Soru yukarda arkadaslar.erkegin o sekilde ilgilenmemesi yanar doner oldugunu mu gosterir yoksa baska sebepler olabilir mi?
Cevabın nedir?
Utanıyor Ve Çekiniyor Olabilir.Eğer Arkadaşları Sizi Tanıyor İse Ve Bu Davranışları Devam Ediyorsa.Utanıyor İşte (:
1372 Yorumla
Soran+1 yılGormuslukleri var,goz asinaligi var yani,yolda gorseler "aaa su kiz ...'da degil miydi" derler.utandigini hafiften anladim da birine daha anlattigimda arkadaslarinin yanindayken takmiyorsa hercailik vardir dedi.o yuzden merak ettim.
Soran+1 yılDedigin gibi duruyor cidden.cunku daha once de kendi kendine bir sey soyledi yanimdayken,sohbet etmeye calistigini fark ettim ama sadece guldum bir sey demedim :) sonra okuzluk ettigimi dusundum tabi ayrilirken gorusuruz dedim sinifima gittim :) degisik ya :)
Soran+1 yılSimdi ben kime sorsam biraz uzak dur bakalim ne yapcak dedi.bende gecenlerde sabah selam vermedim sonra o arkasini donup bana baktiginda basimi sallamak zorunda kaldim o da goz kirpti(kucuk bir sey ama bunu beklemiyordum).bu olaydan sonra ilgisinin oldugunu anladim ama devam ettireyim diye dusundum cunku cok yavas gidiyoruz bir sekilde ilgisini cekmem lazim.sende yanas diyorsun hangisini yapayim bilemedim :) orta karar davranmak daha iyi olacak galiba :) son cumleni de tam anlamadim bu arada?
Soran+1 yılDaha sevgili degiliz :D yeni tanistik,arkadasizşu ansadece ama iste icten ice arkadasliktan daha fazlasi oldugunu seziyorum onda..:) ama dediklerini deneyecegim cok tesekkur ederim :) peki ne diyebilirim acaba ya..yani bazen konu bulayim diyorum aklima bir sey gelmiyor.ayni servisteyiz,ayni bolumdeyiz.daha once bolumumuzu konusmustuk sonra dogru duzgun konusmadik.bana onersene bir seyler? :/
- +1 yıl
Mesela Servise Bineceksiniz Ya.
Ona Dönün Şöyle Deyin.Tekrar Sen Peşimi Bıraksana Be Adam.(: Tabi Gülerek.
O Konuşur Zaten.Dün Akşam Ne Yaptığını Sorabilirsiniz.Şöyle Yaklaşın
Ben Sana Bir Soru Soracağım Kime Sorduysam Doğru Cevabı Veremediler. (:
Dün Akşam Ne Yemek Yedin.(: Donup Kalacaktır. Belki Cevap Veremeyecektir.
Sizde Tebessüm Edin.Sende mi? (: Deyiniz.
Soran+1 yılBu biraz sacma olmadi mi ya :) neyse sohbetin akisina gore bir seyler bulacagim yine de tesekkur ederim ;)
Soran+1 yılMerhaba :) ya bu cocuk cidden arkadaslarinin yaninda fazla takilmiyor ama servisten benden once indiginde arkasini donup beni suzuyor hemen :D bugunde oldu,gunaydin dedim sonra indigimde gorusuruz diyemedim ama aceleden :/ bundan sonra hep yakinlik kurmayi surdureyim diyorum kendimi cekince net sonuc alamiyorum cunku :)
Soran+1 yılYoo terslemedim yanlis anladin galiba ;) hafif hafif yaklasayim dedim bugun uyukluyordu mesela,ya ilgilenen insan bir sekilde ilgisini belli eder ben bu aralar onda bunu goremiyorum,tanistiktan sonra hangi sinif oldugumu ogrendiginde fikri degisti sanki..simdi sende bir oyle bir boyle diyorsun diyeceksin,karisigim bu aralar bazen bakiyorum cok ilgili bazen ilgisiz..aman ben ugrasamayacagim galiba ya,bu durumlarda leylaya donuyorum birde cok uyuz oluyorum bu huyuma :(
- +1 yıl
Hmmm İnsanlar Karanlıkta Yapacakları Tek Şey Işı Görebilmektir.Işığı Gördükten Sonra Işığa Doğru Yürüyüp Çıkışa Gidebilmek İçin.Bunu Yazmamın Sebebi Sen Ona Arada Ufak Ufak Hareketler,Jestler,Mimikler,Davranışlar,Cümleler Falan Filan.Günaydın Sözcüğünü Siz Söyleyerek Başlatabilirsiniz.Ya Zaten İstedikleriniz Olduktan Sonra..Sen Onu Ezer Parçalarsın Meraklanma Şimdilik İdare Et (:
Soran+1 yılBen az once bir sey yaptim,faceden ekledim..bizim aramizda normal muhabbet vardi zaten o yuzden altinda anlam arar mi bilmiyorum.yani ayni okuldayiz sonucta neden arasin tabi..ben her zamanki gibi gunaydin diyorum onda sorun yok.ama icimden bir ses ilgisi var derken bir seste hoslanmiyor diyor cunku bu kadar tingir mingir gitmek hayra alamet degil.bu noktada da ne yapmaliyim bilmiyorum :/
Soran+1 yılHicbir sey yazmadi suan,bir ara facede ikimizde aciktik yazmadi,sonra bir baktim cikmis bende ciktim zaten
Soran+1 yılHemen beklemiyorum zaten de yine de yazmayinca ici burkuluyor insanin :D ya utaniyor diyorsun da nedense hic ihtimal veremiyorum :) neyse bekleyip gorecegiz :)
Soran+1 yılBilmek ayri bir olay,cocuga utanmayi konduramiyorum ne bileyim oyle bir tip gibi durmuyor :)
- +1 yıl
Ummadığın Taş Baş Yarar.(: İnsanların İçini Bilemezsin.Ama Oda Sende Bir Şeyler Göremediği İçin Soğuk Davranıyor Olabilir.Hatta Bir Başkasını Seviyor Olabilir Sen Bazen İlgileniyor Bazen İlgilenmiyor Deyi Verince.Aklıma Ben Geldim.(: Bir Kaç Önce Benden Hoşlanan Kıza Sürekli Bakıyordum.Mutlu Ediyordum.Sevgili Değildik Neyse (Sevgilim Var)Bazenleri de Hiç Bakmazdım Konuşmazdım. (: Bu Ben Olan Tabi.Onu Bilemem.(: Eğer Senden Hoşlandığını Hissediyorsan Hoşlanıyordur.Çünkü Sevgiler Karşılıklıdır.(:
Soran+1 yılYa sen iyi konusuyorsun cok hos konusuyorsun aslinda da bende pozitif olmak istemiyorum cok fazla ne bileyim :D ama dedigin de olabilir tanidikca anlayacagim tabi tanimama firsat verirse :)
Soran+1 yılNasil veriyor allasen? :/
Soran+1 yılAy hayir o kadar da degil :D ama ilgisi olan insan yazardi yani haksiz miyim ya?her seyi de ben yapamam ki :/
Soran+1 yılKorkuyorum :/ yine de sabredecegim :(
Soran+1 yılRezil olursam ayni servisteyiz yani,nasil bakacagim suratina? :/
Soran+1 yılNiye? O.o
Soran+1 yılIltifatin icin sag ol,bu sefer kaybetmek istemiyorum ama kolay lokma olmakta istemiyorum neyse bakacagim ya..ben yazarim yine sorun olmazsa simdilik gorusmek uzere :)
Soran+1 yılAz once de acikti.insan faceyi actigi zaman kim acik diye illaki bakar.ilgileniyorsa da yazar.bence benimle ilgilenmiyor bu cocuk.
Soran+1 yılGormuyorum ki bu aralar.daha dun ekledim zaten bygun olur diye dusunuyordum sabah yoktu.ona gore bakacagim bende iste ama ilgisi olsa herhalukarda gosterir
Soran+1 yılAgzima niye dussun canim :D ben sadece gercekten ilgilense bir sekilde kontak kurar diyorum yani,bu kadar beklemem normal gibi gelmiyor ama neyse.bitirmeyecegim yok,o kadar da degil :D
Soran+1 yılKotu davranmaktan kastin ne burda?
Soran+1 yılYa valla tecrubeli olmadigim icin cevabim iyi mi olur kotu mu olur bilmem ama kiz karsisindakini cok seviyorsa erkek bir anda ilgiyi kesse mesela kiz pesinden gider bu sefer.ben boyle dusunuyorum yani ;)
Soran+1 yılHey allahim ya :D soruyu niye kendin icin sorarmis gibi soruyorsun arkadasim? :D ben faceden degil de normal bir zamanda gordugumde belki soru sorarim.o sekilde olur yani.cocuktan ilgi gormuyorsam bastirmanin anlami yok ki..
- +1 yıl
Kendim İçin Sordum Soruyu (: Sen Ben Pek Tecrübem Yok Deyiverince.
İlla Soru Olacak Diye Bir Şey Yok.Konuş Arkadaşmış Gibi Yaklaş Sana Anlattım Ya İş Yerinde Benden Hoşlanıyor Diye.Bayadır Kızla Hiç Konuşmuyorum Tamam.Bugün Sakız Almıştı.(: Bana Bir Tane Verdi.Bana Bakıyor Gülünce.Boyun Tarafı Komple Kızarıyor Çok Utanıyor. :) Öyle Bir Kız Var Önümüzde.Bizimkiside Saçma Sapana Fikirler Oluşturup.Şımarmanı İstemiyorum Desin. (:
Soran+1 yılOlabilir sende bos degilsen adim at :)
Soran+1 yılOyle bir turkcen var ki anlamakta zorluk cekiyorum kusura bakma :D evet gayet agirbasliyim,bugun sabah beni gulerek karsiladi mesela servise binerken.cocugu facede ekledigimden beri ilk defa bugun sabah gordum,bindigimde goz goze gelince her zamankinden daha fazla gulerek gunaydin dedi.cocukta dedikoducu potansiyeli de var ya arkamdan kotu konusuyorsa :/ ayy ben iyice paranoyak oldumm :( bu arada normalde gayet agirbasliyim yani cocuga karsi.gunaydin demekten oteye gidemesekte :D
- +1 yıl
Ne Varmış Türkçemde Gayet Anlamlı (Ben Okuyunca).Demek ki Bir Şeyler Olacak Artık (:
Bu Arada Benim Sevgilim Soğuk Davranıyor Ayrılık Mesajı Göndereceğim Düzelir mi?
Soruyorum Neden Böyle Davranıyorsun Diye.Sevgini Göstermezsen Daha Değerli Olursun Cevabı İle Karşılık Veriyor.Ayrılayım mı? Veya Mesajda Ne Yazmam Gerekli.
Soran+1 yılayy umarımm :D tabi ağır başlılığımızı koruyoruz bu arada ;) "sevgini göstermezsen daha değerli olursun" derken..yani şimdi şöyle olur ya bazılarında,elde ettikten sonra sıkılırlar.bir de çok üstüne düşersen bunalırlar.bu da acaba öyle bir şey mi?tabi aranızda sorun varsa ondan da kaynaklı olabilir bilemiyorum.tavrını koy yani şimdi ne yazman gerektiğini söyleyemem tam bilmiyorum çükü :)
Soran+1 yılevet bence de ayrılmayı denemelisin.eğer işler sarpa sardıysa yani bunu söyleyip tavrını ölçmelisin ki bana burdan kız zaten ayrılmak istiyormuş gibi göründü.yani ayrılsan geri dönmez gibi.yine de bilmiyorum ne olur ama ayrılmak mantıklı bir çözüm bu noktada ;)
- +1 yıl
Gelelim Senin Meseleye (:
Arkadaşta Fazladan İmalı Bir Gülme Yer Almış İse.Onun Kafasında Şu an (Bu Benden Hoşlanıyor Bende Bir Kaç Jest Sergileyeyim de Anlasın Benimde Ondan Hoşlandığımı)Planlar Yaptığından Eminim.Tabi Bunları Zamanla Göreceksin.Günaydından Öteye Gitsin.Bakışlarına Benimle Konuşsana Artık Aptal.İfadesi Yer Alsın.
Soran+1 yılyani tabi ben servise bindiğimde göz göze geldiğimiz an bayağı bir güldü yani :D ya şimdi nasıl bir bakış atacağım da bunu anlayacak :D aslında tabi doğal olmak en mantıklısı çünkü ben şunu da göze alarak hareket ediyorum;şayet tavırlarını yanlış algılamış olabilme ihtimalim varsa arkadaş olarak devam edebilmeliyim.o yüzden hani abartılı davranmak istemiyorum.kıytırık Türkçemle anlatabilmişimdir umarım.
Soran+1 yılsağ ol :D bu fikrime katılmana sevindim,böyle devam edeceğim ama umarım dediğin gibi zamanla göreceğim güzel gelişmeler de olur :)
- +1 yıl
Zamanla Göreceksin Tabi.(:Cumartesi-Pazartesi Her Sabah Aç Facebook Hesabını.
Günaydın Diye Mesaj At.Kapat Sonra Okulda Soracaktır.Neden Böyle Yapıyorsun Diye.
Adet Bozulmasın Deyiverirsin.Bak Hem Konu Açılacak Daha Sonra Böyle Böyle Devam Eder.İşte (:
Bahane Üretme, Konu Bulma,Yalan Söyleme Gibi Teknikler Burada (:
www.bükby.com.tr Türkiyede Değil Dünayda tek (:
Dip Not:Buna Benzer Siteler Bulunmaktadır :)
Soran+1 yılya yok o kadar da değil,yani face üstünden yürütmek istemiyorum ben bazı şeyleri.o yüzden öyle bir şey yapmam ya :)
Soran+1 yılya şimdi o biraz fazla kaçıyor o yüzden ;) dün ben uyuyakalmışım ondan yazamadım,bugün de az önce bir şeye bakıyordum kusura bakma istemeden oldu ;)
Soran+1 yılyok değil :/ ya zaten açık olmasını bekleyecek kadar tutulmadım çok şükür,yani hakim olabiliyorum kendime biraz o yüzden rahatım.ama tai açık olsa yazar mı diye de aklımdan geçmiyor değil :/
Soran+1 yılya bir sus ya :D ben eskilerle kıyasladığımda şuan gayet iyi gidiyorum bir kere :D
- +1 yıl
Hade İnandım Hade (: Bak Kıza Şöyle Bir Mesaj Göndereceğim.
SAtırlarıma Balamadan Önce...
Esra Sen Beni Hiç Ciddiye Almıyorsun.
Ben Çocuk Değilim.
Oyuncağın Hiç Değilim.
Senin Bu Hereketlerin,Beni Çok Sıkıyor Uzun Zamandır Senin Düzelmeni Bekliyordum.
Görüyorum ki Durum Sandığımdan Daha Kötüye Gidiyor Ben Böyle Bir İlişkiye Devam Edemem.
Eklemek İstediğin Başka Bir Şey Var mı? (:
Soran+1 yılbu çok yerinde olmuş ;) ayrıca inan lütfen :P
Soran+1 yılsağ ol yani :P
- +1 yıl
Esra Sen Beni Hiç Ciddiye Almıyorsun.
Ben Çocuk Değilim.
Oyuncağın Hiç Değilim.
Sen Bana..Ben Sana Yüz Vermiyorum Şımarma Diye Söyledin.Buna İnanmak İstiyorum Ama Nedense Hiç İnanamıyorum.
Senin Bu Hereketlerin,Beni Çok Sıkıyor Uzun Zamandır Senin Düzelmeni Bekliyordum.
Görüyorum ki Durum Sandığımdan Daha Kötüye Gidiyor Ben Böyle Bir İlişkiye Devam Edemem.Ama Bunu Sakın Unutma Seni Severken Böyle Konuşmak Çok Zoruma GidiyorBelki Yarına Varmam Mucize Neyse Tam Olarak Bunları Yazdım.
Soran+1 yılneye irkiliyorsun ya?seni sevmeyeni zorla elinde tutamazsın,o yüzden eğer dönmezse unutmaya bak.hatta o zamanı bekleme şimdiden alıştır kendini derim.
Soran+1 yılya edebiyat yapma bu kadar bitti de gitsin yani.
Soran+1 yılyok uyuyakalmadım yemek yedim de :D face hesaplarınla ilgili ne yapacağını sen bilirsin ;) ben aynıyım valla ne yapacağımı düşünüyorum :D
Soran+1 yılya şimdi mutlu etse de gelecekte ne yapacağı önemli ;) bir de cidden arkamdan ya dalga geçiyorsa diye de düşünmüyor değilim..ne bileyim amann :/ yani arkadaşına benimle ilgili bir şey demişti iyi mi dedi kötü mü dedi bilmiyorum ama o zamandan beri içimde onun arkamdan konştuğuna dair bir his var :/
Soran+1 yılortamda tanınmıyorum ki :) sadece birkaç defa serviste arkasına oturdum artık simadan ötürü tanınmışlığım vardı yani,sonra yine bir kere arkasına denk geldiğimde yanındaki arkadaşına beni göstererek bir şey dedi,arkadaşı da bana bakarak güldü.ben sülük gibi yapıştığımı falan mı düşündü acaba dedim,sonra yine aynı gün hapşırdığımda kimse ilgilenmezken bu çocuk çok yaşa dediği için herhalde yanlış düşündüm dedim(herkes der aslında).bu olaydan sonra başka bir şeyler dedi mi hiçbir fikrim yok :/
Soran+1 yılniye karamsarım biliyor musun,daha önce reddedildim o dönemde de çok iyimserdim,şimdi aynı hataya düşmek istemiyorum ;) haklı olabilirsin ama kötü düşünmüyor da olabilir :)
Soran+1 yılyaaa :/
Soran+1 yılnasıl yani?çocukla tüm bağımı koparayım mı?iyi de reddedilmek bu kadar abartılcak bir şey olmasa gerek,herkes ya reddedilir ya yeni ilişkileri olur bir şekilde hayatına bakar.
Soran+1 yılsenin bu iki kişiden kastın ne anlamıyorum?biraz daha açıklar mısın?
Soran+1 yılabi niye derin olsun ya?neden bilerek üzüyormuşum?saçmalamaya başladın,geçen sene olup biten bir olay ve artık o olayla bir bağım kalmadı.konuyu kapatmaya çalışmaz da anlatırsan sevinirim en azından ne demek istediğini anlamış olurum.
- +1 yıl
Ya Bu İçinde 2 Kişi Olma Mesele Paranormal Bir Olaydır.
Övünmek Gibi Olmasın Ben Bu Tür Olaylarla İle İlgileniyorum.
Bildiğin Üzere Şeytan Vardır.Şeytan Adem Oğullarından Nefret Ettiği İçin.
Üzülmelerini İstemektedir.Ve İnsanın İçimdeki Ses Olarak Adlandırdığı Ses Aslında Şeytandır.
Ya Uzun İşte Yazsam Yazsam Bitmez Evet Doğru Saçmaladım Ama Anlayacağını Umduğum İçin.Böyle Yazdım...
Soran+1 yılşimdi diyorsun ki,reddedildikten sonra insan boşluğa düşer,sonra o boşluğu doldumak için yanlış işlere kalkışır sonra üzülen yine o olur :) bende reddedildikten sonra boşluğa düştüm ve bir hata yapıp boşluğu doldurmak için yeni biriyle tanıştım,sonra karşımda 3 yaşında bir çocuk olduğunu görüp şutladım :) yani artık az çok kendimi çözebiliyorum ve o boşluktan çıktım diyebilirim şuan için.ben esas bu sene böyle şeylere bulaşmayayım diyordum ama birden olan bir şey işte ve sanırım iyi gelişiyor.
Soran+1 yılkötü de gelişirse yine arkadaş kalmaya devam edeceğim yani başka yapacak bir şey yok.ama hatalarımdan ders çıkarmayı öğrendim o yüzden rahatım ;)
Soran+1 yıldoğru haklısın,üzülmemek için bu şart ;) o değil de şu zamana kadar yazdıklarımdan her şey iyi mi görünüyor sence? :D yine başa döndü diyeceksin ama ne yapayım merak :D
- +1 yıl
Bak Şimdi Tamamiyle Şöyle Düşün.Arkadaş Facebook Kabul Etmiş Konuşmasa Dahi.
Bugün Farklı Bir İma Vardı Yüzünde Diyorsun.Yani İyi Gelişmeler Görünüyor.Tam İyi Süreç Pazartesi Gününden Sonra Görünecek Gibi Görünüyor.Sabretmek En İyisi.Düşünme Pek Dostum (: Başını Yakarsın Aman...
Soran+1 yılbağlanma diyorsun,çokta haklısın.ohh bee anladığım dilden konuştun sonunda,az önceki neydi öyle :/ inşallah yani umuyorum haftaya daha iyi şeyler olur..o değilde ben 93 lü sanıyordum çocuğu 92'liymiş.ayy çok büyük :/
Soran+1 yılya şimdi ben 18 yaşındayım,martta giriyorum 19'a,95liyim.hani ne bileyim 92'yi beklemiyordum o sebepten :D
Soran+1 yılinşallah dediğin gibi olur,yani tabi aşkın yaşı olmaz benimki anlık bir şaşırma ;) senin yazıların derken?ya yani bazen anlayamıyorum sanırım o kıtlık bende var tabi yanlış anlama :D
- +1 yıl
Estağfrullah Belki Karmaşık Yazıyor Olabilirim (:
İlla Benim Dediğim Gibi Olacak Değil (: Kötü Düşün Biraz Mesele Ben Bu Kıza Mesajı Gönderdim Ya.Yarın Bize Gelecek Normalde Ulan Bu Mesajı Okumadan Gelirse Ne Yapacağım Ben (: Bilgisayarlarına Virüs Atmıştım Okursa Görebilirim (: Yani Nasıl Davranim Okumadan Gelirse...
Soran+1 yılayy ben genel yazdıklarından bahsediyorsun sandım bir de anlamıyorum ya sürekli :D çok özür dilerim :D şimdi tabi her şey istediğimiz gibi gelişmiyor hayatta,mesajı okumadan geleceğini sanmıyorum yani faceden falan attıysan o da sürekli giriyorsa görür mutlaka ama bilgisayarına virüs attım dedin daha haberin olmadığına göre görmedin demektir yani kız okumadı.şimdi eve gelen misafire de ayı gibi davranmak olmaz afedersin,normal şekilde davranırsın ama biraz soğuk durursun diye düşünüyorum. ;)
Soran+1 yılkonuşmaya dalınca saati fark etmemişim,sende Allah!a emanet ol görüşürüz :)
Soran+1 yılAz cok mu :D fazlasiyla rahatim :D
Soran+1 yılSana da gunaydin :) valla dunku yazdiklarimi yaparsin yani :)
Soran+1 yılYa biraz soguk dur anlar o zaten.yani ekstradan kasilmanin anlami yok ki ;)
Soran+1 yılBu seni sevmedigini gosterir.anliyorum zor ama seni sevmeyene daha fazla deger verme ;)
Soran+1 yılmahvetmesi elinde olan bir şey değil ama unutmak elinde,güçlü ol kafana takma.ne yaptın peki bugün geldi mi?
- +1 yıl
(: gelmedi aradı sustum ben sadece.sordum mesajımı okudun mu? diye yok dedi kapat 5dk sonra ara dedi.aradı ne demek istiyorsun dedi bitirmek mi? istiyorsun falan.bende dedim sen istiyorsun ben istemiyorum.bitti tamammı falan dedi.Umrumda değil dedi. arama dedi sende öyle dedim kapattım telefonu (: (: (: ..bu işin sonu ne olur sence kanka döner mi? zaman gösterecekte tahminen...
Soran+1 yılyok ya artık dönmesini bekleme.dönse de sağlıklı bir ilişki değil sizinki.
Soran+1 yılcanın sıkılmasın,unutmaya çalış çok bir şey bekleme o kızdan yani.valla ben takılıyorum öyle.az önce de açıktı facede bizimki yine yazmadı.ya zoru oynuyor ya da tınlamıyor ama artık tınlamadığını sanmıyorum yani sürekli süzüldüğüm için okulda :P
Soran+1 yılya bak artık kızların bir kısmı sevmediği halde sadece takılma amaçlı çıkıyorlar.o yüzden şaşırma yani.kafana takacaksın tabi bir süre ama yavaş yavaş unutacaksın ;)
Soran+1 yılbende dikkat ediyorum meraklanma ;) aman zaten öyle bir şey başıma gelirse her ne kadar üzülsem de tecrübe kazandığım için sevinirim ben ;)
Soran+1 yılbu tür olaylar insana tecrübe kazandırır o yüzden kaçmaya gerek yok ;) o değil de ilgisi olsa yazardı bu çocuk diyeceğim o zaman niye sürekli bakıyor serviste anlayamıyorum artık.
Soran+1 yılaynen öyle,ya her şey hemen olacak diye bir şey de yok ki,6-7 ay süründürenleri duydum ben :D amaann zaten bir beklentim yok yani,eskiye dönüp baktığımda şuan cidden rahatım,kaybedersem daha az üzülürüm çünkü tecrübelendim.neyse dur bakalım..;) birde bu üç gün içinde o kelimenin ötesine geçmem için yakınında bir yere oturmam gerek serviste.anca o zaman yani yoksa olmuyor :)
Soran+1 yılNasil yeni gelisme?neyse sen bilirsin yazarsin sonra hadi gorusuruz :)
- +1 yıl
Tekrar Aradı (: Bende Açtım Sesi Boğuktu.Ağlamıştı Dedi Sana Bir Soru Soracağım Doğru Cevabı Ver Ama.Bende Tamam Dedim.Başkasını mı? Seviyorsun Dedi.Bende Yok Dedim.Sustu Bir Süre.
Sordum Ne Yapmayı Düşünüyorsun Peki.Bilmiyorum Dedi.Tekrar Susmalar Başladı (: Daha Sonra Bana Sordu İşte.Sen Ne Yapmayı Düşünüyorsun Diye Bende Sustum (: Ben İstemiyorum Dedim.Ayrılmayı İstemiyorum Dedim (: Öyle Öyle Konuştuk Barıştık Yani Sordu Barıştık mı? Diye Ben Durdum Tekrar Sordu Bende Seni Seviyorum Dedim. - +1 yıl
Daha Sonra Annesi İle Konuştuk Annesi de Biliyor.Dedi Ne Oldu Böyle Aranızda Girdim Odaya Ağlıyordur Falan Durumu Ona da Anlattım.Şimdilik Barıştık Dostum Bugün Bizim Eve Gelecek.Ben Diyorum Belki Annesi İkna Etmiştir. Ne Bileyim Soracağım Yani Eğer Annen Seni İkna Etmişse Bu Olmaz Senin Düşüncelerin Benim İçin Daha Önemli Diyeceğim.Sonra Bugünden Sonra Eskiye Döneceksen Şimdiden Hiç Birbirimizi Üzmeyelim Diyeceğim Yani Aslında Konu Tam Bitmiş Değil. (:
Soran+1 yılYok be ne kusuru,valla olan olmus zaten bana laf dusmez ki :) icinden nasil geliyorsa oyle davran,sevmeyen kiz aglamazdi takmazdi bile,demek ki cidden seviyor seni.tanimadigim icin net bir sey diyemiyorum ama boyle yani :) bende de fazla gelisme yok zaten bilincaltima falan mi isledi bilmiyorum ruyamda cocugu facedeki fotoya yorum yaparken gordum :D ya aklima bir soru sormak icin yazmak geliyor da ne sorayim diye dusunuyorum.
Soran+1 yılAslinda servisle ilgili bir sey sorabilirim ama mantik cercevesine oturtmaya calisiyorum.ya yok ilerlemedim bilincaltinin oyunu iste,sorsa ne olur sormasa ne olur,bir de ikizler oldugunu ogrendim gerci ben burclara inanmam ama :D
Soran+1 yılYa ikizler ama tam kiro yani ne bileyim yukselenine cekmis galiba :D servisle ilgili sunu dusundum ben,su gun suraya gidecegim sen biliyor musun bu servis ordan geciyor mu nereye gidiyor gibi bir soru sorsam sacmalamis olmam herhalde?
Soran+1 yılTesekkur ederim ama hala konusma firsati bulamadim :)
Soran+1 yılServiste yoktu ki :D facede de acik degil,uygun zamani bekliyorum zaten acele ise seytan karisir ;)
Soran+1 yılSorun degil :) dun facede bir sey gorunce yazdim ama konusma cok kisa surdu zaten muhtemelen ya isi vardi ya da tinlamadigindan bana yazdiktan sonra hemen cikti.bugun de sabah gunaydin dedim gectim hic orali olmadim zaten arkadaslari varken bir sey olmuyor bildigin uzere ;) anlayamiyorum yani davranislari cok tutarsiz,bilmiyorum ya da bana mi oyle geliyor..kacan kovalanir taktigi vardir ya onu uyguluyormus gibi geliyor bir yandan da.
- +1 yıl
Way Bak Bu Güzel Tespit Fakat.Yapılan Her Harekette Veya Ne Bileyim.Kısacası Belki Hiç Bir Şey Düşündüğün Gibi Değildir.Belki Hiç Bir Şey Hissetmiyordur.Sen Yakınlaşmaya Çalışsan Dahi.Arkadaş Olarak Kalabilirsiniz.Sen Pek Düşünme Onu Yani Olacak Tarafını.Anlattığına Göre.Arkadaş Senden Hoşlanmıyor.Bunu Yarın Farklı Bir Şey Düşünüp Hareket Et.Farklı Şeyler Düşün Yani (: (: (: (:
Soran+1 yılBu tavirlarina gore artik hoslanmiyor gibi evet.bugun de aksam servise binerken gorunce gulumseyip gecti mesela.arkadasca gulumsedim bende.bendeşu anicin bir sey beklemiyorum yani merhaba merhaba olur bir tek.aynen haklisin ayrica biz o kadar dusunuyoruz plan yapiyoruz erkekler takmiyor bile :D hatta sonradan anlattin mi "aaa oyle mi olmustu hic haberim yok" falan diyorlar,yani boyle bir sey yasamistim.yani her harekete takilmamak lazim bu konuda cok haklisin ;)
Soran+1 yılBen arik normal sekilde davranmaya,biraz uzak durmaya karar verdim.yani beklenti icinde degilim artik(zaten basindan beri degildim) ama uzak durunca ne olacak merak ediyorum tabi.
Soran+1 yılYok ya sorun degil,bu hic takmiyor gibi degil arkadaslari yanindayken onlarla ilgileniyor sadece.birde herkesin kisiligi farkli yani pek yorum getiremiyorum o yuzden.gorduk mu gulumsuyoruz o kadar.dedigim gibi beklentim yok ve bir atakta yapmayacagim.arkadas gibi devam edecegim uzak kalacagim biraz.o yaklasmaya calisirsa ne ala,olmazsa arkadasliga devam ;)
Soran+1 yılHoslanan insan her halukarda yaklasmaz mi?zaten tamamen konusmayi kesecegim demedim,merhaba merhaba arada belki naber denilebilir yani gunluk konusma tarzi iste. ;)
Soran+1 yılBen senenin basindan beri hoslaniyordum aslinda da karsiliksiz cikarsa ne yapabilirim ki? ;) birakmamak degil bu tanidigin herkese yolda gorsen selam verirsin yani,bende ayni seyi yapiyorum.
Soran+1 yılevet ben hoşlandığım kişiye biraz bağlanan ve değer veren bir insanım :) yani bu huyumunda farkındayım o yüzden kendimi hep en kötüsüne hazırlıyorum ;) ama dediğim gibi o cidden hoşlanmıyorsa(bundan hala emin değilim) çocuğu zorlamanın anlamı yok zaten bu kendimi rezil etmek olur o yüzden arkadaşlığa devam ederim yani.bu arada kusura bakma netim yavaşladı bir ara yazamadım.
- +1 yıl
Yok Ya Site Kapandı (: Bende Giremedim.Aynen Haklısın.Bağlanma Ama Ben Şunu Öğrendim Hiç Kimse İçin (Anne-Baba Hariç)Değer Vermeye Gerek Yok.Ben Bu Kıza Böyle Davranıyorum Facebook Adresi Var İşte.Kapat Diyeceğim Bu Hafta Sonu.Bir Yandan İstemiyordum Tamam.Sonra Eski Davranışları Aklıma Geldi.Hak Ediyor Dedim.Ben Artık Ona Çektireceğim.Kısacası.Bir İnsan Ancak Kendisini Düşünür.Bugün İlham Geldi.(: Bana Şöyle.
Aşık İsen Aptalsın Demektir. Nasıl (:
Soran+1 yılaynen öyle değer vermeye gerek yok o kadar.daha tecrübesizken değer vermiştim gerçekten ama şimdi mesela bakıyorum kendime gelişme var :D ayrıca söz kötü :D aşık olmak insanın elinde olmayan bir şey ve aptallık değil,herkesin yaşaması gereken duygular bunlar ;)
Soran+1 yıltabi herkesin yorumu değişebilir ;)
Soran+1 yılniye canını sıktın kızın?biraz açar mısın üstü kapalı yazıyorsun hiçbir şey anlaşılmıyor ;)
Soran+1 yılAnladim simdi.ortada yanlis anlasilma varsa duzeltmek senin elinde ama illaki uzak kalalim diyorsan da babani niye karistiriyorsun ki adam gibi soyle yani ;)
- +1 yıl
Kendi Telefonu Yok Annesinin Telefonunu Kullanıyor Dostum. Sen Anlamadın.Ben Buna Yazdım Ya Sen Hiç Takmıyorsun Telefonla Arayabilirsin Ama Aramıyorsun.Deyince Bu Her gün Arıyor.Ama Zorla Konuşuyor Sanki İsteksizce.O Sanıyor Ben Aramasam Tekrar Ayrılma Eşiğine Gelecez Falan Bende Canını Sıkmak İstemiyorum Böyle Bir Şey Dedim.Birde Senin Dediğin Gibi Söylersem Olmaz Yanlış Anlar.Böylesi Daha İyi.
Soran+1 yılSen bilirsin o zaman ;)
Soran+1 yılYok simdi kizi benden iyi taniyorsun o yuzden mudahale etmek istemiyorum ;) dusunduklerin dogru seyler yani uygulayabilirsin ;)
Soran+1 yılDedigim gibi ayni sekilde davranmaya devam edecegim ;)
Soran+1 yılValla aslinda hayatinda biri olmadiginda kafan rahatliyor biliyor musun :) action olmasi guzel ama bir yandan da bazi seyler belirsiz olunca bunaliyorsun,o yuzden simdi rahatim :)
- +1 yıl
action ne (: Öyle Ekşın (: Ya Gerçekten Öyle Ben Bu Kızla Ciddi Düşünerek Yanlış Yaptım Aslında (: Bu Olmasa da Olur.Ama İnsan Bir Kaç Değişiklik İstemiyor Değil.Rahatlık Nedir Biliyor musun?
1-Kıskanan Bir Erkek Ve Bu Konu İçin Tartışmak Yok (:
2-Her Gün Arayıp Sorguya Çekilmemek (:
3-İlla Bir Gün Bir Yere Gidilecek Beraber (: Orada Neler Olacağı Belli Değil (:
4-O Aklında Beni Aldatıyor mu? Yok Bilmem Ne.
Yazmaktan Sıkıldım Ya .(: Yalnızlık Çok Güzel Ya Gerçekten. (:
Soran+1 yılCok haklisin :) biz boyle iyiyiz :P serviste bugunde gordum takmamaya devam ediyor.aslinda gordu mu selam veriyor onda problem yok hareketleri gayet normal arkadaslik anlaminda.ama iste bekledigim ilgi alaka yok.cok takilmamak lazim artik ya :) bir sey olacaksa illaki olur zaten ya cok sonra ya da yakinda ;)
- +1 yıl
Belki Yarın Belki Yarından da Yakın.(: Güvendiğin.Adam Gibi Adam Bir Çıkarsa Önüne Ta ki Güvendikten Sonra Tabi.Bağlanacaksın İşte O Zaman Tam Seveceksin.
Sevmeyi Bileni Seveceksin.Ayrılığın Acısını Bilen Ayrılmayı Hiç İstemeyen Birisini Seveceksin.
1-2 Ay Sürecek İlişkiler Değil.Tek Taraflı Sevgiler Değil.
Bir Erkeğin Olgun Olması Ne Kadar Önemli İse.Kızında Olgun Olması Gerekir.
Karşıdaki Erkeğe Sevgisini.Gösterebilecek.(: Böyle İşte.
Soran+1 yılCok sair ruhlusun yalniz :D ama dediklerinde haklisin tabi bunlar cok onemli ;)
Soran+1 yılYazmak guzel bir sey,insanin icini rahatlatiyor cogu zaman :)
Soran+1 yılEn iyisi,benimde vardir boyle ufak yontemlerim :)
Soran+1 yılSpesifik seyler degil,yapilan hatalardan ders cikarmak en buyuk yardimcim oluyor yeni tanistigim insanlari analiz ederken :) yazmakta cogu zaman rahatlatiyor.bazen bir olayi yaziya doktugumde mesela ilk zamanlar neler hissedip sonradan neler yazdigimi gorunce sasiriyorum degisik hissediyorum ama iyi oluyor yine :)
- +1 yıl
Yeni Tanıştığım Değil de.İnsanları Sürekli Analiz Etmek Nedense İçimde Bir Hastalık Olmuş.(:
Hep İzliyorum Pek Konuşkanlığım Yoktur.Sürekli İzlediğim İçin. (: Bu Seni Ağır Başlı Yapar.
Allah 1 Ağız 2 Kulak Vermiş Bunun Sebebi Çok Dinleyip Az Konuşmak Gerektiği İçindir.
Şems-i Tebrizi
Soran+1 yılKonuskanligim var benim,saflik yapip kimsenin ne mal oldugunu goremedigim icin kaybettigimden konusurken de analiz etmeyi ogrendim ben :)
Soran+1 yılHaklisin :)
Soran+1 yılya yok ne olcak,hem ben sana buldum bile bir konu :P ya ben servise bir çocukla biniyorum bulunduğum noktadan.bugünde aynı şekilde bindik beraber.serviste bizimkinin yan tarafında oturuyordu benim aynı yerde oturduğum çocuk,onun arkasında da ben vardım.bir ara isim listesini arkaya doğru uzatırken normalde benim önümdekine vermesi gerekirken bana uzattı listeyi.(benimle arasında mesafe vardı üstelik önümdeki çocuk uyumuyordu yani dürtüp verebilirdi aslında)
Soran+1 yılneyse daha sonra servisten inmeye hazırlandığımızda normalde yüksek sesle konuştuğu arkadaşıyla bir ara fısıldaştılar,ayağa kalkarken de arkadaşına "ya artist gibi yürüyeceksin ya da.." dedi.cümlenin devamı yok.bir ara "bu işler böyle" dediğini duyar gibi oldum.sonra da zaten inerken hiç tınlamadı bu sefer bende aynı davrandım tabi :D çok küçük şeyler aslında anlam çıkarmak yersiz geliyor bir yandan ama bir yandan da bunlar anlam çıkarılmayacak gibi değil.
Soran+1 yılkonuşmaya çalıştığı bir ana rastlamadım,birde bugün onun olduğu yöne fazla bakmadım nasıl baktığını bilmiyorum :D
Soran+1 yılaa hayır yanlış anladın,benim aynı noktadan servise bindiğim çocukla alakam yok.bu laf atmaya çalışan falan hep her zamanki konuştuğumuz çocuk. ;)
Soran+1 yılsen şu yazdıklarımı bir daha oku,karşıştırdın,bizimki dediğim çocuk benim hoşlandığım ;)
Soran+1 yılneyden zor kurtuldum anlamadım?
Soran+1 yılevet fark ettim :D kurtulduğum bir şey yok meraklanma :D
Soran+1 yılEvet izledim guzeldi :)
Soran+1 yılgünaydın :) ya tam cevap alamadığım için tekrar soruyorum,sence dün anlattığım olaya göre bizimkinin durumu ne?bu anlattıklarımdan hoşlandığı çıkar mı ortaya?her şeyi net görmüş değilim ama duyduklarım bunlardı yani..
- +1 yıl
Tam Hoşlanıyor Demeyelim Sakın.Ama Senin Hoşlandığını Anlamış Durumda Ayrı Bir Mesele.İşte Karşılıklı Olmasını İstiyor Büyük İhtimal Oda Senden Hoşlanıyor Ama İhtimal.Kendini Kaptırma.
Boşu Boşuna Ve Kendi Ellerinle Kalbini Kırma Sakın.Ben Bilerek Kendisini Üzen İnsanları Sevmem.
Soran+1 yılevet aynen çok haklısınnnn :) bende sırf bu yüzden uzak durayım diyorum :)
Soran+1 yılGunaydin o zaman sana :) tamam karar guzel de nbu kadar yavas gitmesi normal mi sence?ondan adim gelene kadar boyle mi devam etmeliyim?
- +1 yıl
Günaydın Dasty (: Bak Dikkat Edersen Sen Kendi Kafan da.Ben Artık Ona Arkadaş Gibi Yaklaşacağım Dedikten Sonra.Böyle Adım Attı Değil mi? Düşünceler Her Zaman Bedene Yansıtılır İnsan Bunu Her Ne Kadar İstemese de Senin Geri Çekildiğini Görünce.Böyle Bir Şey Yapmak İstedi Sebebi Senden Hoşlanıyorum Bana Biraz Zaman Ver Gibi Bir Şey (: Geçen Hafta Sana Yazdım Ya (: Pazartesi Salı Çarşamba Yine Aynı Ama Bu Sefer Kesin Bir Adım At.Eğer Yavaş İlerler İse Bil ki Bunun Niyeti Farklı Hiç Bulaşma Derim.
Soran+1 yılKesin adim atayim peki ne yapayim?niyeti farkliysa eninde sonunda anlasilir o zaten ve dedigin cok dogru tabi ki uzak duracagim ;)
Soran+1 yılHee tamam anladim aynen bende ayni davranayim diyorum ama ya bu sefer ondan hoslanmadigimi dusunurse?yani kendimden sogutmak istemiyorum bu sefer.bana dunku hareketi yapmasi cocukca mi davrandigini gosterir ki? :/
Soran+1 yılAnladim ne demek istedigini.aynen yani daha delirmedim oyle bir niyeti varsa asla yakin olmam.ben agirdan almaya devam edecegim.zamana yaymak en mantiklisi :)
Soran+1 yılAynen ya cok sag ol sende cok yardimci oluyorsun bana :) sana daha once de dedim eski olaylardan edindigim tecrubeyi kullaniyorum bu yuzden rahatim ;)
Soran+1 yılAlay mi ediyorsun sen :D eminim oyledir derken :D
Soran+1 yılYapacak bir sey yok havalar kotu :) tesekkur ederim o zaman :)
Soran+1 yılDers calisiyorum sende ne var ne yok? :)
Soran+1 yılGulu seven dikenine katlanir ne yapayim :)
Soran+1 yılInsallah ya,dedigin gibi sadece merhabalasarak devam edecegim,ta ki o bana acilana kadar.dogru yoldayim degil mi?
Soran+1 yılBugun sabah laf atti bana :D sinavim vardi bugun yolda biraz bakayim dedim."ne calisiyorsun" dedi bende dondum "quiz var ona bakiyorum biraz" dedim,"ya hicbir isine yaramayacak bosuna ezberleyeceksin o kadar seyi" dedi gulerek,bende guldum "olsun fazla calismadim zaten" dedim.neyse biraz durdum sozlugumu cikarirken "aha sozlukte aynisi" dedi,"benimki 3'e ayrilmisti" dedi bende bu sefer "benimki yavastan parcalanmaya hazirlaniyor" dedim.sonra derse dondum tabi.
Soran+1 yılServisten inerken donup gorusuruz demedim okuzluk ettim yine o koydu biraz ama neyse :D
- +1 yıl
Way İlerlemeler Var Dasty İyi İyi.Görüşürüz den Bir Şey Olmaz Meraklanma.Hatta Daha İyi Olmuştur.Senin Soğuduğunu Sanacaktır.Böylelikle Daha Çok Yakınlaşacaktır.Sen Yarın Soğuk Davran Yine Bir Gün İçin.Davranışları Nasıl Olacak Diye.2.Gün Sende Yaklaşırsın.Derler Ya Damlaya Damlaya Göl Olur.Diye (: Yavaş Yavaş İnşallah Kendini Hiç Ezdirme Gerçekten Ben Sana Öyle Söylüyorum Benim Kız Böyle Davranınca Delleniyorum Neden Başkalarına Soğuk Davran Diye Tavsiye Veriyorum Anlamıyorum (:
Soran+1 yılArtik benimde yakin olmamin zamani geldi gibi ama dedigin gibi yine sadece merhaba deyip yerime gecsem,fazla ilgilenmesem iyi olur gibi.ama bir yandan da dusunuyorum ki soguk davranana yaklasma durumu her erkekte gecerli midir?yani bu sefer kacirmayayim :D
Soran+1 yılYa simdi ayiptir soylemesi o yuz vermemezlik yapmadi ki :D belki faceden yazmamasini buna yorabiliriz ama,neyse.ben ayni cizgiyi koruyayim simdilik,ne cok yakin ne cok uzak ;) insallah bir sey olmaz dedigin gibi :)
Soran+1 yılBen unutmusum o zaman :D ya harbi bende unutkanlik var nasil cozcez bu sorunu :/ tamam ya dedigin gibi normal cizgimi bozmuyorum :D
Soran+1 yılValla unutmusum,az once sana yazdiklarima baktim da harbi uyuz etmis cocuk,okuyunca da aklima geldi :D kitap okumayi cok severim aslinda da bu aralar hicbir sey okuyamiyirum ya..neyse bakacagiz :)
Soran+1 yılAynen oyle haklisin,soguk kanli olmaya calisiyorum meraklanma :) vurdumduymaz degilimdir asla,neden ki?
Soran+1 yılNiye sordun cocukla bir seyler ters giderse nasil olurum diye mi merak ediyorsun :D
Soran+1 yılAcikcasi gercekten cok seversem tabi ki deger verdigim icin uzuluyorum ayrilinca.ama mesela bu durum icin konusacak olursak cocuk bana bekledigim karsiligi vermezse zorlamanin anlami yok.yani cok uzulurum belki basta evet ama yavas yavas unutmaya baslarim.bende boyleyim ne yapayim :)
Soran+1 yılNasil yani anlamadim,suan mi mr.bean izliyorsun yoksa ayrildigin zaman mi? Sayi veremiyorum ben :D
Soran+1 yıl:D virgul falan olmayinca anlam kaymasi oldu,bence de sevinmelisin bu guzel bir ozellik ;)
Soran+1 yılTamam tamam sen filmini izle :D
Soran+1 yılHadi bye :D yazarim yine gelismeleri :D
Soran+1 yılSelamm :) ya ben sana anlatip duruyorum ya,bak aklima takildi simdi?reelde konusuyoruz sorun olmuyor ama facede yazmamasi hala kafana takiliyor benim..derslerinden oturu mu diyecegim ama cok inek biri de degil,bilmiyorum belki de sinav haftasi falan oluyordur calisiyordur..ama ne bileyim ilginc geliyor ya,birde bizim bu bakismalar konusmalar ama bir turlu sevgili olamama durumlarimizin bu kadar uzun surmesi normal mi ki?sahsen bence degil yani ne bileyim..bekliyorum cevabini :/
- +1 yıl
Ben Sana Ne Dedim.Eğer Bir Şey Çıkmaz İse.Boş Ver.Çünkü Sana Karşı Bir Şey Hisssetmiyor.
Bu Yazdıklarının Doğrultusunda.Sen Bu Saatten Sonra Sadece Arkadaş Olarak Yaklaşmalısın Hatta Aynı Sınıfta Değilseniz Hiç Bulaşma Öyle Kalsın.O Sana Niyetini Gösterdi Bunu Gör Ve Öyle Hareket Etmeni İsterim.Sevgine Bırakırsan Tekrardan Peşinden Koşacaksın.Bunu Yapma.
Kısacası Eğer Sadece Serviste İken Yüz Yüze Geliyorsanız Ve Konuşuyorsanız.Bu İşin Peşini Bırak Kendini Üzmemen İçin..
Soran+1 yılDegil mi?bende senin gibi dusunuyorum,skildim da biraz acikcasi.serviste denk geldigimizde gayet iyiyiz ama ilgisi olan kisi faceden falan da yazar ya da ne bileyim baska seyler yapar.gerci cocukta odunlukta var cok buyuk bir surpriz beklemiyorum birde o 2.sinif oldugu icin aramizda bir sey olma ihtimali cok az gibi geliyordu.ben normal davranayim en iyisi artik karsilik beklemeden ;)
Soran+1 yılYalniz soyle de bir sey var,zoru oynuyor olmasin?bazi hemcinslerin kiz gibi olmayi seviyor cunku :)
Soran+1 yılCocukluk yani bu,birde gecen servise beraber bindigim cocuga ters ters bakti bayagi belliydi :D amaann ben artik bir sey beklemiyorum ya dediklerinde cok haklisin artik notr olmaliyim ;)
Soran+1 yıl18 degil daha fazla :D aslinda cozmedim degil benim kafami kurcalayan servisin disinda bir sey yapmamasi,bu da ilgisi yok mu dedirtiyor.bu noktada o zaman niye her gordugunde guluyor ve suzuyor sorusunu doguruyor.
Soran+1 yılBu sadece ben merhaba dedigimde degil,insan durduk yere arkasini donup bakar mi?bundan bahsediyorum.gunaydin deyince ister istemez yaparsin zaten bunda bir anlam aramiyorum.o gunaydin demenin disinda her zaman bakiyordu bildigin.unutmaya mailliyim bu aralar zaten :D
Soran+1 yılbu saatten sonra bırakmamak saçmalık.ama hani bu zamana kadar olan şeyleri tartıyorum anlıyor musun? ;) bir şey olmuyorsa zorlamanın anlamı yok arkadaş olarak devam ederim demiştim,aynen öyle yapacağım ;) bende kendimi sorguluyorum bu aralar çünkü,sıkılmaya başladım.hoş değil yani ayriyetten bir şeyler yapmamak,serviste görünce bakmak ama arkadaşlar varken kale almamak falan.çok dengesizce.
Soran+1 yılben üniversite hazırlıktayım
Soran+1 yılsağ ol :D yuvarlanıp gidiyoruz,seneye ne olacak bakalım..senin mesleğin neydi?
Soran+1 yılanladım :) ne diyelim kolay gelsin o zaman :) bugün arkadaşımla konuştum biraz bu sana anlattıklarımı,biri zamana bırak bakalım dedi öteki de arkadaşlarının yanında sana bir şey demeye utanıyorsa boşver falan dedi.ben şuan için boşverme taraftarıyım.ya seni de çok sıkıyorum galiba bu arada :/
Soran+1 yılvalla sağ ol içimi ferahlattın :D hayır yani dırdır ederek yormak istemiyorum :D boşverip yoluma bakayım,arkadaş kalayım diyorum ben.
Soran+1 yılpeki bir şey sormak istiyorum,arkadaşlarının yanında fazla ilgilenmemesi onlardan çekindiğini gösterir mi sence?
Soran+1 yılbaşa dönmedik :D sadece anlamaya çalışıyorum,onlar olmadığında çok normal davranıyor.onlar olduğunda da çok bakıyor ama yine de tekken olduğu gibi olmuyor.en son ben çalışırken bana laf attığı zamanda arkadaşları vardı mesela.
- +1 yıl
Gerçekten.Sence Bu Devirde Utangaçlık Kaldı mı? Bence Kalmadı.
Gençler Diye Adlandırdığımız.Nesil.Utangaçlık,Edep,Terbiye Korkarım ki.Bunların Hiçbiri Yok.
Bunu Düşünerek Hareket Et.Adam Bildiğin Öylesine Takılıyor Seninle.Sen Çıkmaya Başlasaydın.Sevdiğini Sanıp Öyle Hareket Edecektin Ve Daha Çok Üzüleceksin.Gerçekten Artık Düşünme Seveni Bir Tek Sevdiği Durdurabilir.Bunu Unutma.
Soran+1 yılilk soruna cevabım ben :D onun dışında dediklerinde çok haklısın,öylesine de olabilir onunki.hala olabilir diyor deme işin iç yüzünü bilemeyiz ;) ama dediklerine aynen katılıyorum bende artık sadece arkadaşlığımı sürdüreyim başka bir şey olmasın istiyorum.
Soran+1 yılbu ne sinir :D iyiyim ben merak etme,uğraştığım yok artık yani ;)
Soran+1 yılsen :D bak ben sana kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak için soruyorum bunları yanlış anlama,bir de büyüğüm olarak fikrini almak istiyorum o yüzden ;) hani yani yanlış anlaşılma varsa gidereyim istedim :D
Soran+1 yılhadi ya,ben üstüne tuz biber mi ektim acaba :/ yav 18 dedik ya işte sen de çalışıyorum dedin ya büyüğüm değil misin :D ya işte,bazı şeyleri kafam almayınca soruyorum,didikleyip mantığımla hareket etmeyi seviyorum her ne kadar aşka mantık hükmedemese de.tabi bizimki hoşlantı o ayrı konu.neyse işte sonuç olarak fazla uğraşmayacağım artık normal şekilde devam edecek ;)
Soran+1 yılnee 19 mu O.o ya ben seni 25 falan sanıyordum,diyordum bir de ne kadar olgun bak aferin yol gösteriyor bana O.o oha yani O.o
Soran+1 yılabartmıyorum valla :D ben çalışıyorum falan deyince gayet büyük adam falan sandım yani. :D
- +1 yıl
(: Derler Ya.Hayat Okulunda Okuduk Diye.Hep Arkadaş Dediğimiz Adamların Kazığı İle Karşılaştık.Adamların Canı Sıkılmasın Kalpleri Kırılmasın Diye Hareket Ettik.Ama Hep Bize Patladı.Kendimi Bildim Bileli Çalışıyorum.Ve Şunu Anladım Sen Değişmeyene Kadar Hiç Bir Şeyi Değiştiremezsin.
Soran+1 yılaha bak işte bu sözleri okuyan 30 yaşında falan bu galiba der :D abartmıyorum ;) haklısın tabi,kazık manyağı oldum bende ordan biliyorum,tecrübeler çok şey katar insana ;)
- +1 yıl
Aman Ya.Geçmiş Geçmişte Kaldı.Dünü Düşünürsen Bugün de Kalır Yarına Geçemezsin.
Ve Asla Senin Yerine Kimse Karar Vermesin.Tavsiyeleri Dinle Sadece.Ve Senin İçin Hangisi İyi İse O Seçeneği Kullan.Sen Gölgeni İnkar Edebilir misin? Gerçekleri de İnkar Edemezsiniz.Mantıklı Düşün Sevme Artık Onu.Seversen Üzülürsün.
Soran+1 yılartık o kadar sıkıldım ki bir şey yapasım da gelmiyor ama en yakın arkadaşım o senden hoşlanıyor ama arkadaşlarından cidden çekiniyor gibi geldi bana diyor.işte tabi yine en mantıklı olanını yapmaya çalışacağım bakalım.çok haklısın söylemeden edemiyorum yine :) bu arada yemek yedim sorry ;)
Soran+1 yılama o tek y ile :P ne işi ben okuyorum :P hee bir de afiyet olsun ;)
Soran+1 yılnasıl olsun ya hayat çok monoton devam ediyor işte öyle :/ okula git gel,ders çalış(bundan mutluyum tabi ama bazen yetmiyor),arada arkadaşlarla buluşmak olmasa çekilmez yani..
- +1 yıl
Senin En Azından Bir Ortamın Var.(: Belirli Bir Yaşamın Var.Bir Sistem. Şöyle Bir Soru Sormak İstiyorum Bizim Buralarda Pek Yılbaşı Kutlanacak Gibi Bir Temkinlik Yok.Ben Bu Kıza Hediye Alayım mı.Almak İstemiyorum Ama.Gerekli mi? Yani.8 Aydır Çıkıyoruz (: Bir Hediye Olsun Almadı.ki Almasını da İstemiyorum Ne Bileyim Her Şeyi Ben Yapıyorum Ya Lan.Oda Böyle Diyordu Ben Her Şeyi Senden Beklerim Falan. (: Tekmeyi Vurduk Geri Geldi (: Ne Yapacağımı Bilemiyorum Ona Karşı Sevgim Olmasa Hiç Takmazdım. (:
Soran+1 yılRegular arkadasim,valla iliskide karsilik beklenmez normalde,bir seyleri insan icinden geldigi icin yapar ama senin kiz arkadasin bildigin okuz yani afedersin.bu kadar gundur konustugumuz icin rahatca yaziyorum kusura bakma.hediye gerekli oldugu icin alinmaz yani hediye hediyedir ama benim anladigim,senin verdigin degeri kiz sana vermiyor.hani normal davransa,gercekten sevdigini hissettirse anlarim ama o da yok sanirsam.yine de sen bilirsin bir sey diyemiyorum.
Soran+1 yılHayir dusunmelisin,dusunmekte haklisin yani.bir iliskide her iki tarafin birbirini dengelemesi gerekir,sizde denge yok.ozur dilemek,tesekkur etmek kucuk gorunse de cok onemli seyler.seviyorsun diye her seyi gormezlikten gelme.
- +1 yıl
Sana Bir Şey Deyim mi? (: Ben 19 Yaşındayım Ama O 16 Yaşında.Hani Dış Görünüş Olarak Yakışıyoruz.Çoğu Kişi Öyle Diyor.Ve Ben Bu Tür Durumları Aklına Veriyorum.Yada Çok Gururlu.İnatçı Olduğunu Biliyorum Gururu Çok Var.Ben Sordum Hani Ayrılacağım Dedim.Neden Aradın Diye.Bilmiyorum Dedi Elim Gitti Telefona Falan.Keşke Aramasaydım Dedi. (: Neden Dedim Sanki Ben Senin Ayağına Gelmiş Gibi Oldu Ablası Var Bildiğin Kaşar.Zaten.Hep O Onu Böyle Yapıyor Ben Onda Hata Aramıyorum Yani.
Soran+1 yılBir kere kiz ablasina uyuyorsa aslinda kendinde sorun var demektir.kendi de onun gibi olmasa asla yaklasmaz zaten.sen fazla ezdirmissin kusura bakma.birazda gec kaldin ama neyse taviz verme artik hicbir seyden.hatta yerinde olsam ayrildiktan sonra geri geldiginde kabul etmezdim ama sen bilirsin iste bir sey diyemiyorum.
Soran+1 yılBu arada netim kotuydu bir ara kusura bakma
- +1 yıl
Sorun Değil.Kız Çocuklu Bir Evde Erkek Yoksa.İş Kötüdür.Ha Benim Dediğimi Yapıyor mu? Yapıyor Allah Var Yalan Olmasın.Sadece Ablasını Çok Örnek Alıyor.Ablası Değil Bulunduğu Ortam Böyle.Bunu Seninle Paylaşacağım Ama Sırf Meseleyi İyi Bilmen İçin.Teyzeleri Mesela Evliler Ama Başka Sevgilileri Var.Bu Benimki Namusuna Dikkat Ediyor Oda Sırf Ben Varım Diye.Ben Ayrılayım Bundan Tamam Bu Bozulur Adı da Çıkar.Ablası Gibi.Bulunduğu Ortam Böyle İse Ben Ne Yapabilirim Ancak Nişan Olur.Ciddiyetlik Yani.
Soran+1 yılAnladim.sadece ablasi degil yani.sana sunu soyleyebilirim acik olmak istiyorum.sevdigin icin hala kizi korudugunu goruyorum,yetistigi ortam insani fazlasiyla etkiler ama kisinin birde kendi iradesi,hareketleri var.bak eger devam edersen cok uzuleceksin.her ne kadar senin dediklerine uysa da bu yeterli degil gibi geliyor bana.ayrilmanda fayda var.
- +1 yıl
Ben Düşünmüyor Değilim Bunu.Zamana Bırakmak İstiyorum.Ben Askere Gidene Kadar Sürdüreceğim 2015 Askere Gideceğim Eğer Halen Böyle Sorunlar Varsa Böyle Derken.Düzelmeler Yok İse.Konuşurum Olmayacağını Anlatırım.Benim Aklımda Bu Var Yani Sonuna Kadar Gideceğim.Düzeltmeye Çalışacağım Ben Onunla Olma İstiyorum Dostum.
Soran+1 yılya daha ne kızlar çıkar önüne.bu kız için heba etme kendini bu kadar.uğruna bu kadar uğraşılacak bir kız değil bu regular.daha 19muşsun bir de yaşayacağın çok şey varken bir bu kız için bu kadar uğraşma.sürdürmeye değmez.tabi ben ne desem boş kafana koyduğunu yapacaksın kesin bu yani.
- +1 yıl
Sende Haklısın Dostum Fakat Ben Şöyle Düşünüyorum Yanlış Düşünüyorsam Yanlış De.
Onun Çevresi,Ailesi,Ablası Ne Kadar Onu Yönlendirirse Yönlendirsin Kişiliğini Bozamayacaklarını Düşünüyorum.İlk Çıktığımızda Ona Şöyle Demiştim."Kimse Çıktığımızı Bilmesin." Oda Tamam Dedi.Çocuk Gibiydi Hani Sevdiğini Hem Hissettiriyor Hemde Gösteriyordur.Ne Zaman Ablası Çıktığımızı Öğrendi.Bu Değişti. (: Kaçan Kovalanır Metodu Falan Filan. (: Neyse Ben Bu Hareketlerin Düzeleceğini Umuyorum Devamı...
Soran+1 yılYa kusuruma bakma bugun elektrikler falan gitti burda o yuzden dogru duzgun yazamadim.insan yetistigi cevreyi ornek alarak bozulabilir,yani bunu goze al derim.zaten kendin diyorsun ablasi ogrendikten sonra degisti diye.ben acikcasi kizin duzelecegini ummuyorum,sen nerden bileceksin diyebilirsin ama anlattiklarindan yola cikarak o kiz kolay kolay duzelmez bu belli.dost aci soyler.senin paranla sana hediye almasi biraz degisik tabi ona yorum getiremiyorum :/
- +1 yıl
Ben Takmıyorum Dostum Sana Şöyle Bir Şey Söylüyeyim.Ben Kafama Taktıktan Sonra.Hani Artık Düzeleceğinden Emin Değilim Dedikten Sonra.Ben Daha Sürdürmem Zaten.Ben Neyin Ne Olduğunu Biliyorum.Gerçekleride Görebiliyorum Zaten Ve Bu Arada.Ne Yazık ki Bu 2-3 Gündür Onu Hiç Düşünmüyorum Başka Şeyler Düşünüyorum Tamamiyle Unuttum Diyebilirim.Sen Nerede Oturuyorsun.Sorudan Soruya (:...Mesela Yarın Gelecek Bu Sana Yazdıklarımın Doğrultusunda Sormamı İstediğin Bir Soru Var mı?
Soran+1 yılIstanbuldayim da,oturdugum bolgede bugun 2 kere gitti elektrikler nedense.bende anlamadim.tamamiyle unuttum demen icin biraz erken,biraz daha vakit gecsin.gercekleri gorebildigini goruyorum da gayri ihtiyari kizi savunuyorsun bazen ;) o geldiiginde yine ayrilmak istedigini mi soyleyeceksin ne konusacaksin?
Soran+1 yılErken mi?dalga mi geciyorsun?8 ay olmus.bu zamana kadar sormadigin hata.neden baskalarini ornek alip bana ters davraniyorsun diye sorabilirsin.kafandaki her seyi sorabilirsin.sen bana diyorsun birde bos biri icin bos islerle ugrasma diye.
- +1 yıl
Şöyle Demek İstiyorum (:
Sen Bana Karşı Neden Gururlu Davranarak Yaklaşıyorsun.Sen Böyle Devam Edersen Bu İlişki Böyle Gitmez ki.Her Seferinde Senin Hatalarından Dolayı Böyle Konuşmak İstemiyorum.
Sana Bir Şey Diyim mi?Nefesimi Boşuna Tüketiyorum İster Düzelsin İster Düzelmesin Ben Devam Ederim Ne Yapıyorsa da Yapsın.Konuşmayacağım da Ayrılırsa da Ayrılsın Çok İleri Giderse de.Ayrılırım Ne Olursa Olsun.Geri Gelmesi İçin Yol Açmıyacağım.(: Amannn Yazarken Bile Ne Yazması Düşünmesi Bile Üşendim
Soran+1 yılAbi bu nasil bir dusunce :D bile bile devam etmek cok sacma kendine gel,sevebilirsin kizi anliyorum ama bu kadari da olmaz.ayrica yarin soylemeyi dusundugun seyler guzel bunlari diyebilirsin.
- +1 yıl
Tamam O Zaman.1 Haftadır Hiç Yazmadım Aramadım.Yarın Gelip Bir Şeyler Diyecek Yani.Niye Böyle Davranıyorsun Konuşma Ayrılık Sevgiye Gelirse.Açacağım Konuyu Ben Sana Bir Soru Sormuştum Hani.Ben Sana Karşı Sevgimi Hissettirebiliyor muyum? Diye Sende Evet Demiştin.Ama Sen Hiç Hissettirmiyorsun Hissettirmeyi Bırak Göstermiyorsun.Bunun Böyle Devam Edemeyeceğini Düşünüyorum Bu İlişki Bozulacaksa da Senin Gururun Yüzünden Bozulacak.Gerçi Hazırlık Yapmak İstemiyorum Doğal Davranmak İstiyorum (:
Soran+1 yılYav zaten dogal davranacaksin.bunlar yarin soylemen gereken seyler.bak regular kardesim(erkeksi oldu ama baska bir sey bulamadim) simdi ayiptir soylemesi 8 aydir cikiyorsun hala daha 4-5 ay gecsin oyle bakariz diyorsun.mantikli ol.birde bana laf sayiyordun seninki hepten manyaklik.yarin geldiginde kizla adam gibi konus resti cek,hatta ayrilin.bunu yaparkende pismanlik duyma sen daha iyi kizlara layiksin.agzina ne geliyorsa say dok derim hatta yani.
Soran+1 yılBak hala ikilemdesin.onun konusmasina gore degil kendi dusunduklerinle hareket etmelisin.boyle devam etmez regular gercekten.
Soran+1 yılOnunki gururluluk degil baska bir sey.seni kullaniyor gibime geliyor benim yalan olmasin tabi kizin gunahini almayayim ama oyle yani.sen soyle her seyi yine de
Soran+1 yılAnladim tamam anlatabilirsin bana onda problem yokta yani bazi anlar olur karsi tarafin hissettiklerini dusunmesi gerekmez ;) ay yalniz hala haftada bir gun diyorsun ya.oglum psikopat misin?benim sevgilim bunlari yapsa artik dayanamayip bitirir bir daha yuzunu gormezdim buyuk konusmak gibi olmasin ama cekemezdim ben cidden.
- +1 yıl
Çünkü İçimde O Bitti Dostum Ne Yapayım.Bunu Kendisi Yapıyor Yani.Sen Beni Kullanıyor Düşüncesindesin de.Ayrıldıktan Sonra Neden Aradı Bunun İçin Büyük Bir Avantajdı Yani.Bence İşin İçinde Gurur Var.Benim Ayrılma Sebebim de.Sen Benim Aklımı Karıştırdın ya Helal Olsun. (:
Ben Yinede Onun Tepkisine Göre Hareket Etmek İsterim Pot Kıracağından Eminim Çünkü İster İstemez Bir Konuma Geçecek Aramızda Lannnnnn (: Ne Yaptın Bana Öyle :) :) :)
Soran+1 yılValla kusuruma bakma,sen ordan daha iyi tartiyorsun meseleyi gerci ama senin gibi birine bu sekilde davranmasi cok garibime gitti yani.sen yarin konus iyice.tamam onunda tepkisini olc ama yelkenleri suya indirme.
Soran+1 yılHayirlisi ya ne diyeyim,birde sunu soylemeyi unuttum.gerci kizin karakteri siz tanistiginizda nasildi bilmiyorum ama,bizim yaslarimizda(10 kusurlu yaslarda) seneden seneye cok fark ediyor.o yuzden yani dikkat et bu tip seylere de.
Soran+1 yılBu tavirlarinin yasiyla da ilgisi var.18 yasinda falan olsa daha olgunca dusunurdu.bilmiyorum yine de sen daha iyi taniyorsun ama 16 yasindaki bir insan 19 yasindaki biriyle biraz zor olur.
- +1 yıl
Ben Onu Kastediyorum Zaten.Yaşından Dolayı Yani Olgun Değil Bende Onun İçin Zamana Bırakmak İstiyorum Düzeleceğini Umuyorum Kısacası.Tekrardan Konuşayım mı?
Bak Bu Tereddüt.Sırf Genç Olduğu İçin. Yoksa Ayrılırdım Normal Bir İlişkinin Öyle Olmaması Gerekli.Ben Sabredeceğim Diyor Ya Mevlana Sabret Sabret ki.Her Şey Gönlüne Göre Olsun. (:
Soran+1 yılYasindan oturu de olgunluk yok ama kizin kendi de boyle degil.sabret sabret nereye kadar.anca zaman kaybi.valla soruyorsun soyluyorum ayrilirsan rahat edersin.ne diyeyim daha.
Soran+1 yılInsallah hayirlisi olur.ayril diyorum cunku bu kiz icin uzulmene degmez.bir senin karakterine bakiyorum,bir kiza bakiyorum;malesef sana uygun degil o.kusura bakma belki sinirleniyorsun,uzuluyorsun falan ama gercek bu yani.ayrilman daha hayirli olacak bu noktada.
- +1 yıl
Ayrılsam da Geri Gelecektir.Ben Şöyle Düşünüyorum.O Elbet Şöyle Diyecektir.Neden Aramıyorsun.Bende Biraz Düşünmem Gerekti.Neden Diye Soracak.Bizim Bu İlişki Kötüye Gidiyor Her Ne Kadar Sen Farkında Olmasan da.Sürekli Senin Yaptığın Davranışlarından Dolayı Seni Karşıma Alıp Konuşmak İstemiyorum Bıktım Ben.Hep Sana Sen Böyle Yapıyorsun Yapma.Beni Dinlemiyorsun.Soğuk Davranıyorsun.Ayrılalım Dediğimde Barışmak İstiyorsun Barışıyoruz.Yine Aynısın.Ya Sen Başkalarını Dinliyorsun.Devamı.
Soran+1 yılGayet toparlanmis bu bence.evet bunlarin hepsini soylemelisin.ayrildigin zaman geri gelirse de bir zahmet kabul etme regular.devam edersen daha kotu olmayacagi ne malum?
- +1 yıl
Konunun Seyri Değişebilir Ama Bunu Söylemem Gerekiyor.Biz Barışalı 2.Hafta Zaten.Şu Ana Kadar.Pek Bir Şey Olmadı.Hani Suç Olarak Gösterebileceğim.Bence Bu Aşamada Bunları Söylememem Gerekiyor.Bana Ulaşmaya Çalıştı Ben Konuşmak İstemiyordum Demek İstediğim.Bu Hareketler Elbet Tekrarlanacak.Ben Beklemeliyim.Hani Ortada Fol Yok Yumurta Yok Böyle Bir Konuşma Yapmam İstemiyorum.Yoksa Yanlış mı? Düşünüyorum.
Soran+1 yılO zamanşu anicin erken.istersen bekle biraz daha.ama eninde sonunda yap bu konusmayi.bir firsat dogmasini beklemene de gerek yok aslinda."ben seninle daha oncede konustum,son konusmamizdan sonra bir hatani gormedim ama bu iliskiyi devam ettirmenin dogru olmadigini dusunuyorum ve ayrilmak istiyorum" da diyebilirsin.amaaannn sen bilirsin.gercekten ayrilmak istesen dunden beri konusmazdik :)
Soran+1 yılYa regular anladik seviyorsun da yanlis kisi be abicim.yani ayrilmak istemedigin belli daha da fazla zorlayamam ama hata yapiyorsun gibime geliyor.ne diyeyim hayirlisi neyse o olsun.
- +1 yıl
Son Bir Hakkı Kaldı Zaten Bir Yanlışın da Yani Ufak Bir Hata Değil Büyük Bir Hatasında.Kesinlikle Geri Dönmeyeceğim.Ben Yurt Dışına Çıkacaktım Bunun İçin Çıkmadım Orada Yaşayacaktım Yani Artık.Bu Kız İçin Gitmedim.2.Defa Ayrılırsam Ne Olursa Olsun Büyük Konuşmak Gibi Olmasın.Ben Geri Dönmeyeceğim.Sanmıyorum Şimdiden Canımı Sıktı.Ve Çok Güzel Bir Şekilde Soğuttu Kendisini.Düşünmeye Pek Gerek Yok Artık.Seni de Sıktım Kusura Bakma.
Soran+1 yılYok be sacmalama ne sıkması.yardimci olmaya calisiyorum,ayrica benimle paylastigin icinde tesekkur ederim :) dedigim gibi hakkinda hayirlisi olsun.insallah iyi bir sonuca varirsin ;)
Soran+1 yılsorun değil :) akşam yazarsın artık gelişmeleri :)
- +1 yıl
Aynen Az Önce Telefonda Konuştuk.Tutturdu Sözlenelim Sordum Nereden Çıktı Bu Diye.
Yok Teyzem Falan Dedi.Ya Bu Teyzeleri Tam Oruspu Ya.Kızın Kafasını Doldurmuşlar Yine. (: İstemiyorum Desem Yanlış Anlaşılacak.3 Ocakta Gel Sözlenelim Dedi (: Bende Şubata Erteledim.O Zamana Kadar Elbet Bir Pot Kıracak (: O Zaman Sözleriniz. (: (: Birazdan Tekrar Arıyacak Sinirleniyorum Böyle Oldumu yaw. (:
Soran+1 yılAllah daha iyi etsin regular :D ne diyeyim ben sana ya,sözün bittiği yerdeyim ben şuan :D
Soran+1 yılbak regular,işi bu kadar ileriye götürmen çok kötü.tamam seviyorsunuz ama mantıklı ol biraz,sen bu kızdan şikayet ediyorsun bir de.ne bileyim amannn...
Soran+1 yılsana karşı su gibi olması önemli değil,bu kız dengesiz.şuan doğru düzgün düşünmeden hemen sözlenelim demesi bile tuhaf.insan o yaşta önce okulunu düşünür.ben boşuna yazmak için elimi yoruyorum galiba ya..
Soran+1 yılYok ya ama garibimi ceken bir sey var.ben bir ara arkadasimla yine sohbet ederken bunun diger arkadasi onumuzde oturuyordu.butun konusmamizi duydu yani.ciddi bir konuda tartisiyorduk.daha sonra cocukla ne zaman denk gelsek bana baktigini gordum.tabi yanlis anlama bu asik olmak anlaminda degil :D ama bu ikisi yakin arkadas ve benim hakkimda da konusmuslardir illaki diye dusunuyorum.belki de ben kuruntu yapiyorum bilmiyorum.ben arkadas olarak devam ediyorum tavirlarima.
Soran+1 yılBoyle bekle bekle nereye kadar yani.zaten dedigim gibi cok ilgilenmiyor da.
Soran+1 yılHicbir fikrim yok o konuda.yani dedigin turden bir duruma denk gelmedim bu aralar gerci denk gelsem de nerden anlayacagim icini okuyamiyorum sonucta cocugun :D ben dedigim gibi normal davraniyorum,arkadas bile olma diyorsun ya artik taniyoruz birbirimizi o yuzden samimiyet belli bir yere kadar olur.ne olacagini zaman gosterecek yani,ben ilgilenmiyorumşu andedigim gibi cunku bu donemler cok sancili ve benim bu sanciya katlanip derslerimi ihmal etmemem gerek ;)
Soran+1 yılNasil yani anlamadim :)
Soran+1 yılSancili gecmiyor da yani beklenti icine girdiginde biraz icin sizlamiyor degil ama simdi cok iyiyim tabi :) bu durumlar derslere de etki ediyor bazen,daha once etkilemisti ama simdi onda da bir problem yok,yine de tedbir aliyorum ;)
Soran+1 yılSen nerelerdesin yaa?
Soran+1 yılBende dedim nerelere kayboldu :) dertlesiyorduk iyi oluyordu be :)
Soran+1 yılBende artik sadece arkadas olarak devam ediyorum.daha fazlasini yapmamaya,ilgilenmemeye kesin karar verdim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılUtaniyordur babam annemle 20 yillik evli hala oyle :d
Aliskin bir durum bənim için21 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılilgiden kasıt hitap konusunda mı yoksa sarılması falan mı nasıl bir ili beklentin var?
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslari yokken bir keresinde konu acmaya calisti mesela.konusma cabasi vardi yani.bir keresinde arkadaslari varken gorunce gunaydin dedim basini salladi hizlica gunaydin dedi bakmadi bile.sonra baktim arkadaslari varken yine aynisini yapiyor.zaten sevgili degiliz o sekilde sarilma falan beklemiyorum ama gunaydin demesi cok kotu olmasa gerek ;)
- +1 yıl
günaydın derken birazdaha muhabbet et naber nasılsın falan de sorucak bir şeyler bul
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
akıllı insan hareketidir. daha ortada adı konmuş bişey yokken dedikodu olsun, laf söz çıksın istemiyordur.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarının yanında çekiniyor olabilir ya da gerçekten seninle ilgilenmek istemiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılGecenlerde selam vermeyeyim dedim ne yapacak diye,sonradan arkasini donup benimle goz goze gelince basimi sallamak zorunda kaldim o da goz kirpti :) bu cok kucuk bir sey tabi ama bu zamana kadar hoslandigini belli edecek cok davranisini yakaladim o yuzden ilgisinin oldugunu dusunuyorum.
- +1 yıl
Öyle düşünüyosan öyledir
e tabi öyle anlaşılabilir
00 Yorumla
+1 yılKonuşkan bir tip değildir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaslari yanindayken hoslandigi kizla ilgilenmemenin hercailikle bir ilgisi var mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler