Kız arkadaşım ihanet etti ama beni sevdiğini söylüyor?

Arkadaslar biraz uzun olacak okiyacağınız icin tesekkurler 6 aylik bir iliskim oldu kiz arkadasim yurtta kaliyor uni okuyor 2 eski sevgilide yurtta calisiyor kiz yurdunda fakat surekli 2 eski sevgilisini stalkladigini onlara benim takmis oldugum yuzugu gosterip nispet yaptigini ogrendim fakat onlarin yanina falan giderken ben ders calistigini saniyordum hep beni kandirdigi ortaya cikti 6 ay boyunca sosyal medyadan ikisinide takip etmis ne yaptiklarina bakmis ben tabiki ayrildim fakat tam 1 aydir pesimden kosuyor kapima geliyor yalvariyor intaar etmeye kalkiyor bana hediyeler alip getiriyor sevdigini soyluyor ve onlara inat icin nispet yaptigini beni kandirdiklari icin mutlu oldugumu gorsunler diye oyle seyler yaptim diyor sahsen ben inanmiyorum cunki Aileler tanismisti yuzuk takilmisti nisanliydik ve onlarin konustugu kizlar oldugunda o kizlara surekli sert sert bakiyomus ve arkadaslarina o iki sahisi gordunuz mu diyip soruyormus o iki sahisi gordugu zaman mal mal bakip duruyomus bunlari kendide inkar etmedi ve bana dediki ben bunlarin ortaya cikacagini bilseydim yapmazdim dedi benim sorum benim arkadamdan bu kadar yalan konusan film ceviren ve eskileriyle isi olan bu kiz neden hala benim pesimde neden surekli aglayip bana yalvariyor bir daha yapmiyacagini soyluyor ben anlamakta gucluk cekiyorum yasim 23 fakat akil akildan ustundur yardimlarinizi bekliyorum
Kız arkadaşım ihanet etti ama beni sevdiğini söylüyor?