ya da daha yalın sorayım eve ne kadar para girerse hayallerinizdeki evlilik olur?

İstanbul da yaşıyorsan ve aile geçindiriyorsan en az 5000- 6000 arası lazım. Rahat yaşamak için. Eşin de çalışıyorsa ve değer 8000 e falan dayanıyorsa sıkıntı yok. Evinde kendininse süper...
Ben maaşı bee benim evleneceğim kişi başkalarına maaş vermeli holding sahibi olmalı 😂😂😂😂😂
İkimizin toplam maaşı evimizi geçindirecek, bizi rahat ettirecek kadar olmalı. 25 bin diyen kadın ne kadar kazanıyor acaba? Adamları sülük gibi emiyorlar yemin ederim🙄
ne kadar ile rahat edersiniz
?
Daha önce hiç evlenmedim🙄 faturalar vs hallolur geriye de bize yetecek kadar para kalmalı. Ve ikimiz birden çalışınca hallolur diye düşünüyorum
Asgari ücret alsın yeter. Yuksek almasınlar Sonra kudururlar
Cevap
7Cevap
Valla fazlada gözüm yok evi arabası hazır olsun ev kredisi falan ödemekle uğraşmıyalımda 2 bin tl bile olsa yeter
hahahhaaaaaaaaaaa
Ilgi saygi sevgi varsa asgari ucretlede gecinir insanlar ama duygusal acsan 🙄 durum degisir. De bn kendi kazandigima bakarm kndi harcamalarimda sen ben yapmam o da ayri bisi
Saygısı , Sevgisi ve içten sadakati olsun az veya çok olmuş bunun önemi kalmıyor. Yürekten sevgi herseyin başı bana göre.
25.000olmalı diyen bir kadın o erkeğe ne vadediyor acaba? Çok merak ettim.
Kadın için 7000-8000 tl iyidir evin masraflarını o ödesin yemek yapsın yemekte hesap ödettirmesin sorun çıkartmasın ve yaşasın
Fakir baba suçum değil ama fakir kayınpeder benim suçum felsefesine riayet etmeli.
Gecim sıkıntısı cekmeyelim,, evladimiza yetelim yeterlii..
Fazla para erkegi azdırıo ben onu gordum sadece esit olmalı
Asgari ücretten fazla.
Tek istediğim çocuğumun geleceği ona güzel hayat verebileyim yeter
Kimseye muhtaç kalmayalım da sıkıntı yok😳😳
Mazota yetsin de 😂😂😂
Ne kadar çok olursa ben de o kadar çok yerim
Farketmez ben de kendi paramı kazanıcam sonuçta ✩
Maaş değil holding sahibi mirasçısı olmalı
25bin neyin varda 25bin
Benim için önemli olan tek şey çalışıyor olması.
Geçineceeğimiz kadar
ne kadar işte o
Geçinecek kadar
siyasi cevaplara gerek yok
Arabasının mazotuna yetmez 25.000 tl bunun
Kadın haklı 25.000 minimum olmalı
Kadınıma ben bakarım 😀
Evlenmeyi düşünmüyorum..
10 bin TL ve üstü
😂😂
Para huzur satın almıyor
bunu hiç düşünmedim