Kişiye bağlı yani kimisi yalan söylemeyi beceremez kimisi ayırt bile edemezsin. Yani bunu anlamak yerine beni neden aldatır diye düşün bir erkek seni dırdır ediyorsun sürekli diye aldatabilir paragöz birisindir aldatabilir. ya da adam seni istiyordur cinsel bakımdan karşılık alamıyordur aldatır. Kendine bakmıyorsun gözüne güzel görünmüyorsun aldatır ya da sadakat saygın yoktur gözlerin sürekli dışarıdadir güveni kalmaz başkasına yönelir. aldatirsan aldatır tabi ki ilgisiz soğuk mesafeli davranıyorsan ona kendini kötü hissettiriyorsan başkası da ilgiliyse aldatabilir.
Her türlü yalan uydurur ama en önemli unsur konuşurken gözlerine bakamaz sol tarafa bakar ve düşünür sürekli kelimelerde çoğunlukla çift yönlü ve kekemeli olur
Tek eşlilik erkeğin doğasına aykırıdır. İllaki başka kadınlarla birlikte olmak isteyip aldtıcaktir yoksa mutsuz olur bir erkek. Ama basiretsiz yeteneksiz sadık olan erkeklerden bahsetmiyorum. Erkek gibi erkeklerden bahsediyorum, böyle bir erkeğe de ancak diğer tüm kadınları unutturacak bir kadın sahip olup aldatmasını engellebilir
En İyi Cevaplar