Ben Hdp'liyim. Ülkücü bir çocuk vardı, çocuk ilk başlarda bana çok büyük konuşmuştu şimdi de benden hoşlanıyormuş, acaba yalan mı?

Ben Hdp liyim. Ülkücü  bir  cocuk vardi çocuk ilk baslarda bana çok büyük konuşmuştu şimdide benden hoşlanıyormuş acaba yalan mı?

Ben Hdp'liyim. Ülkücü  bir  çocuk vardı, çocuk ilk başlarda bana çok büyük konuşmuştu şimdi de benden hoşlanıyormuş, acaba yalan mı?

Ben Hdp'liyim. Ülkücü  bir  çocuk vardı, çocuk ilk başlarda bana çok büyük konuşmuştu şimdi de benden hoşlanıyormuş, acaba yalan mı?

Bu çocuk Adanalı Türk aileside kendiside mhpli bir cocuk biz bunla arkadaş ortaminda tanıştık ilk tanıştigimiz zamanlar bana diyodu ben senin gibi sonradan Adanalı değilim Adanayı
Mafettiniz hiç sevmiyorum sizin mahalleyi sempetizan torbacı dolu falan diyodu. Sonra bana kürtçe aşk şarkıları atmaya falan başladı. Arabayla bizim mahalleden geçmeye başladı falan dünde bana en son bunu dedi. Ben dedim bana uzak dur falan ben abilerinden çekinmiyorum çekinsem sizin mahalleye gelmezdim dedi.

Ben Hdp'liyim. Ülkücü bir çocuk vardı, çocuk ilk başlarda bana çok büyük konuşmuştu şimdi de benden hoşlanıyormuş, acaba yalan mı?