Kız arkadaşım sevdiğini söylemiyor?

Sevgi eksikliği yaşıyorum sevginden emin misin bi problem mi var diye sordum. Sevdiğini söylemiyorsun dedim, normalde her gün söyler durur. Aldığım cevap Yetemiyorsam yapacak bir şeyim yok, her zaman o şekilde olamam, yapmacık bir insan değilim, içimden böyle olmak geliyorsa böyle olurum, bu sevgisizlik değil. burada kelime yapmadım diye yetemiyorsam yapacak hiçbir şeyim yok. Mutlu olursam karşımdakini de mutlu ederim dedi. Bende normalleşmek için ilk adımı hep ben atıyorum, hep önce ben demek yerine bir kez de sen. Dedim, bunun adı sorumluluk dedim, görev mi bu, ilişkiyi bir kalıba sığdırma. Dedi. Daha bir kaç gün önce kendisi sevdiğini söylemiyorsun diyordu. Bundan 5 6 ay önce sürekli söylemediğim için geceleri ağlıyordu. Rolleri değiştik bunu kabul ediyorum. 5 6 ay öncesini konuşmak istemiyorum sende böyleydin demek istemiyorum, Sen bana hiç sevdiğini söylemiyorsun dendiğinde bile insan yanında ki insanın üzüntüsünü anlayıp onunla berabersen seviyorsun sonuçta bir kez söyler. Ne yapabilirim teşekkür ederim.

Kız arkadaşım sevdiğini söylemiyor?