Evet buna ihtiyaç duyuyorum yepyeni bir hayat yepyeni bir ben.O kadar çok kırık var ki kalbimde temizlemenin tek yolu bu.Yeni bir başlangıç.Ama içimde biraz korku var.Değişimden ve daha iyisini hak ettiğime inanmaktan korkuyorum.Kendimi sevmekten korkuyorum galiba.İlk olarak yeni bir facebook hesabıyla başlamayı düşünüyorum çünkü arkamdan konuştuğunu bildiğim ve beni inciten insanlarla dolu.eğer onları sanal ortamda silersem gerçekte de silemem kolay olur diye düşünüyorum.Ne yapsam bilmiyorum.
Ne yapmalıyım ben?Nereden başlamalıyım bu kırıkları temizlemeye?Öyle aşağılık öyle aciz hissediyorum ki kendimi güzel bir kız bana gülümsediğinde onu hak etmediğimi düşündüğüm için karşılık bile vermiyorum.ama değişmek istiyorum.Hayatta artık ben demek istiyorum başkasının çıkarlarını kendimden üstün görmemek kendimi ve hayatı yaşamak istiyorum.ama nereden başlayacağımı bilemiyorum
Ne yapmalıyım ben?Nereden başlamalıyım bu kırıkları temizlemeye?Öyle aşağılık öyle aciz hissediyorum ki kendimi güzel bir kız bana gülümsediğinde onu hak etmediğimi düşündüğüm için karşılık bile vermiyorum.ama değişmek istiyorum.Hayatta artık ben demek istiyorum başkasının çıkarlarını kendimden üstün görmemek kendimi ve hayatı yaşamak istiyorum.ama nereden başlayacağımı bilemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer