Evlilik teklifine evet ya da hayır demeyip "bu önemli bir karar, düşüneceğim" diyen kızın amacı niyeti nedir?

2 aydır dusunuyor benımkısı, hindiyi geçti, askım hayatım demıyor, bazen arada canım cıcım o kadar, onu sevdıgımı cok ıyı bılıyor, gecenlerde yanıma da geldı, evlılık teklıf ettım, yuzugu de aldı, evet deyınce takarım dedı, dusunecegım dedı. Başka bırınde gonlun varsa soyle dıyorum, ona da yok asla vs dıyor. Koluma giriyor, sarılmama izin veriyor sarılıyor. Ne yapmalıyım, pervane oldum pesınde, evet de evet de dıye de sıkbogaz etmek ıstemıyorum. gecemde gunduzumde hep o var. Daha once 5-6 ay suren bı evlılıgı oldu, bır daha yanılmaya hakkım yok vs dedı. Beni seviyor musun sorusuna çeşitli zaman aralıklarıyla verdiği cevaplar da şöyle, Sevmeye çalışıyorum, bazen seviyorum bazen sevmiyorum vs cümleler.. Taktık ne olmalı, ne yapmalıyım, yardımlarınızı beklıyorum, teşekkürler..
Evlilik teklifine evet ya da hayır demeyip "bu önemli bir karar, düşüneceğim" diyen kızın amacı niyeti nedir?