Günaydın, ☀️🌞😃 hayırlı kandiler herkese.. yeni bir hayata başlamak için tam nereden başlamam lazım?
0’dan eskiye rest sünger 🧽 çekmek istiyorum?
Günaydın, ☀️🌞😃 hayırlı kandiler herkese.. yeni bir hayata başlamak için tam nereden başlamam lazım?
0’dan eskiye rest sünger 🧽 çekmek istiyorum?
Merhaba geçmişine sünger çekip acıları yaşanmışlıklari arkada bırakıp önüne geleceğe bakmak istiyorsun haklısın kademe kademe olacak ve belli bir plan program dahilinde gitmelisin fikir ve düşüncen oldukça güzel
Planlarım çok yahşiii:)
Güzel değişik duygusal değişim içindesin destek almak istersen her zaman yazabilirsin her şey gönlünce olsun
Sağol ama ben hallederim
Aslında şu an tam da o an. Sonrayı beklemek atacağım her adımı geciktirir. Karar alma sürecinde an çok onemli. Belli ki radikal bir karar asamasindasinb bunu süper hızlı yap. Kimseyi dinleme. İçine kulak ver
hırs sahibi oldum, inş iyiye kullanırım bunu
Başarı hırstadir ama hata da hırsa gizlenmiştir. İkisini ayırt ediyorsan kuvvetlenerek çıkarsın her isten
Bakıp göreceğim (:
Gormene yardımcı olacak her şeyi done basamak olarak kullanmayı esgecme. Ez gerekirse çiğne biseyleri. Ben bunu yaparak basardimm muhtemelen sendeki problem de ayni
Cevap
11Cevap
Bence iş bularak başlayın
Arkanı dönüp yürümeye basla ve asla bir daha geri bakma..
Eğer bir işin varsa ve kendi ayakların üstüne duruyorsun hepsi olur
Yani bu tamamıyla imkansız olsa da büyük ölçüde bunu başarabilirsin tabii ki yeni bir hayat için yeni bir eş lazım bunu unutma ;)
Bi sehirden başka bi şehremi gitmek istiyorsunuz 🤔
Sifirdan başlaman lazım
Geleceğini s*kersin gecmisi silerken
Cesaretli olcan aç kalmaktan korkmucaksin
Zihinden basla once
savaşma gücün var mı
Ortamını değiştirmen gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?