Siz nasıl anlarsınız bir insanın aşk acısı çektiğini?
Dinlediği şarkılardan mı?
İçtiği içkilerden mi?
Yaktığı sigaralardan mı?

O üçüdü değil bence. Üçünü aşk acısı çekmeyen de yapar. Ya da farklı bir acı çeken. Aşk acısı nasıl anlaşılır diyorsan. Sokaktaki bankta, bir mekanda yahut herhangi bir yerde bir yerlere dalgın bir şekilde gözleri dolmuş ağlayamayan ya da göz yaşları sel olmuş birini görürsen onda bir iş var. Benim görüşüm bu yandan. Aşk acısı çekildiği vakit sigara, içki kullanmayan sadece düşünür aklını yorar ve ağlar. Ya da belirtisiz his yaşar gibime geliyor.
Bir insan gerçekten aşk acısı çekiyorsa, aşk acısı çektiğini anlayamazsınız. Gerisi tiyatro.
Bakışlarından belli olur,
Bir insanın aşk acısı çektiği,
Boş boş bakar etrafına.
Sesinden Belli olur,
Konuşurken sesi titrer.
En çokta teninden belli olur,
Buz gibi olur içindeki sevgi dolu ateş söndüğü için...
Bir insanın çok büyük bir acı çekmesini istiyorsanız onu aşık edip terk edip gidin...
(Ne bileyim ben aşk acısı çekmedim ki)
Pek yemek yemez.
Cevap
8Cevap
Aksine. Hicbir sey yokmus gibi yaptigi halde gozlerinjn icine baktiginda hulyali hulyali, bir miktar da huzunlu bakiyorsa aşiktir. Aşik degilse bile en azindan aşka dair bir şeyler yaşamiştir.
Dinlediği şarkılardan ve gün içinde motivesinden. Hemen duygusala bağlamasından.
Hayattan tad almaz. en güzel mekana gidip en güzel yemekleri de yese mutlu olamaz
Aşk acısı çeken insanları size söyliyeyim:
Aşk acısı çeken insan; bir yere baka baka kalır, hep düşünür, hep ağlar en çoksa akşamları ve duygusal şarkı dinlediğinde ve o aşık olduğu kişi hiç aklından çıkmaz eğer bir şarkıyı başa sarıp tekrar tekrar dinliyorsa o insan çok acı çekiyordur daha çok şey var aslında diyecek ama neyse hadi ordan edin siz yolunuza devam edin
Ben aşk acısı çekerken zombiye dönüşüyorum, gözlerimin altı mor mor oluyor vs vs.
Gözlerinde, yüreğine saplanıp kalmış ve her nefes alışında kanatan kör hançerin zalim soğukluğu vardır.
Yüzündeki hatlardan bile belli olur
Gözlerinden gülüşünden ruhundan
aşk acısı çekmedim o yüzden bilemicem.
İçine kapanık olmasından
üzülür ağlar yalnız kalır kafayı çeker asdasd
Dinledigi sarkılardan
Mutsuz olduğu illaki belli olur
Bakışlarından, sesinden.
Şarkılar yanlızken hareketlerinden filan
Aşk acısı ne ya, saçma geliyor bana...
Susmasından genelde
Şarkı ve sigara