okadar maymun türü varki hanangisi şam maymunu:Maymun problemi olasılık kuramında bir istatistiksel mekanik sorusu olarak başlamış, ilk defa 1913 yılında Emile Borel’in bir makalesinde yer almıştır. Bu kuram bize, klavyenin tuşlarına rastgele basmakta olan bir maymunun yeterli zaman verildiğinde Shakespeare’in bütün eserlerini yazabileceğini söyler. Elbette sözü edilen yeterli zaman sonsuza kadar olabilir.
Bu bağlamda, “neredeyse kesin” söz öbeği matematiksel bir terimdir ve “maymun” da gerçek bir maymundansa, rastgele harflerden oluşan bir diziyi sonsuza dek üreten soyut bir aygıtı ifade eder. bundan dolayı maymuncuklar üzerinde durmayız maymuncuklarda yok dgil efendim derim
Bu sorular beni siteden soğutuyor. Sevgilim niye böyle bişey yapsın ki. Şimdi beğenmiyorsan cevap verme diye düşünenler olacaktır. Bu soruyu okurken bunu varsaymak bile beni sinirlendiriyor. Bu nasıl bir hayal gücü olm ya
Ya o değilde ben bikere onu güldürmek için dolmuşa bindikten sonra camdan kafamı çıkartırıp kahkaha atarak uzaklaşmıştım ama çok gülmüştü ya o gülüşü gördükten sonra istediğim kadar rezil olayım yinede iyki diyorum :)
Yine severim. İster kafasına don geçirip gelsin, benim ona sevgim değişmez. Tabi toplum içinde yaparsa sıkıntı olabilir. Benden değil tabi. Toplumdan :D
@RalphyKoc :D Translate'e fazla bakma, her şeyi olduğu gibi çevirmiyor, sen git öğren. İngilizceyi bilmeyen insanın hali de bir başka oluyor yav. Çok bilmiş gibi geliyor buraya görüş atıyor, hayırdır. :D Az ötede oyna.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz ilk buluşmanızda sizi etkilemek adı altında Şam maymunu gibi bir görüntüyle karşınıza çıksa ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar