendini anlatmak için kafa şişirmese bizim için sorun yok. Kadınları anlam çabası bizim hobimiz değil yani, kadınlar nedeniyle zorunlu olduğumuz bir durum.
Oscar Wilde kim katılmak zorunda mıyız bilimsel birşey mi arkadaşım belki ben anlayarak sevmek istiyorum, körü körüne aşık olunmaz kirli ateşe odun olunmaz bu devirde, edebiyat yapmayın uleeeyn bana! 😁
Bence oscar cım da baya poponu yırtmış ve bakmış ki olmuyor anlayamıyorum en basitinden sev gitsin demiştir aynı fikirdeyim bu arada çiçekler daima koklanmalı, rengiyle, kokusuyla sarhoş olunmalı detaylarla boğuşmamalı
Anlamsız bir söz bence hiç birseyi anlamadan yapamaz insanciklar bu her ne olursa olsun anlamak çözmek lazım anlamadan olaya balıklama dalmak olurmu hiç birini tanımadan hiç bir sonuca varamayiz varsakta kötü bir sona geliriz ; )
Kediyi severken yanlış seversen pençeyi yersin, o yüzden önce nasıl sevmelisin onu öğrenmelisin bunun için anlamak şart (Bu görüş benim için gerçerli değil orası ayrı ben her türlü severim 🤓)
Oscar wilde dedi diye tüm insanlık buna uyamaz ki. Hadi onu geç sevince ne oluyor ki? Bu sefer de kadın yalnızca sevmen yetmiyor diyor ve anlaşılmak istediğini dile getiriyor...
Sevgili arkadasım o zatın sözlerini gerçekten dogru olduğunu nerden biliyorsunuz bu arada ben az düşününce kadınları anlaya biliyorum sadece biraz kafa yormak gerek tabi kafa kaldırabilirse ☺️
Beni anlamalısın. Çünkü ben kitap değilim. Çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz. Yaşarken anlaşılmaya mecburum... Demiş oğuz abi, iyi de demiş. Hem anlaşılıp, hem sevilse keşke insan.
Çok önemsemiyorum. erkeklerle ilişki kurup ahlaksızlıktan hapse atılan bir adamın kadinlar icin fikirleri sağlıklı olmasa gerek. cocuk hikayeleri güzel yalniz
Anlamadan dinlemeden sevmek olur mu? Bu matematik konusunu anlamadan o konudan sınava girmek gibi bir şey. Sonuç belli ama matematikten de gönül sınavından da kalırsın.
@MuhammedAliSavat trip beni anla diye vardır. Bak darıldım ama gitmiyorumdur, gönlümü al iki güzel söz söyle kalıyım diye vardır. Bir kadın arkasını dönüp giderse korkun trip atarsa değil.
@MuhammedAliSavat mantıklı 😂😂 hiç aklıma gelmemişti ama siz de odunsunuz biraz normal açıklasan şey mi diceksin aşkım haklısın özür dilerim ama trip atınca bir anda n olduğunu anlamayıp şaşkına dönüp kaybetmemeye çalışmanız çok hoş gerçi şöyle ki benim eski erkek arkadaşım da trip atıyordu anlamıyordum, noldu filan de demiyordum ilgilenmeye çalışıyorum günün sonunda moralim sıfır ayrılıyoruduk aslında doğru yani mantıklı şimdi dediğin
@MuhammedAliSavat mantıklı olduğunu kabul etmiştim ama cemal sürayyanın kadınlar susarak gider diye bir şiirini dinledim ve dedim ki doğru yani adam çözmüş
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır, anlamak için değil" diyor Oscar Wilde. Erkekler neden ısrarla anlamak için uğraşıyorlar?
En İyi Cevaplar