arkadaşlar özetlenecek şekilde bu kızımızla aramızdaki olumsuzluğu anlatıyım ki konuya açıklık getirebilesiniz, üniversite öğrencisiyim son sınıf yine aynı şekil başka bir şehirden benim okula gelen bir hatun vardı başta çok ilgimi çekti kesişiyorduk felan filan, tanışma için okulun bir etkinliğinde görev aldık o zaman tanıştık arkadaş gibi bir şey beklemeden güler yüzlüydü elini felan uzatmıştı benden önce davranıp neyse bunlardan sonra, tam kıza açılacakken kızımızın başka bir çocukla yemeğe çıktığını çok samimi felan konuştuğunu gördüm ve kıza karşı çok duygusal hisler içinde olduğumdan kırılıp kendi kendime daha senin suratına bakanın deyip yemin ettim, öyle de yaptım hiç suratına bakmadım ve arkadaş çevresindekilere de bakmadım yani tamamen onun yanında kim varsa görmemezlikten geldim,
ama kızımız sürekli benle göz teması kurmaya veya öyle denk geldiyse de ben kafamı çevirdim, ayrıca çevremdeki arkadaşlarım da çok söylüyor kız seni kesiyor felan ama hiç oralı olmadım ve yakın arkadaşlarının da beni kesmeye çalıştığını fark ettim artık ne dedikodu geçiyorsa aralarında, ayrıca kutuphane de felan denk gelince onla göz göze gelmemek için hep sırtımı döneceğim yerlere oturdum, ayrıca denk geldiğimiz yerde gülen suratımı değiştirip kaşlarımı çattım benden tamamen gıcık alması ve uzaklaşması için başardım da oda şimdi göze göze gelmemek için elinden geleni yapıyor sırtını felan dönüyor, şimdi kızla bugün yine denk geldik yanımdan geçerken saçlarını felan savuruyor bu ne anlama geliyor uzun bir yazı oldu farkındayım özür diliyorum şimdiden, kızdan bir beklentin yok niye saçının savurmasına takıldın diyorsanızda içimi dökemedim aslında bir kusmak istedim içimi gelmesini istiyorum bir anlatayım ona kendimi diye oda cesaret edemiyor haliyle
ama kızımız sürekli benle göz teması kurmaya veya öyle denk geldiyse de ben kafamı çevirdim, ayrıca çevremdeki arkadaşlarım da çok söylüyor kız seni kesiyor felan ama hiç oralı olmadım ve yakın arkadaşlarının da beni kesmeye çalıştığını fark ettim artık ne dedikodu geçiyorsa aralarında, ayrıca kutuphane de felan denk gelince onla göz göze gelmemek için hep sırtımı döneceğim yerlere oturdum, ayrıca denk geldiğimiz yerde gülen suratımı değiştirip kaşlarımı çattım benden tamamen gıcık alması ve uzaklaşması için başardım da oda şimdi göze göze gelmemek için elinden geleni yapıyor sırtını felan dönüyor, şimdi kızla bugün yine denk geldik yanımdan geçerken saçlarını felan savuruyor bu ne anlama geliyor uzun bir yazı oldu farkındayım özür diliyorum şimdiden, kızdan bir beklentin yok niye saçının savurmasına takıldın diyorsanızda içimi dökemedim aslında bir kusmak istedim içimi gelmesini istiyorum bir anlatayım ona kendimi diye oda cesaret edemiyor haliyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer