Eşim kıllarını almıyor bu yüzden ilişkiye girmek bile istemiyorum itici geliyor soğuyorum. Koltuk altını kesiyor sadece özel bölgesini de kesmiyor diyebilirim. Göğsünde ve popusuda da kıllar var ve uzunlar. En azından gogsundekileri kısalt diyorum yapmıyorum. Eşimden soğudum iyice
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu eşine tatlı bir dille söylemelisin. Sert ve direk şaf çarpar gibi söylersen o bunu hakaret olarak algılar. Mesela birgün birlikte yemek yerken moralleriniz iyiyken güzel ve tatlı bir dille yanaşıp bu durumu kendisine izah etmelisin. O zaman bunu anlayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin kadından ayıran özelliği koltuk altı ve etek altını alması gerek ama diğer yerler yasaklanmıştır ayrıca merhametli bir kocan var işte
00 Yorumla
+1 yılAşkm kış bitti artık şu kılı yünü temizle artık de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
bir erkeğin kıllı olması ile bakımsız olması farklı şeyler açıkça görüşünü belirt veya sende bir kaç ay ağda yapma admlkzzv<<czcxda :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Seni elde etmiş artık uğraşmıyor kişisel bakımı ile, rahatsız olduğu dile getir.
10 Yorumla
+1 yılgöğüs neysede özel bölge neden almıyor rahatsız eder
03 Yorumla
Soran+1 yılKoltuk altı ve özel bölge alıyor. Ama gogsundekilerde uzun en azından kısalt sin istiyorum
- +1 yıl
Jileti al eline çıkar üstünü
- +1 yıl
@marijuannarahibesi yani göğüs kılı tercih meselesi yok kız jiletle yaralar hamam otu kullansın ya da krem falan sürsün hmen çıkmaz belki
Temiz birini bul miden bulanmadan iliskini yap pis herif
02 Yorumla
Soran+1 yılKoltuk altını ve özel bölgesini kesiyor temizliyor ama ben göğsündeki arka taraftakileri de kessin istiyorum. Ben mi fazla takıntılıyım bu konuda anlamadim
Acık acık söyle git temizlen de bunda utanacak ne var burada söylecegine direk yüzüne söyle.
00 YorumlaBende kil yok gel bak istersen 21 yaşındayım daha 🙊😍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende poponu yıkanıyorsun kokuyor eşinin midesi bulanmış
00 Yorumla
+1 yılOna da şükür. Sırttan başlayıp göğüsten bacaklara kadar heryeri kıl dolu erkekler var
00 Yorumla
+1 yılUyurken ağda yapıştır yenge
10 Yorumla
+1 yılsöyle güzel bir dille
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken herşeyi konuşup anlaşmanız gerekirdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Sende uzat bakalm napcak. Ya da karanlıkta sevişin
02 Yorumla
Soran+1 yılKoltuk altını ve özel bölgesindekileri kesiyor temizliyor güzelce. Ama ben göğsündeki arka tarafindakileri de alsın istiyirum. Ben mi takıntılıyım acaba ya😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhmmm canim kadinlar sever killilari yaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece gece nerden geldi bu. Soru
00 YorumlaCiddi tepki var tavrını koy, lafta bırakma
00 Yorumla
+1 yılAlış
10 Yorumla
+1 yılKıl guzeldir
10 Yorumla
+1 yılkus üstüne
00 Yorumla
+1 yılSevismiyonmu
00 Yorumla
+1 yılSen kes
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Iyyýkkkkk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim kıllarını almıyor midem bulanıyor nasıl dile getirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat