Sevgilim zor zamanımda beni yalnız bıraktı?

Zor zamanlar atlattım. Kimseden bir şey beklemedim. Evde tek yaşıyorum öğrenciyim. Yemek yemeye çıktığımda tekim. Alışverişe çıktığımda tekim. Bir şey lazım olduğunda yine tek çıkıyorum. Çay kahve içmeye tek gidiyorum ve sevgilim hiçbirinde beni umursamadı. Neden teksin demedi. Bende geleyim demedi. Beni zor zamanımda yalnız bıraktı. Konuşmaya ihtiyacım olduğunda. Onunda problemleri vardı. O arkadaşlarıyla kalıyor evde. Hep arkadaşlarıyla vakit geçirdi evi de benim evime 10 dkka taş çatlasa ve bir şey farkettim. Arkadaşları ondan önce uyanıp kahvaltı yaptıklarında tek çıkacağı zaman beni arıyor. İlk başlarda onu görmek için gidiyordum. Hastalandıktan sonra hep kendim çıktıktan sonra gitmemeye başladım. Bu öğlen beni yemeğe çağırdı. Arkadaşları dışardaydı. Gitmedim.. beni yalnız bıraktı. 1 hafta boyunca. Ve onunla görüşmek istemiyorum artık. İnatlaşmaya başladım. Sürekli bahaneler buluyorum son bir haftadır çıkmamak için. Gittiği yere kadar. Onun da sorunları var anlıyorum fakat beni yalnız bırakması gerçekten kırdı beni. Belki sevmiyor. Sevmemesinin nedeni de benim üzerine titremem. Ne zaman tersini yapsam o çabaladı. Şimdi de böyle bir şey yapıyorum. 1 haftadır alınıyor biraz. Sizce ne yapmam gerek? Doğru mu yaptığım?
Sevgilim zor zamanımda beni yalnız bıraktı?