Çok az kadın özel günleri unutur ya da önemsemez. Oysa konu erkekler olunca birçoğu nedense özel günleri sanki Alzheimer olmuşçasına unutur. Peki bunun sebebi nedir? Erkekler neden sevgililer günü, yıldönümü gibi özel günleri unutur ya da önemsemez?
Erkekler neden özel günleri unutur ya da önemsemez?
çünkü önemli olan gün değil karşındaki insan, ona özel günde değilde ihtiyacı olduğu günde hediye almak ister ya da şöyle Maddiyatla, hediyelerle ilerleyeceği bir ilişkiyi istemeyebilir, çğnk aşk nesnelerde değil, ten uyumu, ruh uyumunda yaşanır, erkeklerde aşkı aşk için ister, gerisi teferruattır
akşam sofraya oturursun kaşığı eline alırsın tam yemeğe başlıycan ekmeği getirin dersin aa ekmek almayı unutmuşuz oldu çay içiceen şekernerde getirin aaa şeker bitmiş unutmuşuz oldu siz akşam ne yediğinizi unuturken ben 20 yıl önce yaptıgım bir hatayı nasıl hatırlayım
Özel Günler & Hijyen konusunda 718 cevap paylaştı.
Ben unutmam yalnız şu var illaki yıl dönümü ya da özel gün denilen şeylere "sevgi göstergesi" olarak birşeylerı sıkıştırmam. Yıl 365 gün sonuçta diğer günleri çöpe atacak değilim. Yani demek istediğim bu seçili günler kadar diğer günlerde çok daha özel yapılabilir.
Özel Günler & Hijyen konusunda 546 cevap paylaştı.
Çünkü onun için sevdiği kadınla geçirdiği hergün özeldir. Özel günleri para tuzağı olarak görür. Ama paracı değildir aslında, erkek kadınını hediylerle değil sevgisiyle mutlu eder. Çiçek alınır atılır, hediye alınır kullanılır ama kalbe işlenen nameler ebedidir.
Sonuç odaklı düşünür. Seviyor mu? Evet. Sevdiği kadının uğuruna canını bagislayacak adamlar tanıyorum , ancak konu tarihlere , saatlere, mekanlara gelince hatırlamıyor, neden hatırlasın ki , geçmiş ile mutlu olmak , anı kaçırmak demek.
Özel Günler & Hijyen konusunda 16,9b cevap paylaştı.
Şahsen bu tarz günlere çok fazla anlam yüklemiyorum. Eğer karşımda ki insanın bir beklentisi var ise karşılama ihtiyacı duyarım. Aksi halde önemsemem..
çünkü özel gunler sacmalıktır sevgililer gunu kutluyorsunuz diğer gunler sevgili olmuyormusunuz anneler gunu kutluyorsunuz annenizi sadece o gunmu seviyorsunuz
Erkekler , ''bu gün ayın kaçı'' sorusu gelmediği sürece hangi günde olduğuna bakmaz. Aslında önemli günlerin tarihlerini bilir ama o günde olduklarını farkedemezler.
Bazan ben hayatı unutmak istiyorum her şeyi unutmak istiyorum gitmek gitmek istiyorum kadın erkeği sevgiyi yasami yalnızlığı gerekirse yaşamayı bile. Bu ruhta olanlar da var.
En İyi Cevaplar