Resmen takıntılı sapık nasıl KURTULUCAM?

LÜTFEN OKUYUN, lisedeyken beni seven bir cocuk vardı surekli beni takip ediyordu edemeyince pesime arkadaslarını tutuyordu evimin onune felan geliyodu felan bı gün ona belirttim rahatsız oldugumu o da tamam daha yapmam felan dedi bir kaç gün sonra sosyal medyadan rahatsız etmeye başladı felan ses çıkarmadım çok yakın 2-3 tane erkek kankam vardı onlarla kavga etmiş daha ona yaklaşmayın felan diye ama arkadaşlarım yani , peşime de bir kız tuttu felan sonra ben de sertce uyardım ondan hoslanmadıgımı soyledim bırakmam felan dedi ben de mudure gittim pek bir ise yaramadı sonradan evime gelip fotograf çekmeye basladi, sevgili yapmıstım ilk once beni ona kotulemis sonra da kavga etmisler hicbiri ise yaramayınca anne babama soylemiş onla da ayrılmak zorunda kaldım 10'a yakın fake hesap açtı takip etmek için hepsini engelledim son senem oldugu için de bosvermistim artik kurtulmanın yolu yoktu şu an üniversiteye gidiyorum, simdi de benim gittigim gitar kursuna yazilmis yav deliricem ben bundan nasil kurtulabilirim manyak midir nedir?
Resmen takıntılı sapık nasıl KURTULUCAM?