Seni gördü ya da görmedi Ama saçıyla oynadı veya elini kedi saçının üstünden gezdirdi ya da toplu olan saçının üstünde gezdirdi...
Seni gördü veya görmedi bu ne anlama gelir?
Seni gördü veya görmedi bu ne anlama gelir?
Eğer uçlarını oynuyorsa kırıkları vardır,onları koparıyordur ya da onları inceliyordur.Eğer kahkülünü arkaya atıp saçlarını oynuyorsa saçlarından rahatsız olmuştur ya da çekindiği birinin yanındadır.Eğer topuzunu oynuyorsa ya topuzu açılmak üzeredir ya da bozuk yaptığını anlamıştır.
Seninle beraberse veya seninle konusuyorsa..senden hoslaniyordur ve bunu anlamini istiyordur veya da sadece sevdigi kisiye dusunuyordur..cani da skkin ola bilir :D:D:D
başka ihtimal kaldı mı? :)
Herşeyde bir anlam aramayın be hoca be. Kız eğilip ayakkabısını bağlasa bana kalça gösterdi diyeceniz.
Benim insanım süper ya. Herşeye bir anlam yüklüyor. Nasıl beceriyorsunuz şaşıyorum açıkçası...
Cevap
1Cevap
belki saçı bozulmuştur kanka fazla anlam arama :D
ama eğer bir kız bir erkekle göz göze geldiği sırada ister istemez elini saçına götürüyosa büyük ihtimalle hoşlanıyodur, heyecenlanıp elini ayağını nereye koyacağını bilemiyodur o yüzden saçıyla oynuyodur
yapilan bir arastirmaya gore mutsuz olan kadinlar saciyla cok ugrasirmis kendinize bir pay cikarmayin
bu saç meselesine çok kafayı takıyorsunuz ben de saçımla çok oynarım derste insanın canı sıkılıyor napalım arada elimiz gidiveriyor saçlara.
düşünceler içindedir. Kafasını meşgul eden şeyler vardır.
psikolojısı bozuk demek ya da ucları kırılmıstır :D
Sıkılmıştır kafası karışıktır kırıkları vardır gıcık oluyodur oynuyodur.
çok da fifi yorumumu kaldıran mod çok da şeyimdesin mk mod
Bence bir kadın saçınla oynuyorsa
Saçınla oynarken gözleri saya ve sola oynuyorsa orgasm olmak istiyordur... :D
Kur yapmak diye betimlendirilir...
Kafası yeterince karışıktır .
tiki vardır
canı skındır
sıkılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar