Sevdiğim kız evlenme konusunda kararsız ve kendisi de artık bir karar vermek istiyor ama hayır derse diye korkuyorum

Arkadaşlar yaşım 27 oldu.Ve çok sevdiğim biriyle beraberim.Üstelik teklifide o yaptı.Bizda ya Allah deyip çıktık yola ve Şu an deli gibi aşık oldum.Çevremizde bilmeyen kalmadı herkesin bir şekilde haberi oldu.Aileside beni tanıyor.Ailesinede söyledi.Ve kendi ailemlede tanıştırdım.Bende istiyorum ki şunun bir adı konulsun gayri diyerek ona isteğimi bildirdim.Lakin karar veremiyorum diyor.Evlenmek istemiyorum diyor.Normal bu sene yaza düğün yaparız diye karar bile almıştık beraberce.Şimdi ise kararsızım deyip duruyor ve hayır diyeceğini bile düşündüğümde dünyam kararıyor.Sonra diyorum kendime bu beni istemiyor belli diyorum ama bir bakıyorsunuz hayatının geleceğini söylerken senle şöyle yapalım senle böyle yapalım.Sen şunu giy sana şu daha iyiy yakışır filan filan .yaşım geçtiğini düşünüyorum biraz o yüzden acelemi ediyorum bilmiyorum lakin bir gün gülsem ertesi gün ağlıyorum.Aşkımı yok etmek istiyorum ama onuda beceremiyorum ne yapacağımı şaşırdım.Kimseyede açamıyorum burada sizlere açmak istedim.Cümleden iyi geceler.
Sevdiğim kız evlenme konusunda kararsız ve kendisi de artık bir karar vermek istiyor ama hayır derse diye korkuyorum