Arkadaşlar biraz uzun olacak ama lütfen iki dakikanızı ayırın. 3 yıla yakın bir ilişkim vardı 3 aydır ayrıyız. Onu deliler gibi seviyorum ve istiyorum. Fakat ayrılık sonrası 14 saat yol gittim defalarca insan gibi konusmak istedim vs. cok sey yaptim. Ama her seferinde köpek gibi bir koseye itildim. En son benim de onurum gururum var dedim ve adim atmayi biraktim. Beni baska erkeklerle kiskandirmalar, agza alinmayacak laflar soylemeler. Ve ben bu kizi cogu insanin kaldiramayacagi bir sekilde kabul etmisken. Beni yerden yere vurdu yani anlayacaginiz cok guzel hayatimin icine etti. Neyse en son konusmamizda ben bana yaptigi nankorlugu ona anlatmak istedikce yanlis yapiyosun demek istedikce o her seferinde egosuna yenik dusup ee ben barismak istemiyorum, seni duymak bile istemiyorum diyebildi. Mesele barisip barismamam degil bana karsi yaptigin haksizliklar var yediremedigim yuzune soylemek istedigim seyler var diyorum sanki bu 3 yili tek basina yasamiscasina davraniyor. En son ben de sinirle ne kadar egoist olmussun seninle barismak isteyen zaten yok bu saatten sonra deyip kardesim dedigim bir kiz arkadasimla samimi bir foto cekip iste buyur hayatimda baskasi var ona saygisizlik edip te seninle barisamam zaten bu da ispati. Ama bunun tek sebebi de sensin dedim. Herneyse bu attigim mesaji gordumu gormedi mi inanin hic bilmiyorum. Ama sanirim gordu ki begendigi seyler paylasimlari felan tamamen yon degistirdi. bir kac foto paylasiyorum sorumda defalarca attigim adimlarda tepkisiz kalan insan sevmiyorum senden daha cok deger verenler var diyen insan Şu an boyle seyler paylasiyor size duzelirmiyiz diye sormayacam sizce duzelmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Ben yoruldum cidden ve artik bu durumun bitip eskiye donmeyi istiyorum. Seviyorum onu. Bildigim tek sey bu.
Kardeşim acını gerçekten anlıyorum bu işler böyle sosyal medyadan olacak işler değil mutlaka yüz yüze tekrar konusmalısın ha yine mi olmadı her adımına her çabana rağmen o zaman söyleyecek tek bir cümle var "Olana Kadar Olmayana Kader" kısmet böyleymiş...
En İyi Cevaplar