Ayda ne kadar kazanan biriyle evlenirsiniz?
10 - 15 bin TL
15-20 bin TL
20-30 bin TL
30-50 bin TL
50-80 bin TL
80-100 bin TL
100 bin TL ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayda ne kadar kazanan biriyle evlenirsiniz?
Yani bizim rahat geçini bilmemiz için bir eve 20-30 bin lira civarında paranın girmesi gerektiğini düşünüyorum ama şöyle bir şey var öncelikle insanlar huzur içinde yaşamalıdır her şey para demek değildir paranız olsa da bazen bir ekime huzursuzlukla yiyorsanız karşınızdaki insan sizi anlamak yerine kendi fikirlerine dayatmayı tercih ediyorsa Bu da doğru bir şey olmaz ama ben şahsen evlendiğim kadının çalışan ayakları üzerinde duran bir kadın olmasını isterim Bu yüzden de rahat götürebilmek için en az evimize 30-40 bin lira kadar maaş girmesi faydalı olacaktır şu anki şartları göre söylüyorum.
Yani açıkçası ben evleneceğim kişinin de çalışan birisi olmasını isterim tabii ki mesela ben şu anda emeklilik bekliyorum 4 sene sonra emekli olduğum zaman evlilik yapacağım kişinin de gelirinin iyi olmasını güzel olmasını aynı zamanda çalışan bir kadın olmasını isterim ben zaten kadınların çalışması gerektiğini kendi ayaklarının üzerinde durması gerektiğini düşünen birisiyim.
Bu yüzden de her şeyden önce rahat geçinebilmek için en az eve girebilecek ücretin 30 bin lira olması gerektiğini düşünüyorum yani bugün açlık sınırı 50.000 liraya dayandıysa en az 30-40.000 lira bir eve girebilmesi gerekiyor geçinebilmek için
30-50 bin arası alsa anca olur geçim malum ekonomi kötü o evi gecindirir benim maaşlada gezer tozarız
Sen ne kadar maaş alıyorsun
Çok fark olmasa iyi olur benle
Senin iş neydi
Cevap
29Cevap
Rakam vermek istemiyorum çok şükür eşim bu konuda beklentimi karşılıyor.
Maşallah diyelim Maşallah dilimizi ısıralım
Benim için maaş önemli değil ama insana göre değişir
Ben hiç böyle şeylere değer veren bir insan değilim. Benim için değerli olan daha önemli şeyler var. Ben parasına falan takılan biri değilim hayatım boyuncada asla olmadım. Ben öyle maaş falan seçen bir insan değilim. Öyle şeyler ile ilgilenen insan zaten hiçbir zaman bence kimseyi ne sevebilir ne de hayatına alabilir.
Para mesele degil sadakat sevgi merhamet. Güven bunlar milyonlardan saha pahalidir o yüzden maaşina degil yüregine bakiniz maaş karin doyurur ama ruhu doyuramaz.
rahat geçinelim yeter benim de mesleğim olucak ama çocuk gibi durumlarda çalısamazsam eksilere de düşmemeiz lazım yoksa hep destek olurum çalısabildiğim süreçte
En az şuanki standartlarım korunsun istiyorum.. ama tek kriter bu değil tabi ki.. manevi olarak da denk olmak aklıma kalbime sinmesi lazım hepsi bi bütün…
100 bin ve üzeri varken neden altını seçelim ki
En az kaç olur
Evlendim ama hiç maaşını sormadım hala da doğru dürüst bilmem 😄😁
İşte para hallolduysa gerisi kriter meselesi
Evini gecindirecek kadar. Erkeğin ne kazandığı önemli değil kadının ne kadar tutumlu olduğu önemli.
10-15 milyar benim arabamın mazotuna yetmez😂 şaka şaka. Pekte önemli değil eli iş tutsun çalışmayı sevsinde nasıl olsa yükselir devamında
Aaa şaka gibi nesilleri tükendi sanıyordum paraya aşık olmayan kadınlar da varmış. emin ol böyle bir kadınla evli olsam 30bin tl paramız 1 yılda 500bin olur. 3-4 yılda en iyi arabaya bineriz. ama nerde direkt maaşa bakıyorlar. ve bende parasız oldugumu söylüyorum bilerek cünkü evlenmek sevgi ve aşkla olur. Sence doğru mu yapıyorum?
Niye maşlamı evleniyor insan kocalı ya da karılık o aldımaşmı yapçak
Faturaları, kira ve yol masrafını, mutfak giderlerini ve en temel ihtiyaçları para ile karşılıyoruz
Olabilir ama kalp arayla gitmez mazotsuz dur
aç kalınca o aşkta biter merak etme
Bitmez merak etem
Ayrıca o para kafası olan birisi deyilim bir sizin kafanız buna çalışır paravar aşk var parabiti aşk biti sizin matıniz
istediğin hiç bi şeyi elde edemeyince anlarsın
Benim ki extralarla 25-30 arası onun ki de benimki kadar olsa yeter
evlenmeyi maaşa bağlıyosan bu işlere hiç girme.
Maaşı önemli değil helal yoldan kazansın ve nereyeye nasıl harcayacağını bilsin bende çalışırım zaten babamda zengin çok da bir sıkıntı çekmem gibi
Maaşina göre evlilik istiyenler genelde anne babalardir.
Aylık 100 bin tl kazanmayan da kendisine kadın demesin bir zahmet
Beklentim karşılanacak kadar yeter bana. Çok parası olup, eşine para harcamayan da var.
Helâl yolla helâl para kazansın yeter. Miktarı önemli değil üstünü ben tamamlarım.
Önemli olan evinin sorumlulugunu alabilmesi ve devamli iş sahibi olmasi. Maaşın önemi yok
👏👏👏👏 Seni ayakta , ucaktan paraşütle atlarken , evereste tırmanırken , yemek yaparken , manzara seyrederken bir de bu cevabı okurken alkışlıyorum. senin gibi düşünen kaç. tane kadın var acaba ? Benim sürekli işim var eğer evlenirsem eşimle birlikte 2 yıl içerisinde lüks arabaya binmezsek ben adımı değiştiririm. ama öyle bir kadın yok 1-2 tane gördüm sadece.
İnşallah istediğin gibi biri çıkar karşına. Ama biliyomusun hayat hep insanin karşısına tam tersini cikartiyor.
iki iyi yanyana olmaz. bana biraz kötü olacaksın. tersliceksin küfür ediceksin ondan hoşlanıyorlar.
bana değil bazen olacak
Bizde dünya iyisi barış elçisi beklemiyoruz zaten. Ama bu dusuncedeyken gidip sürekli iş değisitiren is beğenmeyen insanada aşık olunmaz
Benim kendi işim var iyi kötü sürekliliği var yemek , kahve , soguk içecek ne istersen var. kendim aşçıyım kendi dükkanımı kapatsam işe başlasam 30-50 bin arası maasım var. Türkiyede damak tadına uygun sayılı corba köfte yemek çesitleri yapıyorum hepsi de kendi tarifmiz. 60 yıllık geçmişimiz var ben 3. kusak oluyorum.
Çok güzel. Başarılarının devamini diliyorum. Bol kazançlar
gönül ister 100 k ve üzeri ama gerçekler asgari ücret
100 bin üzeri olursa iyi olur. Benim giderim 50 bine yakın..
200K ancak yetiyor valla :D. primler olmsa açım
min.15 kira + masraflar, geçim, faturalar. vs. vs...50 bin anca. kıt kanaat.
Mümkünse babadan Zengin olsun
Bence rakam çok ta önemli değil, ben zaten çalışıyorum o da beni destekler ve çalışırsa para sorunumhz olmaz bence 🙂
Ben ilk seçeneğe bile zor girmişim asgari yaşam çok yala
Ohoooo desene sevgi karın doyurmuyor :))
insan olsun bana yeter
Olmasa da olur , kazancım yeter bize
hiç olmasına gerk yok
20.000den aşağı olmaz artık
kaç olursa olur ya farketmez helal kazansın
Fazlası zarar 30 yeter
Herkes hayal aleminde
paraya gerek yok ondan gelecek
Beni sevsin yeter ben bakarim ona?
para kazanmasa da olur
Benim kadar parası olsun isterim veya daha fazla.
eski sevgilime sormam lazım.
Ne soracaksın eski sevgiline
o parayı cok seviyordu
Sen sevmiyor musun
Para bir araçtır geçim için şart lakin bu kadar maaş olmalı demem. emin ol Şu an bir kadınla evli olsam 2 yıl içinde ayda 10 asgari ücret kazanacak duruma geliriz. her şey para demek değil. birlik demek.
Haklısın çok doğru
rahat bir yaşam için yüksek olması lazım
50-80 bin TL kazanan bayanlar beklerim
Maaş ne alaka hiç önemli değil
30 ile 50 arası
1 milyon $
Lazim degil
30-50 bin TL
200-250 yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?